Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ivana orleanska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2004
- Kraj: tupatam
meni pa je napisal FUL lepo pesmico (o meni, nama) pa se je nisem dovolj razveselila pa jo je zbrisal
pa ko grem domov (vsaki drugi vikend) me pelje 60km me odloži in se pelje nazaj, naslednji dan pa pride spet pomene-ker pravi da dlje ne more čakati
pa ko grem domov (vsaki drugi vikend) me pelje 60km me odloži in se pelje nazaj, naslednji dan pa pride spet pomene-ker pravi da dlje ne more čakati
-
mikinikita - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
..mam najbolšiga tipa na svetu,ni lih skoz romantičn pa osladn-kr mi tud ne bi sedl..ampak ena od najbl kjut stvarc k jih je naredu zame je... lan ni hotu praznovt valentinovo,jz sm ga pa prvič u lajfu hotla..in sva se spičla..torj sm užaljeno ostala doma in se menla s frendico za drink..ko pa kr naenkat pozvoni na vratih,nism vedla da je zame..pa je šu ati odpret..in pol slišm njegov glas pa grem pogledat kaj hoče..in vidm mojga tipčka k stoji med vrati s torto v obliki srčka..čist sam jo je speku..in to prvič u živlenu..pa še dobra je bla seveda sm mu takoj vse oprostila in sva šla ven žurat punce znamo bit včasih tooook težke
When someone dies a crow carries that soul to
the land of the dead.But sometimes something so bad happens that
terrible sadness is carried with it.And the crow can bring that soul back to put the wrong things
right.
the land of the dead.But sometimes something so bad happens that
terrible sadness is carried with it.And the crow can bring that soul back to put the wrong things
right.
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Men je pa to najlepšejša stvar mojga fanta:
Z mamico in sestrco smo šle na počitnice v Egipt. Preden smo šle mi je rekel, da če bom letela z bravotom (eno od letal AA) naj pogledam pod sedež 27D. In smo res potovale s tem letalom, tako da sem prec šibala pogledat pod sedež, pa nism nič najdla
Ko smo šle domov je blo spet isto letalo.. sem se kr sama usedla na 27D in pol ure iskala če je kej uspod preden sm vidla da je res neki zataknjen.. Moj fant mi je kar na emergency karton napisal ful najlepše sporočilce, ki mi še dans polepša dan .
Najbolš pri tem mi je blo pa to, da je moje sporoččilce z letalom skoraj 14 dni letelo po Evropi, pa me na koncu še vedno počakalo .
Z mamico in sestrco smo šle na počitnice v Egipt. Preden smo šle mi je rekel, da če bom letela z bravotom (eno od letal AA) naj pogledam pod sedež 27D. In smo res potovale s tem letalom, tako da sem prec šibala pogledat pod sedež, pa nism nič najdla
Ko smo šle domov je blo spet isto letalo.. sem se kr sama usedla na 27D in pol ure iskala če je kej uspod preden sm vidla da je res neki zataknjen.. Moj fant mi je kar na emergency karton napisal ful najlepše sporočilce, ki mi še dans polepša dan .
Najbolš pri tem mi je blo pa to, da je moje sporoččilce z letalom skoraj 14 dni letelo po Evropi, pa me na koncu še vedno počakalo .
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
*Sparks* napisal/-a:Men je pa to najlepšejša stvar mojga fanta:
Ok, ko mu je pa to ratal nardit? A kr na letalo je pršu pa teb sporočilce napisal še preden je sploh vedu s kermu letalom greš?
Nč jasn
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
micamaca napisal/-a:jah kva a nej se raj ob tla mečem ... ne res, dokazano se jst takih tipov, k mi dajo vse kar hočem, dost hitr naveličam... na žalost no, kaj nej rečem... očitno mam raj bl zakompliciran lajf
uuuu to pa poznam-sm tud js takšna
ok...pozornost vsake nekaj časa, to je lepo. sploh če nardi nekaj kar mu drugače ni v navadi. ampak pozornost non-stop, da bi mi rože nosu pa čokolado vsakič ko bi se vidla...nop.
najlepše mi je če tip začne govorit o men pa pove neki ful lepga, pol mu je pa nerodn ker se je tok raznežu to se men zdi sweet
to infinity and beyond!
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Joj tuki mam pa res dost za povedat moj je zame že tok lepih stvari naredu da učasih k na to pomislm sploh ne morm vrjet...najlepš mi je da učasih k je res kriza k se ne morva vidt (razdalja 100km) pa ve da sm sad takoj pride ne glede na vse..in lih enkrat se spomnm da je blo tko da sm se mela ful za učit pa sm ga ful pogrešala in je pršu k men da sva bla eno uro skup in pol je šel nazaj dam.Pol je pa seveda še to k sva cele noči skup in zame na dan nardi okol 200km,čaka me po pet,šest ur k sm u šoli sam da me loh na pijačo pa dam pele.Pa spomnim se da k sva začela me je prvi mesec pelu k kolpi pa je dal v avtu musko na glas en cd s počasnimi komadi pa mi je dal vrtnco in pol sva tm plesala ob reki Drugač se mi je pa res zdel preveč sweet od njega da ni šel delat cel tedn da je bil z mano pa zdej k je čist brez keša mi je za božič kupu ful drago darilo k je vedu kok mi bo pomenil.Sicer me je pretresl kar sm učer zvedla..to da ni plaču zavarovanja pa ne vem česa še,sam zato da ma za gorivo da sva loh usak dan skup...pol so pa še druge ful lepe stvari ubistvu ne morm usega povedat ker bi cel dan pisala najbol me pa preseneti k mi u solzah pove kok me ljubi in me prosi nej mu vrjamem.Šele zdej se zavedam kok ga premal cenim pa use to kar dela zame ker ga skos sam sekeram pa ob živce spravljam...uglaunem zakluček tega dolgega posta je to da ne glede na to kaj use tipi za ns nardijo je najbol pomembn da nm povejo kok ns majo radi ker drugo že samo po seb pride in ti je loh navadna stvar do konca romantična če si s tapravo osebo
-
MIGRENA - Cosmofrik
čaka me po pet,šest ur k sm u šoli sam da me loh na pijačo pa dam pele.
da ni šel delat cel tedn da je bil z mano
to da ni plaču zavarovanja pa ne vem česa še,sam zato da ma za gorivo da sva loh usak dan skup
No to men že mal na obsedenost meji... sej lepo, da si pripravljen vse narest za ljubljeno osebo sam tole mi je pa res že kr mal psiho scena
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
MIGRENA napisal/-a:čaka me po pet,šest ur k sm u šoli sam da me loh na pijačo pa dam pele.da ni šel delat cel tedn da je bil z manoto da ni plaču zavarovanja pa ne vem česa še,sam zato da ma za gorivo da sva loh usak dan skup
No to men že mal na obsedenost meji... sej lepo, da si pripravljen vse narest za ljubljeno osebo sam tole mi je pa res že kr mal psiho scena
se kar strinjam ja...v take skrajnosti pa midva ne bi šla...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Ok sej mi je žal da sm kej napisala ker že tko nism dajala kej dost komentarjev na forumu ker lih takih stvari ne maram.Ubistvu bi mi pa tud mogl bit usen kaj si drugi misljo ker jz sm res zlo vesela da čutva tko da ne morva en brez druzga in da je končno enkrat to to.Brez zamere pa opravičujem se za off topic
- Hanči banči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2005
- Kraj: Gorenjska
no mene je pa na svoj rojstni dan izjemno presenetil ko meje zasnubil wiiiiiii
-
MIGRENA - Cosmofrik
MiSs AnGeL napisal/-a:Ok sej mi je žal da sm kej napisala ker že tko nism dajala kej dost komentarjev na forumu ker lih takih stvari ne maram.Ubistvu bi mi pa tud mogl bit usen kaj si drugi misljo ker jz sm res zlo vesela da čutva tko da ne morva en brez druzga in da je končno enkrat to to.Brez zamere pa opravičujem se za off topic
Pa kaj ti ma bit žal? Sej forum je namenjen izmenjavi lastnih mnenj, ne? Itak se lahko požvižgaš na moje mnenje, če je vama kul poj vse ok.
Jest sm sam povedala svoje mnenje in, da bi moj tip tok dnarja zard mene "stran" metal pa zavarovanja in nevem česa vse neplačevl bi ga prov napizdla k to so resne zadeve tvoj tip se pa obnaša k en otrok glede tega. Ljubezen se lahko tut na druge načine pokaže in ne sam na ta, da zraven bankrotira
-
sanck - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2004
- Kraj: lj
MiSs AnGeL napisal/-a: najbol me pa preseneti k mi u solzah pove kok me ljubi in me prosi nej mu vrjamem.Šele zdej se zavedam kok ga premal cenim pa use to kar dela zame ker ga skos sam sekeram pa ob živce spravljam...
jz sm mela tut takšnga tipa. z moje strani se ni dobr končal če ti model joka in ti govori kako te ima rad in ti zravn reče, dej vrjem..mislm, da je to malo bolno!! pač moje mnenje...sam pazi da ne bo tole pršlo v kakšno posesivnost
...ga ti premal cenš (kar v bistvu sploh ni res) in ga ob živce spravlaš..hvala bogu
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov