Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanda » 08. Jan. 2006 17:29

marakeech napisal/-a:Men je pa ful lepo, ko mi skoraj vsakič, ko se vidiva prinese kakšno cokolado ali pa tiste bombone helf k jih ma ful rad :) Al pa včasih, če se skregava pa ma pol ful slabo vest, pa vedno dobim sms s kakšno pesmico, nakoc pa piše: To sem napisal samo zate. :oops: Al pa enkrat ko sem bla ful bovna pa sem prespala pri njem, pa res nism mogla zaspat, ker me je vse bolel, potem se je pa zbudil pa me božal tko ful nežno po obrazu, dokler nism zaspala. Take majhne pozornosti so mi fuuul všeč :) Joj, k zdej pomislim na kakšne lepe stvari k jih kdaj nardi zame... sem se kar raznežla! :oops: :oops:

hehe....dost podobn men in mojmu lubiju :)
usakič ampak čist usakič k se vidva mi prnese neko sladkarijo :flower:
drgač pa....kšni lepi smsi za dobro jutro....mi takoj nasmeh narišejo za ceu dan :love:
with every goodbye, you learn...
Uporabniški avatar
rit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a rit » 10. Jan. 2006 10:56

Poleg tega, da me vsake toliko časa preseneti s čim, mi je najbolj v spominu ostalo:
Kakšne dve uri predno sva se dobila prvič na zmenku, mi je cvetličar prinesel v službo petnajst vrtnic in rekel da mi jih pošilja ta in ta iz Maribora.
Ob pol dveh zjutraj me je prebudil z poljubčkom, se vstal, v roki držal darilo in mi začel peti happy birthday..... še danes mi gre na smeh kako je pel :D
Uporabniški avatar
plavž
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a plavž » 10. Jan. 2006 12:53

Mene pa je enkrat z rdeco vrtnico pocakal in zensko zraven s katero me je prevaral. Kaj pa to??? :nixweiss:
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 10. Jan. 2006 13:00

Ravno zdaj me je presenetil v službi, me peljal na kavico in toastek ter mi prinesel tortico... Mmmm, moj lubi je ta nar ta bolši :love:
Blondie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Blondie » 10. Jan. 2006 14:06

plavž napisal/-a:Mene pa je enkrat z rdeco vrtnico pocakal in zensko zraven s katero me je prevaral. Kaj pa to??? :nixweiss:

WTF?! :eek:
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 10. Jan. 2006 14:17

Men je pa ful dobr k me velikrat, če sem pr njemu, ponoč pospremi do doma. Pa tud če je že fuuuul pozn pa more nasledn dan u službo. Pa tud če mu stokrat rečem da ni treba... k ve da me je strah ponoč, če morm sama okol hodt. To mi je ful lepo
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 10. Jan. 2006 15:17

pišuka maste ene pocukrane dedce :bgdev: :wink: ... jst pa mislm da bi se tazga hitr naveličala... kva čmo sto ljudi sto čudi... sej v enih mejah normale se men to tud fajn zdi pa mi paše, ampak če bi bil pa preveč pozoren bi mi šlo pa kmal na jetra :?
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 10. Jan. 2006 15:44

micamaca napisal/-a:pišuka maste ene pocukrane dedce :bgdev: :wink: ... jst pa mislm da bi se tazga hitr naveličala... kva čmo sto ljudi sto čudi... sej v enih mejah normale se men to tud fajn zdi pa mi paše, ampak če bi bil pa preveč pozoren bi mi šlo pa kmal na jetra :?

kr tolaž se ja :P
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 10. Jan. 2006 15:47

jah kva a nej se raj ob tla mečem :D ... ne res, dokazano se jst takih tipov, k mi dajo vse kar hočem, dost hitr naveličam... na žalost no, kaj nej rečem... očitno mam raj bl zakompliciran lajf :?
Hanči banči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Hanči banči » 10. Jan. 2006 16:06

hmmm najlepša stvar kaj pa vem vsak dan me z nečim preseneti pa naj bo to drobna in majhna pozornost ali pa lepa beseda in dotik, poljub, objemček me zna presenečat res
Uporabniški avatar
talula
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a talula » 10. Jan. 2006 20:11

zvečer oziroma okol 2 zjutraj k sva se vračala domov mi je reku da ima presenečenje zame in da morm mižat. čez kšnih 5 minut je ustavu avto, mi odpru vrata, me prjel za roko in me vodu. mi je reku naj bom primeru in naj čakm in naj ne kukam. pole je šew in je bla tišina-ful cajta. jst že panika da km je šew in kej mi prpravlja in tisti večer je še fuuuul pihalo in kr naenkrat zaslišim "__(moje ime)___ LJUBIM TE" sm oprla oči in pred mano stopl in on na vrhu (to je en razgledni stolp v moji okolici na enem hribčku kšnih 20 m visok)
Ful je to cotkano nrdu :love:
***live life***
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Under your bed

Neprebrana objavaNapisal/-a sQo`` » 10. Jan. 2006 20:42

mela sm virozo zdej 3 dni in mi je prnesu tacga cortkanga pliškota :)
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 11. Jan. 2006 0:52

Hm, k je šel v Španijo, pa ni vedel, al bo tam ostal do božiča al pride nazaj po enem tednu, mi ni povedal, da je že na poti domov, ampak sem mislila, da ga bom videla šele čez 2 meseca (:? :/).. Pa mi je napisal sporočilo, nej pridem nekam, da ma njegov kolega neki zame.. In k sm pršla tja, sm tko za hrbtom od lubija glas slišala - takoj nasmeh čez celo faco.. :)

Naslednič je bil pa v Grčiji, pa podobna situacija, je pršu pa en dan prej domov, da sva se še vidla, preden sem jz šla nekam za en teden.. :)

Drgač pa Micamaca, preveč cukra bi pomojem tut meni presedlo, ja.. Tko da te čist razumem.. ;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 11. Jan. 2006 8:49

No mene bivši ni nikoli presenetu pa sva bla dve leti ni pol skupaj. No pustmo unga tipa.

No ta fant k sm pa zdej z njim :D mi je pa prnesu ta vlko Milko čokolado, ker je vedel, da jo mam full rada. Čeprav je bla samo čokolada sem je bla zelo vesela in presenečena. Dobila sem prvo pozornost od fanta. :D
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 11. Jan. 2006 9:36

miikena napisal/-a:Hm, k je šel v Španijo, pa ni vedel, al bo tam ostal do božiča al pride nazaj po enem tednu, mi ni povedal, da je že na poti domov, ampak sem mislila, da ga bom videla šele čez 2 meseca (:? :/).. Pa mi je napisal sporočilo, nej pridem nekam, da ma njegov kolega neki zame.. In k sm pršla tja, sm tko za hrbtom od lubija glas slišala - takoj nasmeh čez celo faco.. :)

Naslednič je bil pa v Grčiji, pa podobna situacija, je pršu pa en dan prej domov, da sva se še vidla, preden sem jz šla nekam za en teden.. :)

no to je pa res lepo... česa tazga se pa tud jst ne bi branla :) ...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov