Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Sm pozabla omenit valentinovo:
Sm spala pr njemu in do večjra mi ni pustiu u sobo. No, pol sm se nrdila zaspano že ob eni 10 uri in me je nesu gor po stopnicah. Sm mogla mižat in pole k je odpru vrata samo ooooo: je nrdu potko do postelje iz svečk. na oben straneh. In na postelci me je čakau uni biggg me to you z vrtnico u roku.
Sm spala pr njemu in do večjra mi ni pustiu u sobo. No, pol sm se nrdila zaspano že ob eni 10 uri in me je nesu gor po stopnicah. Sm mogla mižat in pole k je odpru vrata samo ooooo: je nrdu potko do postelje iz svečk. na oben straneh. In na postelci me je čakau uni biggg me to you z vrtnico u roku.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
klupko - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2008
Že velik lepih stvari je naredu zame...
-vedno ko ne dela me zapelje v službo in/ali me pride iskat..
-posod avto da grem z babami v šoping..
-tolažu me je ko sm mu ruknla avto...
-ponoč me stisne, mi da lupčka in zaspi nazaj..
-ko mam krče od menstri mi boža bušija in je tkoj mal bol
-am...miljon enih malenkosti nardi s katerimi mi pokaže da me ma rad..
In ja...to je tisto kar me gane vsak dan posebi..da mi z nečim pokaže da me ma rd...in js še kr ostajam zaljubljena
-vedno ko ne dela me zapelje v službo in/ali me pride iskat..
-posod avto da grem z babami v šoping..
-tolažu me je ko sm mu ruknla avto...
-ponoč me stisne, mi da lupčka in zaspi nazaj..
-ko mam krče od menstri mi boža bušija in je tkoj mal bol
-am...miljon enih malenkosti nardi s katerimi mi pokaže da me ma rad..
In ja...to je tisto kar me gane vsak dan posebi..da mi z nečim pokaže da me ma rd...in js še kr ostajam zaljubljena
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
danes me je doma čakal paket! meni nič jasno, potem pa odprem in notri slušalke za komp + kartica 2GB za mobitel. ful lepo od njega, ker mi darila ni mogel izročiti osebno, ker je za dalj časa v tujini, je stvari lepo naročil prek neta in mi jih poslal na dom.
zdaj bi ga pa še bolj objela ... pa ga ni komaj čakam njegov novembrski dopust
zdaj bi ga pa še bolj objela ... pa ga ni komaj čakam njegov novembrski dopust
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
definitivno to da me je zapusto. brez heca
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
pršu je k men kljub temu da ma gips na nogi in mi prnesu ogromno sončnico =)
-
le5ncchy - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2008
- Kraj: Kranj
uF. VEM DA JE TEGA VELIK, ZDEJ SE PA PREPROST NE SPOMNEM VSEGA TEGA..
Nasploh mi je najlepš to, da bi zame vse naredu. Da se takoj nariše tm, kjer mu povem, da bom, da le če js najdem mal časa zanga tkoj pride k men neglede kako. Pol je pa očarljiv in lepšega ni (=.
Spomnem se edino, k me je mesec nazaj z motorjam pelov nekam...ne predeleč...ampak ko sva pršla nism mogla vrjet da kej takega sploh obstaja...sredi Gorenjske, pa kot da bi bla na morju. Sapo mi je uzel. Pa blo je čudovit. Dodov je še, da je še par dni prej tja, da bo še enkrat vidu, kam me bo pelov ( podobno stvar js nardim za osebo, k mi pomen največ).
Najlepš od nega pa je to, da je on on in me ljubi.
Nasploh mi je najlepš to, da bi zame vse naredu. Da se takoj nariše tm, kjer mu povem, da bom, da le če js najdem mal časa zanga tkoj pride k men neglede kako. Pol je pa očarljiv in lepšega ni (=.
Spomnem se edino, k me je mesec nazaj z motorjam pelov nekam...ne predeleč...ampak ko sva pršla nism mogla vrjet da kej takega sploh obstaja...sredi Gorenjske, pa kot da bi bla na morju. Sapo mi je uzel. Pa blo je čudovit. Dodov je še, da je še par dni prej tja, da bo še enkrat vidu, kam me bo pelov ( podobno stvar js nardim za osebo, k mi pomen največ).
Najlepš od nega pa je to, da je on on in me ljubi.
-
cebelica_Kaja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
Hmm.. men je moj kr dost lepih stvari naredu (od tega da mi je prnesu rožice pa tko naprej... ) ampak..najbolj sm pa bla presenečena in veseLa, ko mi je enkrat, ko sem mu ceL teden prej jamraLa kak se mi Lušta oaze, prišeL k meni (nenapovedano)...in Lih takrat sm meLa sLab dan...in potrka na vrata...in js grem vsa besna odpret (misla sm da je kakšen prodajalec- tisti dan so bli trije tam)...in odprem vrata in me na mizi od verande čakajo oaze (vsi okusi) , zložene v krogec, na sredini pa milkina bombonjera (srčkasta)...joooj...takrat sm se pa res stopiLa
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Moj me je glih kar tok presenetu, da sploh nism vedla kaj nej rečm. že cel dan sva oba v službi in se samo po telefonu dogovarjava, kdaj bi se lahko vidla pa nama nikakor ne rata, ker js ob 7 neham on mora pa takrat na sestank in sm bla že prov slabe vole. pol mi pa zdele telefon zazvoni in se pogovarjava neki časa, da gre glih iz službe in me sprašuje če sm sama tle..pa men ni kapnl, pa ga vprašam kje je pa pravi da še na avtocesti, ko me naenkrat vpraša če imam kakšno vilico v službi, pa men nič jasno rečem itak da ne in samo pove, da bom mogla pa z rokam in v tistem trenutke se prpele k men v službo s tortico v rok me je kr na rit vrgl
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov