Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 09. Sep. 2008 7:35

Sicer sta to naredila bivša, bilo pa mi je vseeno zelo lepo:

1. Ko sva šla na večurni pohod po naravi, sva dospela do ene kmetije, kjer so pred hišo ( s hudim psom pred vrati :D) rasli tulipani (kakih 100m stran od poti, po kateri sva hodila). No, on kar naenkrat steče proti kmetiji (meni ni bili nič jasno :)), utrga tulipan, priteče do mene, mi da lupčka in rdeči tulipan. :) Nato brez besed nadaljujeva pohod. Pri tem bi povedala še, da on ni bil za take fore z rožicami. ....Bila sem stopljena kot maslo na soncu. :D

2. Drugi bivši pa je (do tistega dneva sva bila še prijatelja), ko sem bila nekaj bolna (in sama doma, kar je vedel), prišel z filmi na mojo najljubšo tematiko, mi skuhal večerjo in me zmasiral. Logično, da ni ostalo pri prijatelj, ker mi je bil že več mesecev všeč. Ah ja. :razz:

Mah, sedaj bi še kar dalje pisala. Kako se sploh lahko odločiš za najlepšo stvar?
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onegirl111 » 09. Sep. 2008 9:32

em no pisala bom za bivšega:
- ko sem bila bolna, mi je kuhal čaj, nosil zajtrk v posteljo, me lupčkal, in se stiskal k meni kljub temu, da je pol tud on zbolel:)

-kadar me je bolel trebuh mi ga je vedno masiral in je blo kr hitro boljše,

- za rojstni da mi je podaril največjega medvedka kar ga je sploh možno kupit, in še zdaj krasi mojo sobo,

- povedal mi je da sem nekaj posebnega, da je najsrečnejši da me ima,

- pred starši in prijatelji me je vedno objemal in mi dajal občutek, da mu res pomenim največ,

- lepo mi je bilo tudi, ko mi je enkrat pripravil presenečenje, bila sva sama doma, naredil je najbolj romantično glasbo, me povabil plesat....in ja bilo je res lepo,

-to so trenutki, ki se jih bom vedno spominjala....čeprav je le moj bivši....

hmmm....in zaradi teh lepih stvari ga še vedno ne morem pozabit....
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 09. Sep. 2008 10:39

Ko še noben ni vedel, da sva par, me je na enem žuru povabil na plesišče (čeprav še noben ni plesal) in je pred vsemi prijatelji plesal z mano fokstrot na eno tako lepo romantično pesem... In me je med plesom pred vsemi poljubil. :love:
Uporabniški avatar
maybee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maybee » 09. Sep. 2008 11:13

bil je ob meni vedn ko sm ga rabla
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 10. Sep. 2008 9:19

Joj, kako je fajn brat tole temo. Tako je sladka.
Pa vedno ko se jo lotim brat mislim "ah, sej moj ni itak nič naredu zame" in se, medtem ko berem, spomnim veliko stvari in sem potem vsa pocukrana. :D

-tako je npr. ob 3h zjutraj, ko je že spal, jaz pa zaradi groznega glavobola nisem mogla spat, šibal domov po lekadole in bil v rekordnih 20 minutah (po navadi jih rabi 30-40 za obe smeri) že nazaj.
-v trgovini sem zagledala budilko od Powerpuff girls in seveda spustila najbolj debilen zvok navdušenja. Naslednjič ko sva se vidla, mi jo je prinesel kot presenečenje.
-vzel je 3 dni dopusta samo zato, da je lahko pri mojih starših doma pomagal polagat laminat in pleskat
-na začetku zveze, ko še nisem imela avta in sva vikend preživljala enkrat pri meni in enkrat pri njem se je ob vikendih, ki sva jih preživljala pri njem, pripeljal iz Vipave do Kopra me iskat in me v nedeljo odpeljal nazaj
-letos mi je za RD kupil samo mojo torto (ja, sem sladkosneda, ja :D )
-ko sem našla super avto zase, mi je na moje ogromno presenečenje in brez da bi ga karkoli vprašala, posodil denar zanj
-čeprav ni ljubitelj mačk, se je strinjal, da posvojiva malo pritepeno mucko.. in njena 2 brata. Zdej jih rdno carta, tako kot jaz. :D
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
janchie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a janchie » 13. Sep. 2008 17:55

ful je lepo ko me tut pred njegovimi prjatli tk objema in mi lupcka da in vse to..in sma že skor dveleti skup pa se še vedno tut v javnosti kdaj malo polupckama pa objamema:D in če greva npr po kaki ozki poti alpa po gužvi in on hodi pred mano da vedno tako eno roko nazaj in se pol tk drživa za roko in hodiva. itak se vedno drživa za roke ko hodiva alpa mi da roko čez rame pa use :hearts: :hearts: :hearts:
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 14. Sep. 2008 9:44

hmmm ja večer v džakuziju s šampanjcom pa svečkami...
en dan me je hotu odpelat na morje na večerjo pa za eno nč v hotel,sam je blo use zaseden,na žalost.Že dost da se je potrudu.
Uporabniški avatar
oranžna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a oranžna » 14. Sep. 2008 11:16

<3
Zadnjič spremenil oranžna, dne 06. Feb. 2011 19:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 14. Sep. 2008 16:06

to je pa meni tako butasto. kot da imaš ti kakšno korist od tega, da gre on peš namesto s taksijem. jst sem tudi precej prehodila, kadar sem šla od fanta, ampak zaradi sebe in da bi malo prihranila. nikoli mu nisem rekla, da grem peš iz ljubezni do njega, lol. bi si mislil, da sem usekana.
Uporabniški avatar
oranžna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a oranžna » 14. Sep. 2008 18:06

<3
Zadnjič spremenil oranžna, dne 06. Feb. 2011 19:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 14. Sep. 2008 21:52

Uf najlepša stvar je bla, ko mi je na šihtu, naredu prstan.. sicer prstan ni lih najlepši, in ga ne nosim, ker pušča madeže.. je pa vseen ful lepo, ker je ker je cel čas ko ga je delou mislu name.. :D
drugač pa kkšne malenkosti.. mi prnese cigarete ko mi zmanjka financ, mi skuha kavico vsako jutro k spim pr njemu.. al pa včasih na poti do mene nabere luštkan pušeljc :) ma svašta bi se najdlo..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 15. Sep. 2008 7:07

Ma meni te romantične zadeve niso tok.mi je kaj druzga bolj.
Naprimer, ko sem včer rekla da zakaj za vraga si grmado naroča,ker pol jst vso smetano dol pojem,on pa ostalo,da naj si jo drugič naroči brez.pa je reku ne,jst jo naročim Z zato ker vem da maš smetano tko rada in bi ti blo čist gadno če bi bla brez :D No sej,mogoče butast primer,ampak ok...
Pa ko se včasih žrtvuje in v gostilni poleg svoje,pomaga še men mal hrane z mojga krožnika pojest,da me natakar ne gleda tumpasto,ko 3/4 pustim (je jeba če maš mejhn želodc porcije so pa velike) :D

Pol n vm...Včeri mi je dal 30 € in reku nej si kej seksi čipkastega zanga kupm. To pa izhaja it tega,ker sem mu rekla da pač jaz si ne mislim nepriročnega perila kupovat in da mam rada bombaž,za vse ostale želje pa sprejemam donacije (:

Pa ko me je zadnjič v hrib nesel,kr tko,kao češ "No,če bi se recimo zdele poškodovala vidš da bi te brez problema nesu do vrha.Z vmesnimi postanki sicer :D "

Sej vem da so čist bedaste prot vašim romantičnim večerjam pa welnessom,sam me pa to žal ne potegne :)
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 15. Sep. 2008 7:13

zdaj nazadnje se mi je zdelo tak lepo, ko mi je mms poslal od enih petk na razprodaji pa torbice, lih tako ko ve, da so mi všeč. se mi je zdelo tak iii :D
Uporabniški avatar
lun|ca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lun|ca » 15. Sep. 2008 11:36

Ko je prišel k meni mal pred peto zjutraj, da sva skupaj počakala na rezultate mature :)
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 15. Sep. 2008 12:41

lun|ca napisal/-a:Ko je prišel k meni mal pred peto zjutraj, da sva skupaj počakala na rezultate mature :)

Uuu, to bi blo men tud tok kjut. K ni romantično, ampak je pa res nice poteza, da je ob tebi k si živčna.
Moj je pa čakal z mano na enem izpitu, k sm se ga blazno bala in mi je tudi ogromno pomenilo, da je bil ob meni (in ja, izpit sm nardila :D )

Zadnja kjut stvar je pa bila, ko sm po family praznovanju mojga brzdeja ratala čist žalostna kr sm se spomnila, da nism pihala svečk in si posledično tud nism mogla nč zaželet ... in je šou poiskat svečko, jo zapičil v piškot in sm mela fake tortico in bonus željo wiii :P

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov