Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 16. Avg. 2008 13:39

Jaz se najbolj spomnim bivšega, ki mi je non stop težil in vpil name brez razloga, ker misli, da mora vsak delati enako in iste stvari kot on. Potem pa mu je bilo vedno žal in mi je prinesel kakšno darilo. Fuj pa darila za opravičevanje.
Žal mi je, da se spominjam in pišem slabe stvari, ampak tole sem si najbolj zapomnila.
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nincy87 » 18. Avg. 2008 22:54

Men je blo ful lepo, ko mi je pred njegovo družino reku da me ma rd. :oops:
Pa ko me je za prvo obletnco poklicov nej bom prpravlena v pov ure, ker nekam greva. Do zadne minute mi ni nč povedov kaj namerava. Pelov me je pa na Bled na večerjo pol pa na romantično kopel v welnes :D
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 19. Avg. 2008 8:14

Pretekli teden sva bla sama pri meni doma, ker so bli moji na dopustu. In on je vsako jutro vstajal, skočil v trgovino po rogljičke, kruh, mlekce in mi pripravil zajtrk. Ko sm se zbudila, so moje krmežljive okice videle polno mizo dobrot in takoj so se začeli trenutki objemanja, lupčkanja... :hearts:
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 19. Avg. 2008 16:41

ponoči se je pripeljal k meni z vrtnico v rokah, naštimal cd od celine dion, prižgal svečke in me celo zmasiral...res kot u filmu! :embarrassed:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 20. Avg. 2008 12:47

Danes je meu najlepši govor do zdej. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 20. Avg. 2008 12:53

Ja mene pa vsak mesec nekaj preseneti, namreč, vsakič ko pride tisti datum ko sva se spoznala, me z nečim preseneti. Zmeraj najde pravi trenutek da me preseneti, ko najman pričakujem, ja, čist me razvaja... :D :bussi:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 20. Avg. 2008 16:37

Moj pa nima glih navado bit pretiran romantičen, zdajle na morju, zadnje par dni je bil pa neverjetno. nevem kaj ga je pičl. en dan je kuhal kosilo (no sej ga je vsak dan) in je delal pomfri. ga speče in me pokliče naj ga pridem iskat in v roki drži pomfri v obliki srčka...mene je skor na rit vrgel.
Ena od lepših stvari je bila tudi zabava za moj rojstni dan lani, ker nisem prej nikoli imela zabave in je organiziral vse, res sm skor jokala od sreče k sm zvedla.
Najlepša je bila pa pomoje, po enem mesecu veze, sva bila na Veliki planini in mi je že prej skoz govoril, da me bo nekam pelal in me res sred noči zvleče v sneg in mraz na sprehod v en klanc. seveda mi ni blo niti najman všeč. in me pripelje do vrha sedežnice, kjer je prelep razgled,me objame in mi prvič reče ˝rad te imam˝.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 20. Avg. 2008 20:29

pelje me na vecerjo ob vinu... in tisto vino pijeva se dolgo v noc... tako super se pocutim takrat, tako se sprostim, verjetno tudi zaradi vina... :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 20. Avg. 2008 21:11

Enkrat me je zjutraj peljal domov in sva se lih neki spričkala. Pa js zagledam za prometni znak privezan en balon (nimam pojma kaj tam počel), pa rečem: Lej, balon. In on gre vzvratno, ustav sred ceste in mi prinese tist balon :love:
sploh nism mogla bit več jezna nanj
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 05. Sep. 2008 17:19

Bili smo na morju. On v Kopru, jaz v Piranu-vsak s svojo družbo. Oni so prišli dol s kolesi (iz Koroške). Pa me je tisti dan, ko so prišli dol poklical, če pridem tja, pa sem rekla, da sem utrujena (malo sem bila tečna), pa je rekel, da je on tudi utrujen, saj je prišel s kolesom na morje. No, pa sem rekla, pa se pa ne boma videla. Pa mi čez 5 min pošlje SMS-pridem jaz do tebe, če si utrujena. S kolesom. No, pol sem se jaz spravla v avto in se odpeljala do Kopra, ampak, že misel, da bi prišel je ful oooooooooooo :)
Uporabniški avatar
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: in his arms=]

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiky* » 08. Sep. 2008 12:49

Doživela sem veliko lepih stvari, ampak prva asociacija ki mi je padla na pamet pa sm se jo odločla napisat je bla pa ko mi je en zdejšnji prjatu, ki me je osvajal, sam nisem bla z njim naredil vrtnico iz rdečega stekla, ful lepo in narisal pravo umetnino s srčkom, v katerem je pisalo, da me ma rad.. Taka umetniška dušca je. Zdelo se mi je lepo, da mi je podaril nekaj, v kar je vložil ure in ure dela in muke, zato nj. darilo cenim.

Druga asociacija je pa, da mi je bivši nekoč rešil življenje in s tem ogrozil svojega, iz česar sem spoznala, da me res ljubi.. Bilo je kot v kakem filmu (ja, tudi v resničnem življenju zgleda obstajajo možnosti za take stvari).. Avto je pripeljal hitro, on je skočil predme in me vrgel stran, sam pa se je zadnji čas potem umaknil.. Bla sm šokirana, ampak nikoli nisem pozabila in niti ne bom..
minny90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2008
Kraj: Trst

Neprebrana objavaNapisal/-a minny90 » 08. Sep. 2008 12:53

cokolada napisal/-a:kaj je bila najlepša stvar ki vam jo je pripravil? večerja ob svečkah, vas je kam peljal, ... no razpišite se :razz:

vecerja ob sveckah.... peljal me je k njemu domov...uresnicil mi je sanje
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 08. Sep. 2008 14:01

Chiky zakaj pa je potem bivši? :o
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 08. Sep. 2008 21:51

Uh velik stvari...recimo, da je pršu v lj na fax, da mi je dal vrtnco za obletnco; al pa včasih mi je take lepe sms verze pošilju, k jih je sam sestavu, za najino prvo valentinovo mi je zapeku cd z romantično muzko; zadnč mi je ful lep travnišk šopek naredu...aja pa to mi je blo tud zlo lepo, ko sva bla na enem koncertu in sva bla v prvi vrsti, folk je norel, gužva j bla in men ni dal dihat, ker so me tuk stisl pol je pa moj popizdil in jih je tuk razrinu, da sm mela meter placa okol sebe :D Velik se je tega nabral...mam kar romantično dušco ob seb :love:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 09. Sep. 2008 7:21

hm..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:06, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov