Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
beliangel1 napisal/-a:najlepša stvar je bila, da sem bila nejgova punca...
najbolj črna pa je ta da nisem več
sori, sam ta izjava mi je prav smešna.
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
ena izmed najlepsih stvari je bla ta, da se je tk trudil, da bi me osvojil, da mi je z svojimi dejanji in besedami odprl oci, da sem mu pustila blizu, da mi je dokazal, da je nekaj posebnega in ni mi žal, prov srečna sm z njim pa tolk k sm se ga branla
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
red*cherry napisal/-a:beliangel1 napisal/-a:najlepša stvar je bila, da sem bila nejgova punca...
najbolj črna pa je ta da nisem več
sori, sam ta izjava mi je prav smešna.
meni tudi hihi
You want me to be something I can never ever be.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
cukr8 napisal/-a:^^ Ja, seveda, ni bolj zabavne zadeve na svetu, kot da se režimo in delamo norca iz žalosti drugih
Se bomo pa še drugi zabavali na vaš račun, ko boste jokcale in jamrale v temi Kako ga preboleti itd.
Saj ni smesno to, da je zalostna, ampak na kaksen nacin je to napisala.
You want me to be something I can never ever be.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Foxy-lady napisal/-a:cukr8 napisal/-a:^^ Ja, seveda, ni bolj zabavne zadeve na svetu, kot da se režimo in delamo norca iz žalosti drugih
Se bomo pa še drugi zabavali na vaš račun, ko boste jokcale in jamrale v temi Kako ga preboleti itd.
JAAAAAAAAAAAAA! ("...da nism več")
-
shanell - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2008
- Kraj: ptuj
za bivšega se ne spomnim... enkrat mi je podaril nekega medota..
ostali fantje s katerimi sem se dobivala pa rože, pesmice, tudi denar , verze itd..
rada mam pa vedno še bivšega
ostali fantje s katerimi sem se dobivala pa rože, pesmice, tudi denar , verze itd..
rada mam pa vedno še bivšega
Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Danes sva se poslovila za 11 dni, ker odhajam v eno kolonijo delat. Pa me je skos tolažu, da je samo 11 dni, da bo to tko hitr minil, da še opazu ne bo, da me ni, k ma u službi tok za delat itd. Sej je bil prjazn, da je hotu omilit zadevo, ampak jst sm si skos govorla :"Zakaj je tok hladnokrvn itd!"...
Ko pa sem ga objela, sm pa vidla, da mu je solzica prtekla. In sm se tok lepo počutla, k mi je pokazal čustva. In ko je vidu, da sm opazla solzico, mi je reku :"Vem, da boš uživala, ampak jst te bom tko pogrešu k pr norcih!"
Ko pa sem ga objela, sm pa vidla, da mu je solzica prtekla. In sm se tok lepo počutla, k mi je pokazal čustva. In ko je vidu, da sm opazla solzico, mi je reku :"Vem, da boš uživala, ampak jst te bom tko pogrešu k pr norcih!"
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Pink Panterka napisal/-a:Danes sva se poslovila za 11 dni, ker odhajam v eno kolonijo delat. Pa me je skos tolažu, da je samo 11 dni, da bo to tko hitr minil, da še opazu ne bo, da me ni, k ma u službi tok za delat itd. Sej je bil prjazn, da je hotu omilit zadevo, ampak jst sm si skos govorla :"Zakaj je tok hladnokrvn itd!"...
to pa je res lepo prebrat ja... še posebaj, ker sma z mojim blizu doma, pa se velikokrat vidima komaj čez teden dni, deset dni... kak pač nanese... no, enkrat se že skoraj 14 dni nisma videla, pa še on opazil ni da je preteklo že toliko časa. oampak zdaj sem se navadila da ga pač dolgo ne vidim. (včasih pa če ga dva dni ni bilo, sem ga pogrešala k pr norcih). Tak pač je po treh letih Drugače pa lepo, da se vidva tako pogrešata.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
red*cherry napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:cukr8 napisal/-a:^^ Ja, seveda, ni bolj zabavne zadeve na svetu, kot da se režimo in delamo norca iz žalosti drugih
JAAAAAAAAAAAAA! ("...da nism več")
Ja in to je vse skup res blazno smešno. Za dol padit ej.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
Hjoj velik stvari je naredil ze zame, k so ble res prelepe in so se mene, k sm vecna realistka in se (baje) sploh ne pustim presenetit, navdusle... Recimo, enkrat kaksen mesec nazaj me zjutraj klice, ko sm se spala seveda, da nej grem pogledat, ce je kaj poste... Pa tko okej, recem, da bom sla, in zaspim nazaj... Me se enkrat poklice, ce sm ze sla pogledat.. Pa sm se morala spravt iz pojstle, se napravt in grem po kluce od nabiralnika.. Odprem vrata in nardim korak, dva po stopnicah pa na stopnicah zagledam vrtnico (njega nikjer) Sem stekla nazaj v hiso potem pa k seb prsla in sla nazaj ven in me je on tam caku... najleps no... Naj omenim se to, da zivi 1h 10min stran in da se ni kr tko sprot ustavu
Da ko sva sla u shopping zanj, mi je kar kupu eno ful lepo majcko (k je dokaj hitr postala moja najlubsa majcka).. Da me zmer posprem do vrat, ko grem domov, nosi mojo prtljago, poklice nazaj, ce se kj skregava al jst prekinem.. V glavnem je mirnejsi in modrejsi od mene in nasplosn stabilizira situacijo.. In ve, kdaj resno mislm, ce se kdaj kregam, kdaj pa samo iscem pozornost (ceprov je mel s tem prej probleme)...
Najlepse je blo, ko sm z njim izgubila svojo nedolznost..
Najleps, kar vsak dan dela/naredi zame je, da me ima rad, to pokaze, me spostuje, se posvetuje z mano pred ksno odlocitvijo, me rad pokaze svojim prijateljem in da je v postelji neverjeten
Da ko sva sla u shopping zanj, mi je kar kupu eno ful lepo majcko (k je dokaj hitr postala moja najlubsa majcka).. Da me zmer posprem do vrat, ko grem domov, nosi mojo prtljago, poklice nazaj, ce se kj skregava al jst prekinem.. V glavnem je mirnejsi in modrejsi od mene in nasplosn stabilizira situacijo.. In ve, kdaj resno mislm, ce se kdaj kregam, kdaj pa samo iscem pozornost (ceprov je mel s tem prej probleme)...
Najlepse je blo, ko sm z njim izgubila svojo nedolznost..
Najleps, kar vsak dan dela/naredi zame je, da me ima rad, to pokaze, me spostuje, se posvetuje z mano pred ksno odlocitvijo, me rad pokaze svojim prijateljem in da je v postelji neverjeten
What's the story, morning glory?
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Sicer sva še bolj sveža, ampak je kr velik stvari že naredu zame ...
Najlepš mi je blo, ko je na moji strani njegove pojstle namontiru majhno lučko, ko sem pršla prvič k njemu prespat (ima namreč samo glavno luč, pa sem ga en dan prej hecala, kako bom našla do wc-ja ponoč, al pa npr. do kuhinje ); v hladilniku ma vedno mojo najljubšo pijačo, skuhal mi je že marsikaj; enkrat ko sm šla z njim po stvari za piknik mi je v Leclercu kupu koš za smeti-pujska, ker mi je biu ful simpatičn, včeri se je, ko sem mela nočno pa sm kura pustila labello doma, on se je pa ravn iz enga piknika pelu, ustavu na Petrolu in mi v službo prnesu labello + čokoladico. Lepo mi je tud, da me vedno pride iskat, tud ko greva k njemu, čeprou mam svoj avto, pa čeprou živi samo 10 minut stran, ker je men nerodn sama tm na dvorišču z njegovo mami, k kej na vrtu koplje (ja, sej pravm, da sva še sveža ), pride me v službo iskat, če sm peš v svojih sandalčkih, uzun pa dežuje . Enkrat me je celo pršou u službo samo stisnt pa polubčkat za lahko noč (ker se tist dan nisva nč vidla, sva se pa mal skregala in sm bla tečka), čeprou je biu že v pojstli. Mah, srček je, res.
Najlepš mi je blo, ko je na moji strani njegove pojstle namontiru majhno lučko, ko sem pršla prvič k njemu prespat (ima namreč samo glavno luč, pa sem ga en dan prej hecala, kako bom našla do wc-ja ponoč, al pa npr. do kuhinje ); v hladilniku ma vedno mojo najljubšo pijačo, skuhal mi je že marsikaj; enkrat ko sm šla z njim po stvari za piknik mi je v Leclercu kupu koš za smeti-pujska, ker mi je biu ful simpatičn, včeri se je, ko sem mela nočno pa sm kura pustila labello doma, on se je pa ravn iz enga piknika pelu, ustavu na Petrolu in mi v službo prnesu labello + čokoladico. Lepo mi je tud, da me vedno pride iskat, tud ko greva k njemu, čeprou mam svoj avto, pa čeprou živi samo 10 minut stran, ker je men nerodn sama tm na dvorišču z njegovo mami, k kej na vrtu koplje (ja, sej pravm, da sva še sveža ), pride me v službo iskat, če sm peš v svojih sandalčkih, uzun pa dežuje . Enkrat me je celo pršou u službo samo stisnt pa polubčkat za lahko noč (ker se tist dan nisva nč vidla, sva se pa mal skregala in sm bla tečka), čeprou je biu že v pojstli. Mah, srček je, res.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov