Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dasha! - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
mislm da se še ni zgodil, da bi kej nevem kok posebnga naredu za mene.je pa velik mejhnih stvari ki jih nardi za mene, in se mi zdijo ful lepe.recimo da hodi po mestu z mojo torbico, če ga prosim pa tko no use kar ga prosm nardi..še pohištvo v svoji sobi je čis prestavu, ker sem js sam omenla d mi postavitev ni ušeč pa ni copata, zna tut ne rečt pa se skregat z mano
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Veliko je posebnih stvari, ki jih je naredil zame. Npr. včasih mi je velikokrat zapel kakšno pesem, mi tudi napisal kakšno, kaj narisal, zaplesal, me zabaval, šel je z mano na nočno kopanje (čeprav njemu ni ravno bilo do tega), bil zame nudist, vedno kadar greva po nakupih mi nosi vrečke in torbico, mi dovolil, da spim v njegovi postelji z muckom, podaril mi je zbirko CD-jev od mojih najljubših skladateljev, ... in še marsikaj bi se našlo. Od vsega pa je najbolj posebna stvar ta, da me je spoznal z zelo čudovito in meni drago osebo... svojo mamo.
Pain is temporary, glory is forever!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
BlackMagicWoman napisal/-a:Veliko je posebnih stvari, ki jih je naredil zame. Npr. včasih mi je velikokrat zapel kakšno pesem, mi tudi napisal kakšno, kaj narisal, zaplesal, me zabaval, šel je z mano na nočno kopanje (čeprav njemu ni ravno bilo do tega), bil zame nudist, vedno kadar greva po nakupih mi nosi vrečke in torbico, mi dovolil, da spim v njegovi postelji z muckom, podaril mi je zbirko CD-jev od mojih najljubših skladateljev, ... in še marsikaj bi se našlo. Od vsega pa je najbolj posebna stvar ta, da me je spoznal z zelo čudovito in meni drago osebo... svojo mamo.
Ko lepo, da ti to tolko pomeni.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Najlepše mi je ko mi reče, da me hoče samo zase, da se hoče poročit z mano, da hoče z mano živet, imet z mano otroka
Upam na uresničitev.. Dejanja imajo večjo vrednost od besed..
Worship me or walk away.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Miss September napisal/-a:Najlepše mi je ko mi reče, da me hoče samo zase, da se hoče poročit z mano, da hoče z mano živet, imet z mano otroka
Jst to mojemu vedno govorim. Kr u določenih situacijah nrdi čist drugače kukr bi mogu in ku da bi govorila zidu se kšnkrt počutim
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
To zna bit zelo moreče.. Moj tut svašta govori pa si pol kao kar premisli al pa se obnaša ko da ni nikol tega sploh omenil.. In nič bat, tud js govorim zidu.. Njega niti ne zanima kaj hočem povedat, ker ima samo on prav
Worship me or walk away.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Miss September napisal/-a:Najlepše mi je ko mi reče, da me hoče samo zase, da se hoče poročit z mano, da hoče z mano živet, imet z mano otroka
Men bi blo pa to grozno ... Še posebej drugi del, no
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
No moj me pa tud stalno nekej preseneča... Skor vsak mesec mi kup rožco, zadnč sm bla pa res ful presenečena, ko sva pršla v njegovo sobo, pa je naštimal tko 2 vrtnici v vazi pa še en srček s čokoladicami... mmmmmmm
Ful sm bla presenečena... drgač pa vsak mesec mi kej tazga naštima al me pa kam pelje...
Ful sm bla presenečena... drgač pa vsak mesec mi kej tazga naštima al me pa kam pelje...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
cukr8 napisal/-a:Miss September napisal/-a:Najlepše mi je ko mi reče, da me hoče samo zase, da se hoče poročit z mano, da hoče z mano živet, imet z mano otroka
Men bi blo pa to grozno ... Še posebej drugi del, no :wink:
Kaj bi ti blo grozno ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Foxy-lady napisal/-a:- najlepse, kar je storil zame, pa je to, da je vztrajal, da hoce biti z mano, ceprav sem mu tupila, da mi ni do zveze z nikomer... in tako sva srecno zaljubljena ze od maja leta 2005
midva tudi, pa tudi se je kar fajn namatral, preden me je pepričal, da bi bla skup
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- beliangel1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
najlepša stvar je bila, da sem bila nejgova punca...
najbolj črna pa je ta da nisem več
najbolj črna pa je ta da nisem več
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov