Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schpella » 14. Dec. 2007 17:33

Je bil en večer pred mojim rojstnim dnevom. No in midva sva že zaspala k sva bla ubita, njemu je pa ob polnoči budilka zvonila...men itak ni blo jasno al je že jutro al kaj, no in on vstane in gre ven iz sobe in pride nazaj z vrtnico pa uhančki iz belega zlata. Tko lepooo no :) Mislm, sj sem vedla da bom dobla nekaj, ampak nisem prčakvala da taprvo minuto tistega datuma :)
diva79
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a diva79 » 16. Dec. 2007 14:06

Najlepša stvar? Poročil se je z mano in me ima rad vsak dan že 9 let....ni lepšega...
missLavigne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missLavigne » 16. Dec. 2007 14:46

Ko je na najino obletnico-za 1 leto, prišel k meni in me vprašal če bi se poročila z njim. seveda sem bila zelooo vesela. rekla sem ja in dobila najlepši prstanček :oops: tako da sva zaročena že skoraj pol leta :oops:
drugač me pa razveselijo take male malenkosti:izleti, darila, poljubi, objemi in vse kar spada zravn :oops:
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objavaNapisal/-a Lil`Bee » 16. Dec. 2007 15:03

Moj mac redko naredi kaj namenoma, vendar je pa vedno tako dober, da kar ne morem verjeti,ker sem jaz ponavadi bitch do njega. On pa... ne vem, če se mi slušalke pokvarijo mi prinese svoje-da jih ne rabi, si nabav novo tehniko in pol da prejšno (komplet zvočnikov) kr meni, če rebim prevoz sploh ni dileme da ne bi prišel po mene, pa še po mojo mamo, če hoče... V takih čisto majhnih stvareh, pa me včasih kr sezuje od šoka :P
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 17. Dec. 2007 22:56

včerja je blo nekaj res lepega.
zadremala sme na postelji,on je igral igricei n prčkal po računalniku...Nisem se pokrila.In po določenem času je šel iskat deko,me z njo pokril,mi jo zažokal pod noge...rekel "Nočem da se prehladiš" in mi dal nežnega lubčka.
Pol sem kr mal jokala naskrivaj,ker sem bla tko vesela...
Nč tacga no,ampak tisti moment sem bla čisto v šoku in se zavedla kako zelo ga mam rada.
Uporabniški avatar
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2007
Kraj: Na nebu.

Neprebrana objavaNapisal/-a angeLcek. » 17. Dec. 2007 23:47

Najlepša stvar, ki bi jo lahko naredil zame, je ta, da se pojavi.
Zaenkrat ga namreč še od nikoder ni.

:D
Uporabniški avatar
cokolada93
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolada93 » 14. Jul. 2008 12:13

hmmm....en dan k se naj nebi vidla ker ni imel časa me kar naenkrat pokliče pa tko mal govori z mano medtem ko govoriva nekdo pozvoni na vratih. Odprem vrata in vidm njega, kr dihat več nism mogla :D
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 14. Jul. 2008 12:57

vsako juto se prov potihem splaz iz postle, gre v trgovino po rogljičke in skuha kavo, potem pa me zbudi, tko nežno, s poljubčki. no in najleši del tega je pol skupna kavica zjutrej...

drgač se je pa moj bivši enkrat izkazov. sva mela mal bl krizno obdobje in se nekak nisva najbolš razumela. in pol dobim en dan po pošti ogromnga medveda in šopek... zravn je bla pa še kartica in tm notr je nekj tko lepga pisal, da še pol ure nism k seb pršla hehe
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 14. Jul. 2008 14:41

Ubistvu je vsaka sekunda, ki jo preživiva skupaj, najlepša... Drugače pa bi izpostavila današnjo noč, čas grozne nevihte :roll: . Na smrt se bojim grmenja, posebej ponoči (večkrat sanjam o grmenju in to zelooo v živo, kot realno stanje). In ko je začelo grmet, se bliskat in pokat na polno, me je objel, stisnil k sebi in mi dal vedet, da bo kmalu minilo. Samo mimo mora to stanje pa bo boljše. Malo mi je odleglo, a vseeno me je bilo strah. Res pa sem se počutila bolj varno.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 14. Jul. 2008 14:49

Vse kar nardi zame je leep o:) Samo ki dostikrat mu morem jz povedat kaj da nardi, ker sam nima lih nevem kako izvirnih idej in mu ne pride na pamet, da bi kej sam od sebe naredu :) Drugače je pa še vedno najboljši :onceldoc:
Uporabniški avatar
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Love RD

Neprebrana objavaNapisal/-a Punchee » 14. Jul. 2008 15:01

Jst se pa spomnem k sm hotla met za valentinovo enga takega balončka v obliki srčka. Sam on tega ni vedu. Pol pa mi zvečjr prnese tega srčka. Ojoj jst sm bla u devetih nebesih. Sicer je pa zame najlepša stvar ta da je on z mano.
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 14. Jul. 2008 15:19

Oh moj je ze nesteto lepih stvari naredil zame.
- za obletnico mi je v posteljo prinesel zajtrk + vrtnico in darilo
- ze na zacetku najine zveze mi je zaupal kljuc od njegovega stanovanja
- enkrat je pozno koncal s sluzbo in sva se zmenila, da se ne vidiva, potem pa me je klical, naj pridem ven, ker me caka v avtu
- ko se nisva bila skupaj, mi je prinesel denar, katerega mi je bil dolzan en drugi tip, samo da bi me koncal spoznal v zivo (spoznala sva se na ircu :D)
- vedno, ko je sel na kak seminar v Lj, se je ustavil v h&m in mi kupil kaj od Hello kitty
- zaupal mi je njegov preljubi avto, to pa mi dosti pomeni zato, ker vem, da svojega avta nikoli in nikdar nikomur drugemu ne bi dovolil, da ga vozi, a meni ga je... :hearts:
- ko mi iz srca rece, da me me rad... ni mi treba omenjat, da to naredi tak, da se lahko samo zjocem od srece
- da me prenasa kljub moji tecnobi in da je se vedno z mano, ceprav sem vcasih nemogoca
- da me tolazi in mi daje oporo, ko sem na tleh in da mi vedno stoji ob strani
- da me ima za nekaj posebnega, ker nisem kot ostale punce
- da je odprl sampanjec, ko sem mu rekla, da bi rada bila njegova punca
- najlepse, kar je storil zame, pa je to, da je vztrajal, da hoce biti z mano, ceprav sem mu tupila, da mi ni do zveze z nikomer... in tako sva srecno zaljubljena ze od maja leta 2005
You want me to be something I can never ever be.
me_myself_and_I
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a me_myself_and_I » 14. Jul. 2008 16:15

najlepše stvari..
..zajtrk v postelji.. razna kosila in večerje, ki jih je skuhal po mojih željah..
.. za božič mi je nardil iz neke mase srčka s kapco :)
.. napisal mi je pismo.. pa ni za pisanje..
.. za valentinovo me je peljal v Portorož, kjer sva na pomolu jedla torto, ki jo je nardil.. ja, to je blo pa res velko presenečenje..
.. ja, pa k je pršu z nekimi papirji k men in vidim, da je to plačan račun za Gardaland..
.. za valentinovo me je peljal smučat.. ja, že velik valentinovih je za nama..
..ko mi je prinesel majhnga pliškota iz priprav v tujini, ko se en tedn nisva vidla..
..masaže..
..ko ga pokličm sred noči, k mam probleme in se brez problema pogovarja z mano, čeprou ma nasledn dan izpit..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 17. Jul. 2008 9:30

. :love:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Alina21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2006
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Alina21 » 18. Jul. 2008 10:24

Meni je moj mišo posodu prenosnika za pisanje diplome, tako da mi je zdej lažje, ker sm bolj mobilna :)
Sedaj nama rihta stanovanje v hiši njegovih staršev in mi je tako všeč, ker je tako zagnan, upošteva moje želje... Ko nisem imela njegovega avta mi ga je posodil za v službo, včasih me preseneti in me kam odpelje, na kakšen lep kraj, če je slučajno fraj kakšen dan mi skuha kosilo ko pridem, ko je bil službeno 3 mesce na Madžarskem, me je potem za 3 dni odpeljal tja in mi vse razkazal kje je bil, v glavnem res je srce in še bi lahko naštevala....

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov