Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Nov. 2007 18:50

mhm. lepo se mi zdi, ker je to res ena poteza, ki ti pokaže, da te želi še bolj sprejet v svoj lajf. to bi mene dosti bolj ganilo kot pa nekaj, kar je videl v enem pocukranem filmu
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 15. Nov. 2007 21:39

Damyanchyka napisal/-a:hahaha ..jst sm se enkat trmala pa se nism hotla ment z njim..pa je on šu po ventilator pa ga vame usmeru pa dau na najmn pa je reku da bo stopnjevau, dokler ne neham..pa sm mogla nehat, ker sm se začela smejat k krava :) to je bl smešno k pa lepo :)

Sicr je pa velik lepih pozornosti,k so sam najine..pa se mi jih ne da razlagat :)

Men je tole ekstra simpatično. :wink:

Tudi js nism za razne scene pobrane iz popolnoma pocukranega holivudskega filma. Je blo pa že dost simpatičnih stvari, ki jih je naredu zame in se tut ne morm odločit, kera je bila boljša.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 15. Nov. 2007 21:58

Enkrat sva se sprehajala po travniku (se ne zacetku zveze) in je bil travnik poln marjetic. In sem mu razlagala kok so mi vsec roze. In pol kome je pospremu domov, je sel nazaj na travnik (v temi) in mi nabral fulll velik sopek marjetic in mi jih pustil na ograji. Nasledn dan je bil pa cist popikan pa popraskan od komarjev in savja :)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 16. Nov. 2007 18:48

...najleps mi je k se pogovarjava kako bova pa midva cez 10 let... tako in tako.. ubistvu nc fizicnga, ampak mi je super k misl na prihodnost in pol js vem da je resn in da ni kr en larifari kar mava..
Zivljenje je piskotek!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 17. Nov. 2007 11:21

ane
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Nov. 2007 11:23

lepo in hkrati praktično - zmagovalna kombinacija :)
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2007
Kraj: Bistrica

Neprebrana objavaNapisal/-a dreamhorse » 19. Nov. 2007 10:27

Men je tud moj sedanji, ko sva komaj začela, pa sem že prespala pri njemu in mu zjutraj v službo vozila ključe od stanovanja, rekel, da mi bo naredil svoje ključe. Pa sem si mislila, da itak ne bo, saj samo govori. Naslednji dan smo bili pa z družbo na pijači, in mi je rekel, da ima nekaj za mene, pa mi je dal ključek. Sem ostala brez besed. Frapirana..
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Uporabniški avatar
sycilla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sycilla » 06. Dec. 2007 18:00

Mogoče bo zvenel bedasto... Vzel mi je nedolžnost :oops: Ko pomislim za nazaj, je blo tok lepo... Nič romantike...sam midva.
Najlepša stvar, ki se mi je zgodila z njim-definitivni pa ne edina. :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Dec. 2007 6:06

Men se je pa zdel blazno lepo in sploh super prijazno od njega, ko me je lupčkal medtem, ko sem jz neki hotela bit trmasta in užaljena. :) ...valda je jeza se hitro ohladila.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 09. Dec. 2007 15:02

En šef mi je še dolgoval dnar za 1.5., ko sm delala in mi ga ni in ni dal, je mel same izgovore. Potem pa me prejšnji tedn moj ljubi kliče, da se je kr ustavil v pubu (kjer sm delala) in da je reku natakarci, da nej pokliče šefa, da nej dnar prnese zame. In mi je potem prnesu ta dnar. Ful lepo se mi je zdelo od njega! Taka lepa pozornost, pa tko brez da bi mi kaj rekel, da bo to naredu. To mo je pomenlo več kot 1000 daril :love:.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 09. Dec. 2007 20:51

Mislim, da je najlepša stvari, ki jo je naredil zame, da mi je prinesel laptopa, ki sem si ga želela. Drugače mi je pa čisto hudo, če mi reče da sem seksi. Ne vem zakaj, ampak ta beseda mi res veliko pomeni :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
ciela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ciela » 12. Dec. 2007 15:18

men se je pa najbl vtisnl v spomin, ko je enkrat med šihtom se vsedu v avto in odpelu do mene, mi pozvonu in k sm pršla na vrata, me je poljubil, rekel, da me ma rad pa da mora nazaj na šiht, k ma konc odmora pa šel :D tok je blo na hitr, sploh nism dojela, dokler me ni mama ruknila pa rekla, naj že enkart zaprem vrata :D
Ne skrbi za jutri, kajti jutrišnji dan bo imel svojo lastno skrb; dnevu zadostuje njegova lastna teža...
Uporabniški avatar
*LariSSa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *LariSSa* » 12. Dec. 2007 22:24

Postal je moj fant... Ko se tako čudovita oseba, kot je on, odloči zame, ne bi mogel narediti nič lepšega :)
čє נιн ηє мσяєš ρяєρяιčαтι, נιн zмє∂ι!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 12. Dec. 2007 22:26

Najlepša stvar je že samo to, da sem ga spoznala in da sva postala par. Potem pa še vse tiste male stvari, ko mi recimo čist brezveze prinese kinder jajček (no ja.. zdej ga že lep čas nisem dobila :twisted: ), pa nepričakovan sms ali klic, pa darilo za rojstni dan (res ne vem kako je vedu, da sem si to vedno želela), pa 1x je rental avto ki mi je ful všeč in mi ga je pripeljal,.. :razz: He's the best! ;)
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 12. Dec. 2007 23:29

Je velik lepi stvari.. ;)

Za obletnco me je prijetno presenetu s svoji izvirnostjo. Sama nism hotla komplicerat, pa sm na simpl neki dala mu.(ker on ponavad ne da velik na datum pa to). NA obletnco me je pa prijetno presenetu. Dau je narest sliko k je sestavlena z najinimi slikcami..pa neki je napisou gor..pa okvirt dau ;)

Al pa enkat k sva se neki prčkala. Me je presenetu z obiskom u lj, pa sploh nism vedla da pride. S cimro smo pelale mor.prašička k veterinarju pa me je ona čakala na busni, pol pa še kr njega tm vidm. JE use prekriu, sam pol k sm razmišlala mi je nekak nakazou da pride, pa nism znala razbrt. K je zgladiu "sporčk" ;)

Al pa da mi je rožce prnesu..al pa da se je slikou u moji postli..pa mi prek mmsa poslau, kuk je fajn spat,medtem k sm bla jst u šoli :D

Sej pravm, da je dost mejhnih pozornosti, k ful velik pomenjo človeku ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov