Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
lih učeri sva mela obletnico in mi je reku d pridm pred eno podjetje...in sm pršla tja, ma sm ga čakala 15 minut!! pole pride on z avtom, ušmekan (fuuul) , in me povabi u auto, mi zapre oči in pokrije z ruto, da nč nism vedla...in me je peljal...pojma nism mela kam greva, k je ful kompliciru, sam d js ne bi vedla kje sva...ko sva pršla, pa sm vidla, d me je pripeljal na večerjo na Kekca...ej js sm skor jokat zčnla...
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Lepe stvari, ki jih dragi naredi? Hm... Najprej bivši (žal, ampak resnično sem ga imela rada).- Neko jutro mi je prinesel v posteljo polno skledo velikih, rdečih jagod, ter me prebudil z nežnim poljubom, ter z najlepšim nasmehom, kar jih premore svet v takšnih trenutkih.
- skupaj sva naredila najboljše kekse v obliki obrazov in ljudi ter najlepše voščilnice za božič, ter največje jaslice v našem kraju, ter tako polepšala praznike en drugemu
- kar tako sva šla na večerjo ali kosilo na bled, ter vmes obiskala še brezje
- vsak vikend sva šla na morje, na sadno kupo ali banana split, ter sprehod ob obali
- naključni pikniki, ter opazovanje sončnih zahodov je bila rutina skoraj ob vsakem "izletu"
- podaril mi je kopijo samurajskega meča, ker je vedel, da mi to veliko pomeni
- vsako jutro in vsak večer mi je rekel, da me ljubi in tega se tudi ni bal pokazati
- vedno me je presenetil s kakšno plišasto igračko, ker je vedel, da imam to rada.
- za eno obletnico sem jaz plačala kosilo, večerjo ali izlet, za drugo pa on
Ko je odšel iz mojega življenja, pa mi je ostal spomin na najlepšo ljubezen, ki mi jo je podaril in tudi odvzel. Mi je pa pokazal, da je človek sposoben nekoga ljubiti dosti bolj kot samega sebe.
Lepi in nepozabni spomini, na katere (upam) ne bom nikoli pozabila.
Za zdajšnjega pa lahko rečem, da se trudi, da se vidiva čimveč, da ne razume mojih čustev, ampak vem, da me ima rad iz vsega srca. Za lepe trenutke pa bova še imela čas.
- skupaj sva naredila najboljše kekse v obliki obrazov in ljudi ter najlepše voščilnice za božič, ter največje jaslice v našem kraju, ter tako polepšala praznike en drugemu
- kar tako sva šla na večerjo ali kosilo na bled, ter vmes obiskala še brezje
- vsak vikend sva šla na morje, na sadno kupo ali banana split, ter sprehod ob obali
- naključni pikniki, ter opazovanje sončnih zahodov je bila rutina skoraj ob vsakem "izletu"
- podaril mi je kopijo samurajskega meča, ker je vedel, da mi to veliko pomeni
- vsako jutro in vsak večer mi je rekel, da me ljubi in tega se tudi ni bal pokazati
- vedno me je presenetil s kakšno plišasto igračko, ker je vedel, da imam to rada.
- za eno obletnico sem jaz plačala kosilo, večerjo ali izlet, za drugo pa on
Ko je odšel iz mojega življenja, pa mi je ostal spomin na najlepšo ljubezen, ki mi jo je podaril in tudi odvzel. Mi je pa pokazal, da je človek sposoben nekoga ljubiti dosti bolj kot samega sebe.
Lepi in nepozabni spomini, na katere (upam) ne bom nikoli pozabila.
Za zdajšnjega pa lahko rečem, da se trudi, da se vidiva čimveč, da ne razume mojih čustev, ampak vem, da me ima rad iz vsega srca. Za lepe trenutke pa bova še imela čas.
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
full je že lepih stvari naredu zame in res ne vem če je pru da sam eno izpostavljam ampak ta me je res najbol presenetla!!!
lan k sva bla na morju sva mela obletnco in en dan pred obletnco sva se full neki spričkala (seveda zarad ene čist brezvezne stvari) in men je blo vsega dost tko da sm šla sam še spat. zjutrej se pa zbudim in vidm na nočni omarci eno voščilnico pa eno škatlco zdravn...ponoč k lubi ni mogu spat mi je tok lepo voščilnico napisal zdravn je bil pa še full lep srebrn prstan...jst sm bla tok presenčena da kr konc!!!to mi je res ostalo v spominu kot ena zlo lepa stvar k jo je naredu zame!!!
lan k sva bla na morju sva mela obletnco in en dan pred obletnco sva se full neki spričkala (seveda zarad ene čist brezvezne stvari) in men je blo vsega dost tko da sm šla sam še spat. zjutrej se pa zbudim in vidm na nočni omarci eno voščilnico pa eno škatlco zdravn...ponoč k lubi ni mogu spat mi je tok lepo voščilnico napisal zdravn je bil pa še full lep srebrn prstan...jst sm bla tok presenčena da kr konc!!!to mi je res ostalo v spominu kot ena zlo lepa stvar k jo je naredu zame!!!
-
LitLgrL. - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 5. 2007
najlepša stvar je bilo nepričakovano darilo za rojstni dan..
dobivala sva se. ampak komaj nekajkrat in sploh nisem pričakovala nobenega darilca, kaj šele darila... dobila pa sem lep srebrn prstan, ki ga nosim še zdaj..
dobivala sva se. ampak komaj nekajkrat in sploh nisem pričakovala nobenega darilca, kaj šele darila... dobila pa sem lep srebrn prstan, ki ga nosim še zdaj..
wanna fuck.. now!. *
- andr3ya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2007
LitLgrL. napisal/-a:najlepša stvar je bilo nepričakovano darilo za rojstni dan..
hmmm....moj je pa dons pozabu na moj rojstni dan ok, sej sva se sam pogovarjala po telefonu...sam niti sledu, niti besedice glede b-daya. ah ja
...joooooj, če se ne spomn
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
andr3ya napisal/-a:
hmmm....moj je pa dons pozabu na moj rojstni dan ok, sej sva se sam pogovarjala po telefonu...sam niti sledu, niti besedice glede b-daya. ah ja
...joooooj, če se ne spomn
pohvalno! ni te hotel spomniti, da se staraš!
-
Stella* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
-bila sem pri frizerju in ravno čakala da mi prime barva,ko je prišel v salon,mi podariv vrtnico in majhno čokoladico (bil je dan žena) (+ tega me je pa še 2h počakal tam,ponavadi pa ne zdrži niti minute )
-ko se mi je 1x kar tako zjokal,ko je pomislil kaj bi brez mene (prvič sm vidla fanta jokati kot malega dojenčka)
-ko mi je za 3,6,9 mesevec kupil moje najljubše parfume
-najlepše pa je ko me objame in mi pove da me ljubi
-ko se mi je 1x kar tako zjokal,ko je pomislil kaj bi brez mene (prvič sm vidla fanta jokati kot malega dojenčka)
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Stella* napisal/-a:-bila sem pri frizerju in ravno čakala da mi prime barva,ko je prišel v salon,mi podariv vrtnico in majhno čokoladico (bil je dan žena) (+ tega me je pa še 2h počakal tam,ponavadi pa ne zdrži niti minute )
to je pa ful lepo slišat, no prebrat... kako dolgo sta že zdaj skupaj?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
britney20 - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
- Najbl me je presenetu ko sva začela hodt in sem imela čez en mesec rojstni dan in mi je prnesu sliko od mene ki jo je sam narisu. Ko sm vidla sliko nism mogla vrjet da tako lepo riše res original jz na sliki
- Pa ko mi je vse tri parfume moje najboljše kupi
- Pa ko mi kdaj pove da mu pomenim vse na svetu
- Pa ko mi je vse tri parfume moje najboljše kupi
- Pa ko mi kdaj pove da mu pomenim vse na svetu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov