Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

partym
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a partym » 11. Apr. 2007 11:07

Bluestocking napisal/-a:
lexia napisal/-a:
Bluestocking napisal/-a:Moj bivši je na rjuho izlil svoja občutja do mene in potem to obesil na en most, tako da je viselo proti cesti. Jaz sem se tam peljala in videla svoj ime in priimek, pa vso ljubezen gor, se mi je ful fajn zdel.

a je blo to mogoče polet enkrat na primorski avtocesti :D

Sori, da odgovarjam tako pozno. Nisem nič čekirala. :oops:

To je bilo na obvoznici oz. hitri cesti Kopra. Ja, bilo pa je septembra 2003.

ooo fuuul lepo :wink: upam da bm js tud kdaj ke tazga doživela :P:)
Uporabniški avatar
pinkyica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006
Kraj: zagorje ob savi

Neprebrana objavaNapisal/-a pinkyica » 15. Apr. 2007 19:11

najlepše kar je naredu za mene je blo to da je prsu pred solo z šopkom vrtnic v roki ( to blo za moi roj. dan) in mi reku srcek rad te mam največ na svetu ... :love: :love:
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 16. Apr. 2007 17:29

Ni ravno najlepša stvar, so pa besede. Ob skupnem prebujenju mi je enkrat rekel, da sem najlepša, ko se ravno zbudim in ga zaspano gledam (jaz pa čisto skuštrana in samo napol pri sebi, haha :D ). Najboljši je :hearts:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 16. Apr. 2007 18:08

Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 11:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 16. Apr. 2007 21:42

1x je biw moj lubček bubček ful pijan...in edina "normalna" stvar k je reku, pa mi je polepšu večer, čeprav sm bla fuuul jezna zrd njegovega obnašanja, je: "Ljubim te, to ti lhko rečm al sm trezen al pijan!"
Uporabniški avatar
latinochiqui
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2007
Kraj: ok. lj

Neprebrana objavaNapisal/-a latinochiqui » 03. Maj. 2007 21:14

Čeprov je moj lubi bolj realn k pa romantičen, mu kdaj tud na romantiko potegene :D Velikrat se je že potrudu zame, najbolj mi je pa ostalo v spominu presenečenje za rojstni dan... ob sedmih zjutri je prišel po mene in me peljal na letališče.. Presenečenje je bla vožnja z aviončkom nad gorenjsko in ogled sončnega vzhoda ( ful lepo!!!).. men se niti sanjal ni kam me pelje, pol sm bla pa ful lepo presenečena, ker mam rada letala.. in to je naredu po dveh mesecih najine zveze :love:
Velikrat se potrud zame, sam kdaj me pa tud razočara, ker pač preveč pričakujem.. :grinsevil:
Uporabniški avatar
latinochiqui
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2007
Kraj: ok. lj

Neprebrana objavaNapisal/-a latinochiqui » 03. Maj. 2007 21:21

aja aja aja... pa najbolj smešn pa najbolj sweet kar je naredu je blo tole..

Enkrat sm mu neki zamerla pa mulo kuhala, on je pa skoz za mano hodu pa se opravičeval. Pol me je pa nekam zapelju (ob neko cesto, ne na samo!) in mi pred avtom in prižganimi dolgimi lučmi začel plesat striptiz do nazga!!! :D pol pa ni hotu it u avto, dokler ne pridm vn in ga objamem hehe :hearts: upam da noben ni vidu :lol:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 04. Maj. 2007 0:30

^^^Hehe ful prisrčno! Joj mi2 sva skupej že skor 5 let in mi je tudi že ful lepega naredu.
Ko sva bla v Novalji na Pagu na počitnicah, sva bla en dan na plaži u Zrćah in se on spomne, da se mu da kakat :rofl: in da gre u apartma (enh 10 min z avtom iz Zrć) to opravt. In njega ni in ni in ni in že so me začeli eni tipi- Slovenci osvajat na plaži, meni pa bad in ga kličm in mi je govoru, da tkoj pride. In ga res ni blo 100 let! In pol končno pride (jez sm bla vsa mokra, ker je blo ful vroče poletje, nism pa tela u vodo, ker me je en tip vabu, da grem plavat z njim in nism tela it- kr neki) in da morva tkoj u apartma. Jez pa sm se tela še sončt... No ko me je končno prepričal in sva šla v avto, se on spomne, da more še u trgovino po nekaj in mi ni tel povedat po kaj. In končno pridva u apartma in me zapre u spalnco haha in ga spet ni blo 100 let. In končno mi prnese sadno kupo s smetano :D . Ku je cukrčk, a ni? Sm mu nonstop govorila, da kako bi jez ˝mamino˝ sadno kupo, ker jo mama poleti nonstop dela. U glavnm mi jo je on pol naredu...

Drgač pa še miljon presenečenj, od tega da mi je šel po KT iskat po celi bolnci, jez pa sm čakala u avti, ker me je blo sram, do tega da mi je enkrat stekel v mojo sobo in pol zginu in me pol klical, da mi je nekaj pustil na postelji- mi je kupu uhančk za u popk.
Potem pa še druga presenečenja... predn sm šla zjutrej u Lj mi je prnesu moje najljubše čokoladne biškotke, pa... ah dosti za enkrat! :D
U glavnm: zna bit zlat! :bussi: :love:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 08. Maj. 2007 12:08

Moj mi tu in tam brez posebnega razloga prinese rožico ali pa čokoladne bonbone in reče da zato, ker me ma rad.
Za rd je spal pri meni in me je s pogovorom zamotil toliko časa, da je bila ura nekaj minut čez polnoči, potem pa mi je dal majhno vrečkico z darilom (nakit) in mi voščil, ker je hotel biti prvi...
Ali pa mi pravi, kako dober film je gledal prejšnji dan in pristavi: samo tebi ne bi bil ravno všeč (razmišlja o tem, kaj bi si jaz mislila o kakšni stvari). Potem se včasih ponudi mojim staršem, da pomaga pri kakšnem opravilu okoli hiše...
Včasih dobim sms s samo enim stavkom (Rad te imam). Ma srček je, res. :love:
Uporabniški avatar
MusTangicA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MusTangicA » 10. Maj. 2007 15:56

Mene je pa glih donc spet presenetu. Jest vsa zalimana ob pol šestih vstanem, zvlečem na dan zvezke in se učim eno piflarijo, ko zaslišm eno štorklajne okol hiše. Men itak neč jasn ... In pol se tepko pojav za mojm hrbtom z ogromnim šopkom marjetic - čist svežih, še mokrih od rose, z lupčkom za dobro jutro :) . Zna bit kr prisrčn ja :oops:

p.s.
Sploh je vlika žrtu tale, ku vem kok težko ustaja zgodej :D
Uporabniški avatar
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2005
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objavaNapisal/-a ložica » 11. Maj. 2007 13:11

k men je pa učeri zvečer pršu čist nepričakovano..tko govoriva okol pol polnoči po telefonu..js že v postlci..js da ga bom pogrešala(k ga nau 2 dni..)..pol pa bučman moj kr naenkrat odpre vrata moje sobice..mi je pršu lupčka za lahko noč dt pa se mau stisnt k men.. :)
say it right..
mala žabica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mala žabica » 13. Maj. 2007 14:57

Moj dragi... Hm... Ravno danes! Bila sem na njegovi tekmi (igra nogomet) in ko je dal zadnji gol (seveda so zmagal), se je zadrl "Ta je bil za mojo najdražjoooooooo!"
Rada ga imam. Ko je slabe volje, ko ga boli koleno, ko se skrega v službi, ko v 3 minutah zmaže lignje v restavraciji, ko nori v avtu zaradi prometa, ko me ob 4.00 zjutraj pokliče, ker me pogreša... Vedno ga imam rada. Najlepše kar je storil zame, je bilo to, da je vstopil v moje življenje...
katarincka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a katarincka » 13. Maj. 2007 17:38

moj fant me vedno znova preseneča... hvala bogu pozitivno:) hmm.. najlepša stvar ki jo nardil? ne vem.. všeč mi je blo, ko mi je napisal pesmico. in enkrat k je prišel k meni s kolesom me je skoraj kap! živiva namreč 40 km narazen..
in všeč mi je ko mi brez razloga prinese rožico al pa ko mi napiše kakšen lep sms... malenkosti,ki mi polepšajo dan... :love:
kelsi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kelsi » 13. Maj. 2007 19:02

Joj, moj počasi že pretirava z razvajanjem in presenečenji. Največ mi pomenijo čist takšne majhne pozornosti... že samo en SMS mi lahko polepša dan, ko je odsoten. Najbolj me je pa presenetil takrat, ko sem čist mimogrede omenila, da bi zelo rada z njim šla v Francijo, dva dni kasneje pa mi je že sporočil, da lahko začnem pakirat. In tako nama je sam uredil eno luštno potovanje v Francijo. Drugače mi pa vsak dan prinese kakšno malenkost, od sladkarij do rožc. Najraje ga mam pa takrat, ko zjutri najprej prepozno vstane, potem mi pa reče, da lahko preskoči kakšno predavanje, da se zjutraj lahko še malo crkljava :P Pa nasplošno mi je lepo, ko se čemu odpove, da sva lahko več časa skupaj.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 13. Maj. 2007 22:11

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:49, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov