Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Mar. 2007 13:54

-...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:54, skupaj popravljeno 1 krat.
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a iziris » 18. Mar. 2007 17:16

igral mi je na kitaro in pel.. moj trenutno najljubši komad.. ne bom omenjala, da sem neki časa smrkala sam tko na tiho.. in so stekle solzice.. in pol.. so se še njemu orosile oči.. kao od smeha.. ker ima kao eno hecno deklco.. da jo tko present ko ji izkazuje ljubezen.. :)
Uporabniški avatar
MusTangicA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MusTangicA » 26. Mar. 2007 14:14

Vidim da majo kar ideje, tile naši fantki :wink: .
Mene pravzaprav preseneti vsak dan. Morda samo s kakšno izjavo, ki te takooo pogreje pri srčku :onceldoc: , pa da mi pomaga pri pospravljanju posod od kosila, skoči po metlo in pospravi nered, ki so ga nečaki pustili za seboj, prinese frutabelo, ko se imam za učit, ... Ima pa včasih še poseben dan. Imam že lepo zbirko njegovih pesmic - tak enostavne in prisrčne, da dobim kar solzice v očke, ko jih prebiram, .. Ko sva se sporekla (priznam, čisto za b.v.) mi je na cesto (relacija dom - šola) napisal: lubica, rad te mam* -> še danc se pozna, pa je od takrat že eno leto :D . Pa sevede, vse tiste rožice za obletnice, pa rojstne dneve, pa druge praznike ... Nekak mu še ni uspelo, da bi na kaj pozabil...
Uh, ne predstavljam si kaj bi brez njega, je pa včasih prav težko, ker imam občutek, da vsega tega ne bom mogla vrnt, čeprav se trudim...
lexia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lexia » 27. Mar. 2007 0:03

Bluestocking napisal/-a:Moj bivši je na rjuho izlil svoja občutja do mene in potem to obesil na en most, tako da je viselo proti cesti. Jaz sem se tam peljala in videla svoj ime in priimek, pa vso ljubezen gor, se mi je ful fajn zdel.

a je blo to mogoče polet enkrat na primorski avtocesti :D
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 27. Mar. 2007 17:36

midva sva že skoraj eno leto skupaj in moram priznati da ni nobene take stvari, ki bi ji lahko rekla NAJLEPŠA. Mogoče tisto ko me je peljal na izlet v hribe. da bi pa prav zame naredil nekaj takega kot vam počnejo fantje, pa na žalost ne.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Mar. 2007 17:50

lexia napisal/-a:
Bluestocking napisal/-a:Moj bivši je na rjuho izlil svoja občutja do mene in potem to obesil na en most, tako da je viselo proti cesti. Jaz sem se tam peljala in videla svoj ime in priimek, pa vso ljubezen gor, se mi je ful fajn zdel.

js sm tui neki tazga blizu kopra vidla na avtocesti...ja ni kej--->to je blo najbrž to :wink:
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 07. Apr. 2007 21:57

spomnila sem se, da sem se enkrat res grozno sporekla s fotrom... jokala sem kot nora, skoraj bi se zadušila od solz, hlipanja, smrkanja in vsega kar sodi zraven, vglavnem bilo je res hudo, in potem me je moj fant objel, ko sem bila čisto zvita v kepo, da bi se obranla pred vsem hudim, in mi je z objemom dal vedet, da sem zraven njega varna, in da je na moji strani... tisti objem mi je pomenil največ na svetu...

res mi drugače še ni izkazal ljubezni recimo s kako romantično večerjo, da bi mi kaj zapel, napisal pesem, izpovedal ljubezen na rjuho in obesil ob cesto, ali na cesto napisal kako rad me ima in druge podobne stvari ki ste jih punce napisale ... in priznam da bi mi bilo to zelo všeč, ampak ga poznam in se zavedam, da če me fant ne ljubi na takšen način kot bi si jaz želela še ne pomeni, da me ne ljubi z vsem svojim bitjem...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 08. Apr. 2007 0:19

zdle sm prebrala par postov in morm rečt da ste lohk srečne da imate/ste mele takšne tipe, k so si res velik upal naredt za vas.še posebi tista mi je všeč, k je bivši obesu rjuho pr cesti ..hehe,res huda ideja :D

zame pa noben bivši ni naredu kej tazga da bi si zapomnla za ceu lajf :(

mogoče za nou let k sm se res ful napila, pa bruhala, sm sedela eno uro na wc-ju na tleh, vsa boga,k mi je blo tok slabo, je bivši skoz hodu gledat kko sm, pa k sm ležala na postli je biu skoz zravn mene pa me objel pa dal lupčka.res je lepo zame skrbel :D
no to ni noben zame naredu :?
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 08. Apr. 2007 21:46

-Za 18 rojstni dan je zjutraj (čeprav bi lahko še spal) prišel k meni, pozvonil, me objel, dal lupčka in mi podaril najino prvo skupno fotografijo uokvirjeno, me pospremil do šole...popoldne pa mi je prinesel 18 vrtnic... (takrat sva bila skupaj 10 dni).

-za pol leta, ko sva bila, kot vsak običajen vikend, pri njem, mi je naredilsladoled z vročim sadjem in smetano

-vsem prijateljem me predstavlja kot-moja punca Kaja

-vzame si čas zame, se potrudi, da izkoristiva čas, ko sva skupaj...
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 08. Apr. 2007 22:16

lexia napisal/-a:

Sori, da odgovarjam tako pozno. Nisem nič čekirala. :oops:

To je bilo na obvoznici oz. hitri cesti Kopra. Ja, bilo pa je septembra 2003.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 08. Apr. 2007 22:50

Bluestocking napisal/-a:
lexia napisal/-a:

Sori, da odgovarjam tako pozno. Nisem nič čekirala. :oops:

To je bilo na obvoznici oz. hitri cesti Kopra. Ja, bilo pa je septembra 2003.

hahahah sej tm vsake tolk neki visi :P
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 09. Apr. 2007 0:27

Včeraj tole:

Slika

:hearts: :)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 09. Apr. 2007 1:17

mene pa moj usak dan preseneti z malenkostmi, k mi polepšajo dan...sama pa se počutim prow svinsko, k mu tega skori ne znam vračat...mislim...sej mu nrdim presenečenja in take, ma se počutim, ku d ga izkoriščam k mi take reči dela :cry:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 10. Apr. 2007 22:21

Najlepš kar je naredu (ta zadn) je blo, da mi je en sončn dan na Krvaucu, k smo se mel res ful dobr in je biu vs hepi in zadovoln, pa predusm naudušen nad mano (so bli trenutki, ja), k sva bla gor na sedi reku "love you honey bun" :frown: Vem, da mi je to takt tok pomenl, da me je kr stisnl pr srcu. Kr mi nikol prej, niti kasnej ni reku nč podobnga :cry:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 11. Apr. 2007 8:54

moj pa zadne cajte govri, da je cel moj, vse kar vidim pa kar ne :)
drugače pa dela skoz lepe stvari za mene.. no, večinoma :wink:
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov