Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
em zadnič je prišlo do nekega dogodka ..pa je pustu vse stvari in direktno z joba prletu v trenirki,coklih..do mene da sva razčistila zadevo (niti ni iz istega kraja ko jz)..to mi je res ful pomenil
učeri je pršu do mene samo s tem razlogom da me pride pozdrau (k sm lih z morja prsla)..ampak se je to "pozdravljanje" zavleklo u 4h..mi je blo tud ful lpo
učeri je pršu do mene samo s tem razlogom da me pride pozdrau (k sm lih z morja prsla)..ampak se je to "pozdravljanje" zavleklo u 4h..mi je blo tud ful lpo
-
girlika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2004
Z mojim sma že 16 mesecev skup in seved aje ogromno stvari ki so mi dooosti pomenle ampak zelooo lepo mi je blo, ko sma mela komaj 1 mesec...pa tud 1 mesec sma se komaj poznala...ker sma začela 2 dni za tem ko sma se poznala...pa se dobima preden sma mela pouk (hodla sma na isto sql - sam on starejši) pa gremo lepo na pijačo pa mi on naenkrat da bonboniero milka oni srčki pa gor taki srček rdeč v njem pa verz pa da me ma rad...joooj...tega nikoli ne bom pozabla...sam jaz pa nič nisem mela za njega
I´m like a bird
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Zdejle za moj rojstni dan me je ful lepo presenetil ... pred vrati me je pričakal z vrtnico, čist lepo, ker ni mahnjen na rože in mi jo je sploh prvič kupil. Pol mi je dal še en čist odštekal fižolček, na katerem piše Vse najboljše, ko zraste. Pol sva šla še na večerjo in me je čist šokiral, ko mi je rekel, da zdej ma pa čist tapravo darilo; kupil mi je en ful lep obesek. Izkazalo se je, da je le vsaj mal romantičen ...
Spomnem se še, da je enkrat ko je bil sam doma ... je po stopnicah in potem še v zgornjem prostoru prižgal svečke in na tleh pripravil "posteljo" ... uff takrat me je tut čist presentu ...
Najlepš mi je pa to, da mi stoji ob strani, me pocrklja in me zna nasmejat ....
Spomnem se še, da je enkrat ko je bil sam doma ... je po stopnicah in potem še v zgornjem prostoru prižgal svečke in na tleh pripravil "posteljo" ... uff takrat me je tut čist presentu ...
Najlepš mi je pa to, da mi stoji ob strani, me pocrklja in me zna nasmejat ....
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Ful je ze blo takih posebnih stvari, ampak najlepse so mi take "navadne", npr:
-ful mi je fajn, ko se kopama, da mi lase umije.. Nevem zakaj, ampak je FUL fajn
-ko sem prvic pri njemu spala oz. pac na zacetku, ko sem tam spala kdaj mi je blo ful nerodno jest vecerjo al pa kaj ( nevem zakaj ) in potem ko sva ze bla v postelji pa je ze bla pozna ura, sem pa jaz logicno lacna postala in mi je vedno sel narest.. Ta razvada se je ohranila se zdaj, s tem, da zdaj mi ni vec nerodno, ampak vcasih se mi se kaj zalusta
-ce skupaj spima in sanjam kaj "grdega", ga vedno zbudim in mu povem on pa me potem ful cartka pa "tolazi"
Ja, pa se 1000 stvari, ki se mi zdijo cisto vsakdanje, ceprav se mi ne bi smele. Moram se veckrat to temo odpret, da se spomnim vsega
-ful mi je fajn, ko se kopama, da mi lase umije.. Nevem zakaj, ampak je FUL fajn
-ko sem prvic pri njemu spala oz. pac na zacetku, ko sem tam spala kdaj mi je blo ful nerodno jest vecerjo al pa kaj ( nevem zakaj ) in potem ko sva ze bla v postelji pa je ze bla pozna ura, sem pa jaz logicno lacna postala in mi je vedno sel narest.. Ta razvada se je ohranila se zdaj, s tem, da zdaj mi ni vec nerodno, ampak vcasih se mi se kaj zalusta
-ce skupaj spima in sanjam kaj "grdega", ga vedno zbudim in mu povem on pa me potem ful cartka pa "tolazi"
Ja, pa se 1000 stvari, ki se mi zdijo cisto vsakdanje, ceprav se mi ne bi smele. Moram se veckrat to temo odpret, da se spomnim vsega
- cokolina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ljubljana
From the first day i met u,
I didn't know if im gon' have smth with u.
U keep trying to get me,
I was moving away scared thinking u can hurt me.
Like i was hurt before,but now i ain't scared any more.
I know u love me and i love u too!
Believe me baby i'll do anything for u.
Its really eazy to cry for u, i could cry all day,
Even if i am a thug, and i just love it when u give me a hug!
Now its 10 months saince the first day i kissed u,
First day u came in to my life,
And saince then i was thinking baby girl u can be my wife!
Happyest 10 months, 309 days in my life,
And im glad to spend them with u,
Baby, i just love u!!!
Tought of loosing u,and i almost started to cry,
I never wanna loose u i'd rather die!
Now that i have u in my life im never gonna let u go,
U mine for life and thats for sho'.
And touching me the way u do,
When im kissin u its like almost my every dream came true.
Just one more wish and thats to have a baby with u!
Saince the day i kissed u, its been like heaven to me,
Cuz now i have everything that i wished for, and even more!
U make me happy and i know u happy too,
And i don't even have to tell u how much i love u boo.
Yea its true, sometimes we fight,
But baby girl everything's alright.
I can't be mad at u too long,
If i wouldn't love u, why would i wrote u this song?:)
I spent my whole life searching for someone like u,
And now that i found u, im a hold on to u..
If u see me happy, its all because of u baby.
U made my world a safer place,
Because of u now i have a smile on my face.
And for that i thank u,
Better believe im gon' allways be here for u.
U ask your self why im with u,
Answer is, cuz i adore u.
Baby girl I love everything about u.
And cuz' of that, i gotta say it onemore time I LOVE U!
I didn't know if im gon' have smth with u.
U keep trying to get me,
I was moving away scared thinking u can hurt me.
Like i was hurt before,but now i ain't scared any more.
I know u love me and i love u too!
Believe me baby i'll do anything for u.
Its really eazy to cry for u, i could cry all day,
Even if i am a thug, and i just love it when u give me a hug!
Now its 10 months saince the first day i kissed u,
First day u came in to my life,
And saince then i was thinking baby girl u can be my wife!
Happyest 10 months, 309 days in my life,
And im glad to spend them with u,
Baby, i just love u!!!
Tought of loosing u,and i almost started to cry,
I never wanna loose u i'd rather die!
Now that i have u in my life im never gonna let u go,
U mine for life and thats for sho'.
And touching me the way u do,
When im kissin u its like almost my every dream came true.
Just one more wish and thats to have a baby with u!
Saince the day i kissed u, its been like heaven to me,
Cuz now i have everything that i wished for, and even more!
U make me happy and i know u happy too,
And i don't even have to tell u how much i love u boo.
Yea its true, sometimes we fight,
But baby girl everything's alright.
I can't be mad at u too long,
If i wouldn't love u, why would i wrote u this song?:)
I spent my whole life searching for someone like u,
And now that i found u, im a hold on to u..
If u see me happy, its all because of u baby.
U made my world a safer place,
Because of u now i have a smile on my face.
And for that i thank u,
Better believe im gon' allways be here for u.
U ask your self why im with u,
Answer is, cuz i adore u.
Baby girl I love everything about u.
And cuz' of that, i gotta say it onemore time I LOVE U!
- cokolina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ljubljana
Od vedno sem si želela kužka... mickeno kepico... samo mojo... Vedla sem da namerava za valentinovo mi podarit kuzka...amopak vseeno...ko sem kuzka dobila sem bla najbolj srecna na svetu..ko sem jo peljala v avtu domov..sem samo jokala od veselja.. se dobro da nisem kam se zaletela
In potem... rozica ki sem jo dobila od nejga, ko sem jo najmanj pricakovala. Vedno sem mislila da on ni za nobeno od teh romanticnih stvari...in me je to ful presenetlo... prau joiiiii
In potem... rozica ki sem jo dobila od nejga, ko sem jo najmanj pricakovala. Vedno sem mislila da on ni za nobeno od teh romanticnih stvari...in me je to ful presenetlo... prau joiiiii
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
js šele zdj vidm kolk malenkosti je naredu zame,ki mi takrat niso prav nič dost pomenile,zdj pa vidm da je blo to vse iz srčka....kolkrat sm ga "napizdila" brez veze, pa je vseen pršu k meni, pa me pustil pr miru in klepetal z mojo mamy,sestro.....pa so mi govorile,naj ne bom taka do njega....res sm bla koza....=)) to vse zdj jemljem kot lepe stvari...ker so bile iz srca...=))
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Preoblekel se je v Božička in mi podaril sneg.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
cokolina napisal/-a:Od vedno sem si želela kužka... mickeno kepico... samo mojo... Vedla sem da namerava za valentinovo mi podarit kuzka...amopak vseeno...ko sem kuzka dobila sem bla najbolj srecna na svetu..
Pri meni je blo isto sam, da sem dobila mačka za rojstni dan. Že ful dolgo sem želela eno kosmato kepico pa sem bla mal skeptična, ker živimo v stanovanju... sam, ko se je pojavil s kartonasto škatlo pred mano sem kuj vedla kok je ura... nasmeh je pa segal še 3x okol ust
Res najboljše darilo ever zame
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
1. tako je bilo, ko sva bila na morju in me je peljal na en grad od koder se vidi daleč daleč. in sva potem čakala večer in spodaj morje pa sončni zahod pa spodaj mesto v lučkah in mi2 na obzidju. uff to je bilo res kot v filmu.
2. tako je bilo, ko je za moj roj. dan prišel k meni! (prvič). videla sva se že prej tistega dne in mi je bilo čudno, ko mi sploh ni čestital. Potem pa kar naenkrat ob devetih zvečer pozvoni in na vratih on in moja bestika. jaz sem bila tak ali tak v totalnem šoku. ampak je bilo best presenečenje za r.d ever.
2. tako je bilo, ko je za moj roj. dan prišel k meni! (prvič). videla sva se že prej tistega dne in mi je bilo čudno, ko mi sploh ni čestital. Potem pa kar naenkrat ob devetih zvečer pozvoni in na vratih on in moja bestika. jaz sem bila tak ali tak v totalnem šoku. ampak je bilo best presenečenje za r.d ever.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov