Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Prejšnji teden sva bila cel teden skupaj oz. je on praktično živel pri meni, ker sem bla home alone. No in poj k so moji prišli dam pač nisva bla nič zmenjena, da bova skupi spala tko, da sva bla vsak posebi doma in me on kliče ob 11h zvečer, da res ne more spati brez mene in, da je že na poti k meni Men take malenkosti res tok velik pomenjo.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Recimo da je brez kompliciranja cist mirno reku da bo sel nekam z mano..da je tocn vedu kdaj sm bedna in me je spravu v dobro voljo..da se mi je vcas tko zahvalil za kr neki k se men sploh ni zdel pomemben , njemu pa in je to ful cenil...da ni bad odreagiral ob mojih custvenih izlivih..in ja ceprov boli, to da je upostevu moje zelje.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Prej k sm pila iz ene šalčke, sm se spomnila, kako sm pršla do nje:
smo bli na Korčuli na morju z bivšim fantom in še enim parom, zvečer v enmu kafiču pijemo,
jst sm pa v trgovinci čist zraven vidla v izložbi eno fuuul lepo šalčko z modro-belim motivom delfinčka, ki ponoči v sijaju lune skače iz morja in sm tud na glas rekla, kok mi je lepa.
Pol na konc moj bivši vstane, da gre plačat, pa niti nism pogledala, kam je šel, in ko pride nazaj, mi prnese dve tisti šalčki, ki sm ju občudovala. In jst sm bla čiist hepi, res sm bla ful vesela, ker me je tko lepo presenetu
in pol sva imela vsak eno.
Tega je zdej že 5 let in jst še vedno pijem iz nje
smo bli na Korčuli na morju z bivšim fantom in še enim parom, zvečer v enmu kafiču pijemo,
jst sm pa v trgovinci čist zraven vidla v izložbi eno fuuul lepo šalčko z modro-belim motivom delfinčka, ki ponoči v sijaju lune skače iz morja in sm tud na glas rekla, kok mi je lepa.
Pol na konc moj bivši vstane, da gre plačat, pa niti nism pogledala, kam je šel, in ko pride nazaj, mi prnese dve tisti šalčki, ki sm ju občudovala. In jst sm bla čiist hepi, res sm bla ful vesela, ker me je tko lepo presenetu
in pol sva imela vsak eno.
Tega je zdej že 5 let in jst še vedno pijem iz nje
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
to da je z mano ob najtežjih trenutkih, da potrpi ob mojih slabih dnevih, k še sama sebe ne prenašam(in jih je zadnječase velik), on me pa crklja...
podpira me pr tem kaj hočem..pa vsako jutro ko spim pr njem, me crklja, ker ve da je to moj najljubši način zbujanja
ob takih trenutkih se zavem, da ga mam najraj na svetu...
podpira me pr tem kaj hočem..pa vsako jutro ko spim pr njem, me crklja, ker ve da je to moj najljubši način zbujanja
ob takih trenutkih se zavem, da ga mam najraj na svetu...
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
najlepša stvar-stal mi je ob strani, takrat ko sem bila čisto na tleh in se nisem mogla komu zaupat. bil je moja tolažba, moja opora in moje gonilo za naprej. tudi če se kdaj razideva mu bom do konca življenja hvaležna za to. nobena materialna zadeva ne more tega odtehtat.
drugač pa je blo najlepše, k mi je podaril prvo darilo za rd in se maximalno potrudu, pa obožujem njegove kofetke v pojstlco, pa sendvičke, ko se mam za učit, pa navijanje s krtačo če si kje ne dosežem( tu zraven godrnja)pa njegovo masažo .....ki je še lepša, če postane še kaka druga masaža
drugač pa je blo najlepše, k mi je podaril prvo darilo za rd in se maximalno potrudu, pa obožujem njegove kofetke v pojstlco, pa sendvičke, ko se mam za učit, pa navijanje s krtačo če si kje ne dosežem( tu zraven godrnja)pa njegovo masažo .....ki je še lepša, če postane še kaka druga masaža
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Ker mam močne krče ko me obišče tetka s krvavca mi je kupu nejlepšejši termoforek za na bušija
Ko se ful doug nisva vidla je se je pelau z avtom do mene 3 ure, da sva bla skup lahk cele 2 urce, pol pa nazaj
Vsake tolk časa mi napiše pesmico (mam že celo zbirko skor...hihi)
Ko sm slabe volje/al pa v bedu si zmišljuje smešne zgodbice v katerih sm zmeri jst glavna junakinja in pol me uspe nasmejat...
Ker nism smela k njemu za novo leto in takrat ni meu vozniške se je pelau 6 ur z vlakom do mene za en dan in 1.1. popoldan šeu nazaj domou (spet 6 ur vožnje)
Zmerej najde tolažilne besede in stoji ob meni kadarkol to potrebujem, pa čeprau je to ob 3 zjutraj zato, ker sm imela nočno moro.
Za najino prvo obletnico mi je kupu prstanček na katerem sta 2 srčka...en moder pa en rumen...jst sm rumeni, on pa modrii...hihih
Ker sm rekla, da nimam nobene plišaste igrače...da bi lahk pančkala z njo (ja, ja pač rada stiskam nekoga/nekaj ko pančam ) mi je kupiu tako vveliko žirafico ki je tooooooook mehka pa najlepšejša in jo afkors naparfumau....sm jo tok rada stiskala skos ker je dišala po njemu
1x ko sva končala, pa sva se vseen dobila...da bi kao razčistla stvari...pač sva šla v mc donalds, k je biu lačn...in se je tam sred mc donaldsa razjokau kok je njemu žau pa bed ...in mi dau šopek vrtnic
Pustiu mi je svojo najljubšo majco, da lahk pančam v njej...in mi je čist najbolša...ker mi pride do kolen
miljon takih malenkosti je s katerimi mi polepša dan...od pesmic, ki jih sam sestavi, klica, da mi pove da me ma najrajši itd... že samo to, da mora "trpet" mojga fotra ga naredi najbolšega fanta na svetu
Ko se ful doug nisva vidla je se je pelau z avtom do mene 3 ure, da sva bla skup lahk cele 2 urce, pol pa nazaj
Vsake tolk časa mi napiše pesmico (mam že celo zbirko skor...hihi)
Ko sm slabe volje/al pa v bedu si zmišljuje smešne zgodbice v katerih sm zmeri jst glavna junakinja in pol me uspe nasmejat...
Ker nism smela k njemu za novo leto in takrat ni meu vozniške se je pelau 6 ur z vlakom do mene za en dan in 1.1. popoldan šeu nazaj domou (spet 6 ur vožnje)
Zmerej najde tolažilne besede in stoji ob meni kadarkol to potrebujem, pa čeprau je to ob 3 zjutraj zato, ker sm imela nočno moro.
Za najino prvo obletnico mi je kupu prstanček na katerem sta 2 srčka...en moder pa en rumen...jst sm rumeni, on pa modrii...hihih
Ker sm rekla, da nimam nobene plišaste igrače...da bi lahk pančkala z njo (ja, ja pač rada stiskam nekoga/nekaj ko pančam ) mi je kupiu tako vveliko žirafico ki je tooooooook mehka pa najlepšejša in jo afkors naparfumau....sm jo tok rada stiskala skos ker je dišala po njemu
1x ko sva končala, pa sva se vseen dobila...da bi kao razčistla stvari...pač sva šla v mc donalds, k je biu lačn...in se je tam sred mc donaldsa razjokau kok je njemu žau pa bed ...in mi dau šopek vrtnic
Pustiu mi je svojo najljubšo majco, da lahk pančam v njej...in mi je čist najbolša...ker mi pride do kolen
miljon takih malenkosti je s katerimi mi polepša dan...od pesmic, ki jih sam sestavi, klica, da mi pove da me ma najrajši itd... že samo to, da mora "trpet" mojga fotra ga naredi najbolšega fanta na svetu
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Js sm pa mojmu zmer težila, da ne dubim nobene rožice nkol...no in potem sm za 18. rd prespala pr njemu in k sva pršla z večerje, je bla pojstla posuta z listi vrtnc, u vazi me je pa čaku šop 18-ih vrtnc! Men je blo ful lepo, se kr zna potrudt, če se hoče, sam je učasih treba mau zatežit
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
moj dragi je zame naredu velik lepih stvari, najlepša je pa ta da je zame pel na karaokah na morju, pred svojimi frendi in ostalim folkom! čeprov ga je ful trema zmatrala bi vsaj zame mogu zmagat!
no sej pr men je zmagal!
no sej pr men je zmagal!
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ursyna napisal/-a:moj dragi je zame naredu velik lepih stvari, najlepša je pa ta da je zame pel na karaokah na morju, pred svojimi frendi in ostalim folkom! čeprov ga je ful trema zmatrala bi vsaj zame mogu zmagat!
no sej pr men je zmagal!
O, ful lepo! Sam nabrž ma posluh, a ne?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov