Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Te dni sem bla zelo bolna, pa me je skos crkljal s čajčki, sadjem, juhco.. Ni to ravno najlepše od vsega, kar mi je naredil (večkrat naredi kaj zelo lepega), je pa to sigurno ena od najlepših pozornosti...
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
čeprow je moj bivši še zmer nam pozabla:
- koko mi je redno pošilow lepe sms-je
- spomnu name klub svojim problemom, ki jih je lih tkrt mev...
- k sva se poslovila, ko mi je mahal pa mi blendal z lučmi od avta....yoo, to mi je blo pa res sweet...
- koko mi je redno pošilow lepe sms-je
- spomnu name klub svojim problemom, ki jih je lih tkrt mev...
- k sva se poslovila, ko mi je mahal pa mi blendal z lučmi od avta....yoo, to mi je blo pa res sweet...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Da je sel neki pocet namesto mene...ker je vedu da mi je muka in da me je strah..pa kljub temu da tud njemu ni blo kul.
Da je sel nekam z mano brez pregovarjanja...k ne znam prosit koga kej a ne..pa sm zacela mutit da ne bi sla sama pa kr neki..pa me je sam pogledu pa reku no dj kdaj greva.
Take scene so men tok vsec ne mors kej..pac bl kt da bi mi kej prnesu pa kej kupu...
Da je sel nekam z mano brez pregovarjanja...k ne znam prosit koga kej a ne..pa sm zacela mutit da ne bi sla sama pa kr neki..pa me je sam pogledu pa reku no dj kdaj greva.
Take scene so men tok vsec ne mors kej..pac bl kt da bi mi kej prnesu pa kej kupu...
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
ooooo.. kok lepooooooo
dj punce morte se zavedat kaj mate.. eni se res zelo potrudijo... how nice...
dj punce morte se zavedat kaj mate.. eni se res zelo potrudijo... how nice...
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
no jst pa dragi naj bi mela ta viknd prvi mesc ..in si je o zmislu zgodbico,da se ne morva vidt.....jst čist žalostna v soboto ležim doma ..i
n me pokliče in reče,da naj še ne grem spat,ker mi mora neki nujga povedat..ful nujno..pa čist resn je biu...seveda..nism šla še spat..nakar ob enih zjutrej nekdo pozvoni..na vrata..jst čist zaspana odprem vrata in zagledam njega pred sabo..šoook tak,da sm drgač je pa zarad mene prevozu 100 km...tuk sva si narazn
res najlepše darilo za prvi mesc,da dol padeš:):):):)
n me pokliče in reče,da naj še ne grem spat,ker mi mora neki nujga povedat..ful nujno..pa čist resn je biu...seveda..nism šla še spat..nakar ob enih zjutrej nekdo pozvoni..na vrata..jst čist zaspana odprem vrata in zagledam njega pred sabo..šoook tak,da sm drgač je pa zarad mene prevozu 100 km...tuk sva si narazn
res najlepše darilo za prvi mesc,da dol padeš:):):):)
Free your mind...
-
*Srček - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2006
Mene je pa popoldne u nedelo u Trst pelu...
S tem da sva šla prvič in se je uro pa pol vozu da je našu Torri dEuropa...pol je pa še pomagu (aktivno,opa ) iskat čevlčke...
On je za poročt
S tem da sva šla prvič in se je uro pa pol vozu da je našu Torri dEuropa...pol je pa še pomagu (aktivno,opa ) iskat čevlčke...
On je za poročt
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
- severa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Joj zdaj ko razmišljam, vidim da imam ob sebi res najbolj zlatega fanta, ki me razvaja že skoraj devet let.
No bom povedala zadnjo stvar, ki mi je bilo tako lepo pri srčku, da sploh nisem vedela kaj naj rečem.
Namreč ko sem imela rojstni da, je bil odsoten in ga ni bilo dva tedna, ko je pršo domov pa sem čist pozabla da sm ga mela in da mi še mora čestitat.
Prneso mi je26 rumenih vrtnic, belo jopčko ful lepo kvačkano in komplet od hugo boss; parfum, losion in gel za tuširanje... pa vsaka stvar je bil ful lepo zavita. Jaz sem ostala čist brez besed, nisem mogla dojet da mi je podaril toliko stvari, sploh pa tist šopek vrtnic mi je pa bilo the best
Drugač pa vsako obletnico dobim šopek vrtnic, mislim da sem že dobila vse barve...
No bom povedala zadnjo stvar, ki mi je bilo tako lepo pri srčku, da sploh nisem vedela kaj naj rečem.
Namreč ko sem imela rojstni da, je bil odsoten in ga ni bilo dva tedna, ko je pršo domov pa sem čist pozabla da sm ga mela in da mi še mora čestitat.
Prneso mi je26 rumenih vrtnic, belo jopčko ful lepo kvačkano in komplet od hugo boss; parfum, losion in gel za tuširanje... pa vsaka stvar je bil ful lepo zavita. Jaz sem ostala čist brez besed, nisem mogla dojet da mi je podaril toliko stvari, sploh pa tist šopek vrtnic mi je pa bilo the best
Drugač pa vsako obletnico dobim šopek vrtnic, mislim da sem že dobila vse barve...
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
amm.. u pondelk pa tork sm delala 17 ur, učerej pa 8pa pou in sm pol do njega šla.. in me je objeu in sm zaspala u njegovmu objemu.. k sm se čez dve uri zbudila je biu še kr zravn mene in sm ga vprašala kaj je delu zdej dve uri pa je reku da me je gledu kako spim... ful lepo..
Angie
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
moj je tud en cukr ceprov mislm da mu premalkrat pokazem da ga cenm itd.
Enkrat sva bla pjana in pol so ble ene lazje (fizicne) frke, jst sm zacela ceprov sm mu nekj to zamerla pol... In njemu je blo res zou od tistga trenutka naprej in je sel na kolena in me prosu naj mu odpustim... In prej je resVEDNO ko sem se hecala pa sm rekla pjd na kolena je reku da pred nikomer v zivljenju ne gre na kolena. Sj vem da njegovo dejanje ni bilo pravilno, ceprov ni opravicljivo je pod vplivom alkohola z obeh strani. Tkrt sm mu ful zamerla ampak sele dans sm ugotovila kolk jst njemu pomenim. Poleg tega mi je oblubil da ne bo pil vsepovprek v moji blizini...
Ampak hotla sm povedat za nasledn vecer.... sm se prevec zacela spominjat tistga.
No nasledn vecer sm prsla s sihta in je bil pr men. Bla sm zmatrana gledala sva televizijo in me je ves cas crkljov... tko kukr ve da mam najrajs.. In ceprov je vidu da bom zaspala je pocaku (ponavadi ne bi) predn je sel domov in me crkljov dokler nisem zaspala....
sj je velik stvari, materialne mi ne pomenjo vec tolk res pa je da vsak dan zena dobim vrtnico pa se kdaj
Enkrat sva bla pjana in pol so ble ene lazje (fizicne) frke, jst sm zacela ceprov sm mu nekj to zamerla pol... In njemu je blo res zou od tistga trenutka naprej in je sel na kolena in me prosu naj mu odpustim... In prej je resVEDNO ko sem se hecala pa sm rekla pjd na kolena je reku da pred nikomer v zivljenju ne gre na kolena. Sj vem da njegovo dejanje ni bilo pravilno, ceprov ni opravicljivo je pod vplivom alkohola z obeh strani. Tkrt sm mu ful zamerla ampak sele dans sm ugotovila kolk jst njemu pomenim. Poleg tega mi je oblubil da ne bo pil vsepovprek v moji blizini...
Ampak hotla sm povedat za nasledn vecer.... sm se prevec zacela spominjat tistga.
No nasledn vecer sm prsla s sihta in je bil pr men. Bla sm zmatrana gledala sva televizijo in me je ves cas crkljov... tko kukr ve da mam najrajs.. In ceprov je vidu da bom zaspala je pocaku (ponavadi ne bi) predn je sel domov in me crkljov dokler nisem zaspala....
sj je velik stvari, materialne mi ne pomenjo vec tolk res pa je da vsak dan zena dobim vrtnico pa se kdaj
- PuPPyk4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2006
men je blo najbolše 1. ko sva se dobila.... ko je ušel od doma.... da je prišel do mene z maminim avtom iz kopra v lj
za to da pride pa sem zvedla samo eno urco prej.... samo smsek.... sedaj grem od doma.... najprej sem mislila da se je zumotil in nariobe poslal....a ko me je klical... čez pol urce.... kam točno mora zavit na avto cesti sem vedela da je bilo to namenjeno meni
za to da pride pa sem zvedla samo eno urco prej.... samo smsek.... sedaj grem od doma.... najprej sem mislila da se je zumotil in nariobe poslal....a ko me je klical... čez pol urce.... kam točno mora zavit na avto cesti sem vedela da je bilo to namenjeno meni
- andreaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2006
najlepša stvar, ki jo je fant naredu zame (in jo še vedno dela) je ta, da mi nudi podporo v vsem kar delam in si vzame čas za naju ter da me spoštuje! To mi je velik bolj pomembno kot vsa darila, ki mi jih je do zdj prnesu kdorkoli drug!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov