Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 07. Jun. 2006 10:17

moj je naredu že kar nekaj zlo lepih stvari.izpostavla bom letošnje valentinovo,ko mi je kupu zelooo lepo vrtnico(to mi pomeni ful zato,ker ponavadi sem mu mogla js rečt oziroma nekaj dat da je pol vedu za kaj se gre.letos pa ga nalašč nisem opominjala).no druga stvar pa je ta,da je prišel za moj 18 rojstni dan iz postojne v tržič in mi prnesu tut eno lepo vrtnco i pol je bil cel dan pr men. :) samo takrat še nisva bla skupaj,sva pa kmal za tem(14 dni) postala par.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
[MaLa]
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a [MaLa] » 10. Jun. 2006 23:43

mi2 sma se pa 1x skregala (on je biu kriu), pa pol zvečer ni prišo k meni tako kot sva bila zmenjena...potem je pa ob 2h ponoči (sneg je padal) prišel peš sem (5 km), sam da bi me videl in se mi opravičil... :P
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 11. Jun. 2006 8:38

Midva z bivšim sva bla enkrat cel teden skregana in oba tok trmasta, da nihče ni hotel prvi poklicat po telefonu..totalno tihi celi teden. :roll:

In pol je bla sobota zvečer, s tamalo gledava tv
in se kar naenkrat zasliš, da je k nam en avto pršu
in sm jst kar čutla, da je on - no, in je bil res.

Ko sm mu šla odklent vrata, sva si brez besed sam padla v objem in vsak mal pojokcala.. :cry:
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 11. Jun. 2006 10:31

Mimi_M napisal/-a:Midva z bivšim sva bla enkrat cel teden skregana in oba tok trmasta, da nihče ni hotel prvi poklicat po telefonu..totalno tihi celi teden. :roll:

In pol je bla sobota zvečer, s tamalo gledava tv
in se kar naenkrat zasliš, da je k nam en avto pršu
in sm jst kar čutla, da je on - no, in je bil res.

Ko sm mu šla odklent vrata, sva si brez besed sam padla v objem in vsak mal pojokcala.. :cry:

čaki a z bivšim?? pol nista več skupaj?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 11. Jun. 2006 10:49

Pr men je bil pa učer res en posebn dan.En tip se je res ful potrudu zame,sicer še nisva skup pa ne vem sploh če bova sam useen...Bla sm mal slabe volje ker sm neki dni nazaj končala eno letno zvezo in sva se s tem tipom pol cel tedn mal dobivala (se že od prej poznava) in je reku da nej si uzamem čas v soboto.
In pol je učer pršu tja kjer sva se dobila pa mi je reku da ne morva it nikamor za dolg ker je frendom že dva mesca nazaj oblubu da grejo na eno žurko in da je čist pozabu.Pol je pa vidu tist moj žalostn pogled in je use skenslu pa me je pelu na morje u Portorož.Res je blo ful lepo,skos me je objemu pa mi govoru kaj bi use naredu da bi bla njegova.Na koncu je pa že izjavu da bi se vrgu tud u morje če bi blo treba da dobi lupčka.Jst sm bla pa mal žleht pa sm rekla da ga res dobi če se vrže u morje...in nism mogla vrjet k je to res naredu :D .Uglaunem res me je ful presenetu in sm vesela da sm loh prvič u tem tednu za celo noč pozabla na use skrbi in se mi je zazdel da bo use še uredu :) .
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 11. Jun. 2006 11:07

srčica* napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:Midva z bivšim...

:D Ne, z bivšim nisva več skupaj že skoraj eno leto, bla sva pa par 9 let, tk da je kar dost stvari zame naredu v tem času, hehe..

Ma ja, sej vem, da morm nehat pisat o tem bivšem, :roll: sam je blo res tok stvari v vsem tem času, da mi pač pridejo hitr na pamet..
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Jun. 2006 11:27

Mimi_M napisal/-a:
srčica* napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:Midva z bivšim...

:D Ne, z bivšim nisva več skupaj že skoraj eno leto, bla sva pa par 9 let, tk da je kar dost stvari zame naredu v tem času, hehe..

Ma ja, sej vem, da morm nehat pisat o tem bivšem, :roll: sam je blo res tok stvari v vsem tem času, da mi pač pridejo hitr na pamet..

kaj je pa sedanji kej lepga naredu zate? :)
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 11. Jun. 2006 12:16

purple, :twisted:

Moj A. pa mi je zastonj zrihtal kompletno cel računalnik in zanj še vedno skrbi ter ga mi nadgrajuje :razz: ,
-nosi mi mojo najljubšo sladico in me potem futra z njo (baklava)
-printa mi moje zadeve na najboljši papir, ki mu ga je zase škoda uporabljat, zame pa ne, hehe :D
-najlepš je blo pa, ko mi je po enmu mesecu rekel, da me ljubi in sem kar obstala odprtih ust :eek:
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 11. Jun. 2006 17:29

Aloha TI SI MELA PA RES D BEST TIPA...jz bi ga na tvojmu mestu posiskala!¨:D
angkoriata
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a angkoriata » 15. Jun. 2006 8:00

hm...razen tega,da mi v tgovini kaj kupi,kar rada jem in,da mi je celo 2x rekel,da me ma rad (enkrat od tega zato,ker sm mu celo sceno nardila :oops: ) se nč posebnga ne morem spomnt.sm bl jest tista,ki ga razvaja in se trudi okol njega
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 16. Jun. 2006 22:09

angkoriata napisal/-a:hm...razen tega,da mi v tgovini kaj kupi,kar rada jem in,da mi je celo 2x rekel,da me ma rad (enkrat od tega zato,ker sm mu celo sceno nardila :oops: ) se nč posebnga ne morem spomnt.sm bl jest tista,ki ga razvaja in se trudi okol njega

a smao dvakrat???? :eek: pa kako dolgo sta že skupaj?

jaz sem bla od začetka bolana če mojega nisem čula vsaj enkrat na dan da mi je reko da me ma rad :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Queen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Queen » 26. Jun. 2006 20:07

prevaru me je...the best thing ever..
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 26. Jun. 2006 22:42

Da je joku, ko sva se skregala pa sm mu rekla da nocem vec bit z njim. To me je cist sokiral. Zato, ker je njemu drugac za vse vsen. Wiii res ga mam rada. Pa da ze ful dolg casa ni bil skregan z mano vec kot en dan. :)
angkoriata
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a angkoriata » 28. Jun. 2006 11:57

srčica*,mal več k en let sva že skupej.mah,sm že navajena,da mi nikol ne reče,da me ma rad...
Uporabniški avatar
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *Srček » 28. Jun. 2006 13:08

*Enkrat je zaspau, k bi me mogu ob 4h zjutri pridt na šiht iskat...in valda znorim čis, zjutri me pa na kofi pele pa mi prnese 21 vrtnc... :D
*Da sm vidla ibr lepe škornčke pr Bati u jesen, k jih je u Lublani zmankal, pa mi jih je iz Maribora naroču pa za 3,5letno obletnco kupu :love:
*Da sm se lani napalila na lesene coklčke s polno peto pa mi jih je kupu "k se je lih tok lepo pomlad začela..." :)
*Da me je pelu book delat pa plaču,k je reku da more met tako lepotičko na mau bl kvalitetnih fotkah ovekovečeno :oops:

K se še kej spomnem napišem :lach:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov