Najlepša stvar, ki jo je naredil za vas

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 25. Apr. 2006 20:13

Mimi_M napisal/-a:Ojoj, ta moj post sem danes vidla v marčevskemu Cosmotu, ko sem ga slučajno listala v knjižnici, so ga objavili in me je čist šokiralo :eek: ..

He, he Mimi... a misliš, da bo prišlo tole do njega? :P
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 25. Apr. 2006 23:04

MIGRENA, ja sm najprej na to pomislila, :D
pol sm pa v bistvu vidla, da sm same lepe besede o njem napisala, tako da bi bil lahk še vesel, kajne?? :cool:
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 06. Maj. 2006 15:22

Mene je pa moj sonček včerej tko lepo presenetu :hearts: ... cel dan sem neki okol letala po opravkih pa en kup dela sem mela pa se že tko proti večeru pogovarjava po telefonu pa se neki menva al pride k men pančkat al ne in on tko prav da je neki s prjatli za pijačo zmenjen pa da nej ga pokličem, ko pridem domov. No in jest pridem domov vsa zmatrana, grem direkt v sobo in ga kličem pa prav on, da vrjetno nebo prišel, da gre zdej lih na drinko bla, bla, bla no in poj prekinem sam on stop v mojo sobo, jest pa wiiiiiiiiiiiiiii :knuddel: :freude: :flower: ...

Brat je bil sam doma in se je "skril" k njemu v sobo, parkiral je nekje najdl da ja nam vidla pa valda čevlje skril :lach: ... tok sm bla happy, ker sem v tistem trenutku točno njega rabla :hearts:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
unny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a unny » 08. Maj. 2006 19:40

Mene je pa moj vedno presenetil na tako nenavadne nacine, da mu cestitam.
Ne samo da se je vozil vsak vikend iz Nemcije (10 ur) da sva se videla-cele pol leta...Za rojstni dan mi je podaril sestavljanko-puzzle- z najino fotografijo.Enkrat prej mi je posnel na cd pesem Lady in red in zaplesal z menoj v temi...Se najbolj pa me je presenetil ko je prisel k meni v Nemcijo (bila sem na izmenjavi in mi je bilo hudo ze prvo uro ko sem prispela in sem tocila krokodilje solze) takoj 2 uri po mojem prispetju-bil je na ekskurziji po skandinaviji in bi moral se nadaljevati s potjo- ko je prosil da so ga " in the middle of nicesar" vrgli dol z busa in je prisel z vlakom za menoj.Ne samo da me je tolazil in mi bil v oporo...ta njegova "darilca" so se vsakodnevno nadaljevala...s to razliko-da jih zal takrat nisem znala dovol ceniti....nisva vec skupaj, zame pa je se vedno eden izmed najboljsih fantov kar jih poznam!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 08. Maj. 2006 23:06

......
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 13:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 09. Maj. 2006 10:03

men je blo pa najlepš k sva hodila ene mesc dni, smo šli s frendi na velko planino, in je dragi skoz govoru da ma eno presenčenje zame. in pol zvečer me je zvelku vn do sedežnice, in je bla tok lepa noč pa tok lep razgled, lučke pa vse..in sva sedela tm..in tko enkrat on lubk..rad te mam..to je blo prvič k mi je reku :) pa tud k se nisva vidla dva tedna k sva bla oba na morju..sm js šla en dan prej dam samo da bi bla loh en dan sama pr men..in je pršu kmen..me posadu na kavč..sam se pa zapru v kopalnco..pol je pa pršu pome..me odnesu v kopalnco kjer je prpravu svečke pa kopel pa še šampanc je prnesu.:) res je blo lepo..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 09. Maj. 2006 10:37

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 13:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 09. Maj. 2006 20:30

*purple bitch* napisal/-a:midva mava že določena imena otrok :D

midva mava tud že ime za fantka. za punčko se pa še morva zment. :D
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
leena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a leena » 10. Maj. 2006 12:19

midva pa cakava fantka :D se 2 mesca

imena sva mela pa zbrana, ko sva bla samo 14 dni skupi :P
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 11. Maj. 2006 17:31

predn sm s trenutnim tipom resno začela sva se ene parkrat kr tko dobila pa sva bla al pr njemu al pa sva šla na pijačo.
In enkrat zvečer sva bla u enm lokalu..bla je tko u izi glasba,luči so ble skor ugasnene tko sam na pol je bla svetloba pa blo je bl pozn tko lokal je biu že na pol prazn.In je šou on rečt za en komad in ko so ga spustil,me je on objeu od uzadi da je biu za mojih hrbtom,mi dou glavo na ramo in mi je odpeu ceu komad.Pač besediu je biu neki posebnga...z tem komadom mi je hotu povedat kaj čut do mene :hearts: jst kr vrjet nism mogla in sm skor jokat začela :love: :knuddel:

tko dogodek drgač nč posebnga sam men je reees ful pomenu in ga nam nikol pozabla!! :hearts:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
jamajaka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a jamajaka » 11. Maj. 2006 20:29

najlepš mi je blo, ko sm prvič začutila, da mi nekgo ljubezen vrača. to, da mi je reku, da me ma rad, je blo pa zapovrh.
oba dogodka sta neki najlepšga v lajfu ever.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 15. Maj. 2006 17:34

Včeraj me je neomajno podprl pri zelo zelo težki situaciji,ker ve koliko mi ta osebica pomeni, da jo imam neizmerno rada, da je moja res prava prijateljica in da me je včeraj potrebovala,ni kompliciral, stal in upal je z nama. In tudi danes je dal vso podporo da smo speljali kar je bilo treba. Hvala dragi :bussi:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2005
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objavaNapisal/-a ložica » 15. Maj. 2006 18:02

poleg vseh lepih in neverjetnih stvari ki jih je do zdj naredu zame, je blo dons tkole..on je delu..pa meu mau pauze in šou neke stvari urejat..pa mi je poslou sms kako sm kej..in ker dons res ni moj dan sm mu to tut napisala..da nism najbolš, da sm brez vsake volje, da se čudn počutm..in kaj bi dala da bi me zdj lahko objel..
..pa me kliče čez ene 45min..pa njegov prjazn glas..pa se mau pogovarjava..pa me tolaž..pol pa vpraša a bi šla mogoče na en kratk sprehod?pa js kaj..pol ga pa zagledam kako hod po ulci prot men..in sm sam stekla k njemu..pa me je objel..tok mi je to pomenil..res mi je polepšu dan..
say it right..
Uporabniški avatar
girlika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a girlika » 15. Maj. 2006 20:55

kaka fajn tema, te kr razneži ko vse to bereš :D za mene je (rečimo skoraj) vsak dan poseben, ker karkoli že skupaj počneva mi je všeč...že všeč mi je to, da me razume, ko mu kaj pravim (ženski problemi pa to :P) pa nasploh mu vse povem pa bo vedno vse ok. sicer pa imam tudi jaz rada majhne pozornosti, nočem prstana pa te stvari, najbolj me osreči, ko mi kupi nekaj kar si res želim, da vem da bom tisto uporabljala :D pa nikoli seveda ni drago :P
I´m like a bird
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 28. Maj. 2006 8:20

Ni lih moj tip, samo se ne bi branila če bi biu hehe ... in sicr sva šla domov in je dežval in mi je dal svoj dežnik in reku ''zame je itak useen če sm mokr, zate pa ni'' men je blo tko oooooooooooooooooo ... no sam pol sva se oba stiskala spodi :oops:

al pa ko sva se enkrat sprehajala okol, pa sva vidla eno ful lepo hišo, pa je reku ooo tuki bojo pa najin otroc gor rasl :oops: :P

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]