najboljši prvi pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

yamana86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a yamana86 » 06. Jul. 2009 13:42

da še jaz pristavim eno svojo izkušnjo...

eden bolj zanimivih pristopov je bil, ko odprem svoj mail in ugotovim da mam eno novo sporočilce z naslovom v stilu miss slovenije povsem očarala svet. V mailu je pa pisalo samo, pa kaj ti je uspelo? in pol je bil zravn še link do enga članka, ki je bil seveda posvečen meni in samo meni...mi ni blo nič jasno... me je pa očaralo :razz:
Complicated
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Complicated » 15. Jul. 2009 17:45

Enkrat je en pr men meu tok neumen pristop in sicer:

Bla sm v enem klubu z kolegico. In kolegica reče, da mora na wc pa sm šla z njo. Na poti do wc-ja me prime en tip za ramo in jst se obrnem in mi prbije:''Hej a si ti mene lih kar za rit prijela?'' Itak sm se sam nasmehnla, pa šla naprej..pol k sm šla nazaj me je spet ustavil in me prašu če bi se poročila z njim.. :D :D ..Ah tipi, kaj use ne bi nardil za sex.

Meni je čisto useeno kako pride tip do mene, bolj važno mi je kakšn vtis bo naredil name. :wink:
Uporabniški avatar
smrketa90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a smrketa90 » 23. Jul. 2009 22:07

mogoče kakšen nasvet kako pristopit do tipa, ki ti je res všeč ampak je tvoj dober prijatelj? Kako mu pokazat d ti je všeč?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 24. Jul. 2009 2:06

Complicated napisal/-a:Meni je čisto useeno kako pride tip do mene, bolj važno mi je kakšn vtis bo naredil name. :wink:
:lol: :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 24. Jul. 2009 21:10

Mahagonij napisal/-a:
Complicated napisal/-a:Meni je čisto useeno kako pride tip do mene, bolj važno mi je kakšn vtis bo naredil name. :wink:
:lol: :lol:

LOOOOOOOOOOOOOOL izjava tedna!!!
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 24. Okt. 2009 22:23

smotkA napisal/-a:Prek MSNja in pošiljanje SMSov neznamu folku - men se to tud zdi neumnost. To je sam potuha, čeprov je pa res, da si najbrž veliko bolj brez treme in lažje poveš določene stvari.

Meni tudi. Beden pristop.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 24. Okt. 2009 22:50

Tole temo sem enkrat iskala, danes je pa ena dala link v temi o najslabsih pristopih, pa bom izkoristila sanso.

Najlepsi pristop sem dozivela pred kratkim. S kolegom sva sla na pijaco in pri sosednji mizi je sedel en tip, ki ga na videz poznam. Ze kmalu po prihodu sem zacela opazat njegove poglede, ampak nisem bila prevec pozorna. In potem je sel mimo naju na WC, na poti nazaj se je malce ustavil, nadaljeval dva koraka, potem pa stopil do naju. Vprasal je, ce sva slucajno par. Ko je izvedel, da nisva, je lepo vljudno vprasal, ce bi mogoce kdaj z njim na zmenek.

Sicer imam resnega fanta in sem ga morala zavrnit, ampak definitivno mi bo ostal v spominu, ker je bil res lep pristop. Bil je vljuden, direkten in pogumen, hkrati pa nevsiljiv.
Mogoce je keri prevec klasicen, ampak jaz tak kavalirski stil pac pogresam.
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 25. Okt. 2009 10:03

smotkA napisal/-a:Prek MSNja in pošiljanje SMSov neznamu folku - men se to tud zdi neumnost. To je sam potuha, čeprov je pa res, da si najbrž veliko bolj brez treme in lažje poveš določene stvari.
En kao prijatelj mi je dal telefonske št. nekaj njegovih prijateljic, ki jih nikoli nisem videl, in naj bi začel preko smsov. Tega nisem naredil, ker se mi je zdelo totalno mimo.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 25. Okt. 2009 10:19

FemmeFatal napisal/-a:Tole temo sem enkrat iskala, danes je pa ena dala link v temi o najslabsih pristopih, pa bom izkoristila sanso.

Najlepsi pristop sem dozivela pred kratkim. S kolegom sva sla na pijaco in pri sosednji mizi je sedel en tip, ki ga na videz poznam. Ze kmalu po prihodu sem zacela opazat njegove poglede, ampak nisem bila prevec pozorna. In potem je sel mimo naju na WC, na poti nazaj se je malce ustavil, nadaljeval dva koraka, potem pa stopil do naju. Vprasal je, ce sva slucajno par. Ko je izvedel, da nisva, je lepo vljudno vprasal, ce bi mogoce kdaj z njim na zmenek.

Sicer imam resnega fanta in sem ga morala zavrnit, ampak definitivno mi bo ostal v spominu, ker je bil res lep pristop. Bil je vljuden, direkten in pogumen, hkrati pa nevsiljiv.
:gut:
It was forever..but it didnt last long..
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a Ty » 25. Okt. 2009 14:24

Hm....če ti je oseba všeč,pol ti je tudi pristop všeč.
Prebral sem vse poste,samo men se zdi več ali manj vsi pristopi bedni.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 05. Dec. 2009 16:12

Ty napisal/-a:Hm....če ti je oseba všeč,pol ti je tudi pristop všeč.
Prebral sem vse poste,samo men se zdi več ali manj vsi pristopi bedni.

totalno
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 06. Dec. 2009 15:38

Paradoks leta.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 06. Dec. 2009 21:27

Sicer je res, da ma mojmu očesu prijaznejši dečko že u štartu bolše možnosti, da po prvem stavku ne zvisi k makaron, kar pa nikakor ne pomen, da se (mu) to ne more zgodit. So osebki, k bi mi prou pršli zgolj in samo uokvirjeni na steni al pa nameščeni na zgornjo poličko vitrine, kjer bi tiho ždel in nardil prostor en mal lepši ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 08. Dec. 2009 20:20

Men je bil pa simpatičen pristop fanta v tretjem razredu..vem, smešno, ker takrat je vse tako otročje, ampak mi je bilo zelo simpatično :)
Torej bilo smo v šoli v naravi in bila je še ena šola čisto iz drugega konca in smo šli obe šoli kot v nekakšen disko. In je nek fant ves nasmejan prišel do mene (sem ga prvič vidla, ker je bil iz tiste druge šole), se rahlo priklonil, pomolil roko in rekel "Greš plesat z mano?" Jest sem bla ful šokirana..halo v tretjem razredu..pa tolk pogumen..očitno je pogledal velik romantičnih filmov :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 02. Feb. 2010 13:00

..Evelyn.. napisal/-a:
FemmeFatal napisal/-a:Tole temo sem enkrat iskala, danes je pa ena dala link v temi o najslabsih pristopih, pa bom izkoristila sanso.

:gut:

Vsaka čast temu fantu. Takih nas je še res malo. :) pa ne rečem, da sem jaz med njimi :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov