najboljši prvi pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
...Sma bla v parfumeriji,pristopi do mene in me vprasa (je biu Italian) ce mu dam eno roko (fraza je tud v ita ista-kao mi pomagas),pa mu recem,da ne delam tle..In mi rece,ja,sej vem..Men nic jasno.. Pol pa da roko naprej za se rokovat,se mi predstavi jaz sm tapata in hkrati rece ti si pa sigurno najbolj sladka punca na svetu.. Bla 2leti skup
-
lil_tjashy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
Ah naši slovenčki si sigurn ne bi upal kej tazga narest, so za moje pojme preveč sramežljivi. Ko se ga pa napijejo so pa vsi pogumni.
And so the lion fell in love with the lamb...What a stupid lamb...What a sick,masochistic lion...
"You're like my own personal brand of heroin"
"You're like my own personal brand of heroin"
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
^^
In na vse to je imel izredno veliko srečo, da ti je bil všeč, drugače bi pisala v temo najbolj bedni prostopi in zraven nalimala pet smajlijev, ki bruhajo.
Enkrat je na zgoraj opisan način do mene "prišel" nek neznanec in sem se še tri ure po tem tresla od jeze in gnusa.
In na vse to je imel izredno veliko srečo, da ti je bil všeč, drugače bi pisala v temo najbolj bedni prostopi in zraven nalimala pet smajlijev, ki bruhajo.
Enkrat je na zgoraj opisan način do mene "prišel" nek neznanec in sem se še tri ure po tem tresla od jeze in gnusa.
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Itak tut pri najboljšem pristopu igra veliko vlogo dejstvo, da ti je fant všeč. Js bi ubijala za to, da bi na ta zgornji način k men pristopu moj čist preveč fajni sošolc, medtem ko bi vsakega drugega, ki bi kej takega poskušu, ubila s pogledom
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Poznala sva se sam po glasu in mailih, se zmenva za "živo sliko", se js prpelem s svojim autom (na kermu mam reklamne nalepke), me on pride iskat na parking, ta prva stvar, k jo prbije, če je roxy kšna firma kozmetke, jst usa zgrožena, da ne (!), halo, to so surf cunje, on se pa sam zareži, da ve in pokaže na svoje quiksilver boardshortse in majčko .
In se je začel ...
Kasnej mi je povedu, da mu je blo ful zabauno, ko sm se čist prestrašla in usa zaprepadena hitela razlagat, kaj za eno reklamo jst to furam ... Heh.
In se je začel ...
Kasnej mi je povedu, da mu je blo ful zabauno, ko sm se čist prestrašla in usa zaprepadena hitela razlagat, kaj za eno reklamo jst to furam ... Heh.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Pri nama je zabavno, ker sta naju spontano združila "dva čefurja iz Velenja" (tako ju midva imenujeva), in sicer glavna igralca Požigalca ... Zaradi njiju sva se začela pogovarjati in se tudi bolj intimno povezala
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
^^
Tale pristop pa res zmaga. Pri meni bi tudi vžgalo in si prav predstavljam,da taka komedija lahko združi dva neznanca.
Samo saj veš, kaj ti bo torba čes kupu kolo. Pol je pa on reku, ti si zihr požigalec, pa se je on zašvicu fuL...
(upam,da o teh dveh požigalcih govoriš, ker v nasprotne primeru, si spet delam sramoto )
Tale pristop pa res zmaga. Pri meni bi tudi vžgalo in si prav predstavljam,da taka komedija lahko združi dva neznanca.
Samo saj veš, kaj ti bo torba čes kupu kolo. Pol je pa on reku, ti si zihr požigalec, pa se je on zašvicu fuL...
(upam,da o teh dveh požigalcih govoriš, ker v nasprotne primeru, si spet delam sramoto )
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Najlepši pristop...
En sramežljivček se mi je vtisnu v spomin..
Sva se spoznala in baje sm mu bla takoj všeč..
Pač ker sm rockrka in obožujem to glasbo, se je tip čez nekej časa postavil zraven mene, n enmu glam žuru in začel pet s komadom (pač frontman v bandu je)... Pol me je pa za roko prjel, pa mi lupčka na lička dov.. Sm mu povedala, da sm zasedena in se je takoj opraviču, da ni vedu..
Pol sva še nekej bluzila, ko sm s tipom nehala in tud naprej je bil res sweet, mi je preko posnetkov, ki mi jih je poslov izpovedoval ljubezen. Posnetki so bli pa ala: Bon Jovi: In my arms, Brian Adams: I'll be there for you, Savatage: Belive itn..
Eden boljših tipov, k bi jih lahko mela, sam nism bla prpravlena na zvezo.
En sramežljivček se mi je vtisnu v spomin..
Sva se spoznala in baje sm mu bla takoj všeč..
Pač ker sm rockrka in obožujem to glasbo, se je tip čez nekej časa postavil zraven mene, n enmu glam žuru in začel pet s komadom (pač frontman v bandu je)... Pol me je pa za roko prjel, pa mi lupčka na lička dov.. Sm mu povedala, da sm zasedena in se je takoj opraviču, da ni vedu..
Pol sva še nekej bluzila, ko sm s tipom nehala in tud naprej je bil res sweet, mi je preko posnetkov, ki mi jih je poslov izpovedoval ljubezen. Posnetki so bli pa ala: Bon Jovi: In my arms, Brian Adams: I'll be there for you, Savatage: Belive itn..
Eden boljših tipov, k bi jih lahko mela, sam nism bla prpravlena na zvezo.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- *inch*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
smo bili na nekem koncertu, pa pride tip do mene z njegovo družbo, me objame prek ram, se obrne k svojemu kolegu in reče: "veš, midva se bova poročila". s tem "midva" je mislil mene in njega(itak, lol). ma je vse izpadlo ful simpatično, tako da sva si pol izmenjala cifre in zdaj sva že skor eno leto skupaj. tako da lahko rečem da je bil njegov pristop uspešen
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Morda je to zelo redko, toda zgodilo se mi je, da je punca pristopila k meni. Bil sem v mestu, kjer se je odvijal večji dogodek. Ko sem šel po ulici, je šla mimo neka meni neznana punca, in me dvakrat pozdravila. Ko sva se srečala tretjič, me je ustavila, mi segla v roko in povedala svoje ime. Jaz sem bil čisto presenečen, in zajebal vso stvar.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kok sweet.*inch* napisal/-a:smo bili na nekem koncertu, pa pride tip do mene z njegovo družbo, me objame prek ram, se obrne k svojemu kolegu in reče: "veš, midva se bova poročila". s tem "midva" je mislil mene in njega(itak, lol). ma je vse izpadlo ful simpatično, tako da sva si pol izmenjala cifre in zdaj sva že skor eno leto skupaj. tako da lahko rečem da je bil njegov pristop uspešen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov