najboljši prvi pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 28. Mar. 2009 19:08

...Sma bla v parfumeriji,pristopi do mene in me vprasa (je biu Italian) ce mu dam eno roko (fraza je tud v ita ista-kao mi pomagas),pa mu recem,da ne delam tle..In mi rece,ja,sej vem..Men nic jasno.. :? Pol pa da roko naprej za se rokovat,se mi predstavi jaz sm tapata in hkrati rece ti si pa sigurno najbolj sladka punca na svetu.. :oops: Bla 2leti skup ;)
Uporabniški avatar
lil_tjashy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lil_tjashy » 28. Mar. 2009 19:11

Ah naši slovenčki si sigurn ne bi upal kej tazga narest, so za moje pojme preveč sramežljivi. Ko se ga pa napijejo so pa vsi pogumni.
And so the lion fell in love with the lamb...What a stupid lamb...What a sick,masochistic lion...
"You're like my own personal brand of heroin"
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *~Liesl~* » 28. Mar. 2009 20:20

Najboljši pristop? Hehe, prišel je do mene, me objel in poljubil :) (aja že prej sva se na videz poznala)
Take me away cuz in your eyes I'd like to stay...
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 28. Mar. 2009 20:24

^^

In na vse to je imel izredno veliko srečo, da ti je bil všeč, drugače bi pisala v temo najbolj bedni prostopi in zraven nalimala pet smajlijev, ki bruhajo. :D

Enkrat je na zgoraj opisan način do mene "prišel" nek neznanec in sem se še tri ure po tem tresla od jeze in gnusa. :lol:
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 28. Mar. 2009 20:59

Itak tut pri najboljšem pristopu igra veliko vlogo dejstvo, da ti je fant všeč. Js bi ubijala za to, da bi na ta zgornji način k men pristopu moj čist preveč fajni sošolc, medtem ko bi vsakega drugega, ki bi kej takega poskušu, ubila s pogledom :D
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 28. Mar. 2009 21:23

Poznala sva se sam po glasu in mailih, se zmenva za "živo sliko", se js prpelem s svojim autom (na kermu mam reklamne nalepke), me on pride iskat na parking, ta prva stvar, k jo prbije, če je roxy kšna firma kozmetke, jst usa zgrožena, da ne (!), halo, to so surf cunje, on se pa sam zareži, da ve in pokaže na svoje quiksilver boardshortse in majčko :P .
In se je začel ... :D

Kasnej mi je povedu, da mu je blo ful zabauno, ko sm se čist prestrašla in usa zaprepadena hitela razlagat, kaj za eno reklamo jst to furam ... Heh.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Mar. 2009 21:25

Pri nama je zabavno, ker sta naju spontano združila "dva čefurja iz Velenja" (tako ju midva imenujeva), in sicer glavna igralca Požigalca :D ... Zaradi njiju sva se začela pogovarjati in se tudi bolj intimno povezala :oops:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 28. Mar. 2009 22:00

^^
Tale pristop pa res zmaga. Pri meni bi tudi vžgalo in si prav predstavljam,da taka komedija lahko združi dva neznanca. :D

Samo saj veš, kaj ti bo torba čes kupu kolo. Pol je pa on reku, ti si zihr požigalec, pa se je on zašvicu fuL... :lol:
(upam,da o teh dveh požigalcih govoriš, ker v nasprotne primeru, si spet delam sramoto :) )
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Mar. 2009 22:02

^^Jaaa, ta prava dva akterja misliš :D ...
Js ju še nisem poznala, pa mi ju je on "razkazal" in takrat se je začela najina zgodba :) ...
Pa t'ke fore... :lol:
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 29. Mar. 2009 11:05

lil_tjashy napisal/-a:Ah naši slovenčki si sigurn ne bi upal kej tazga narest, so za moje pojme preveč sramežljivi.

ja, se strinjam ;)

lil_tjashy napisal/-a:Ko se ga pa napijejo so pa vsi pogumni.

in dosadni tudi.. :roll:
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 20. Apr. 2009 16:37

Najlepši pristop...
En sramežljivček se mi je vtisnu v spomin..
Sva se spoznala in baje sm mu bla takoj všeč..
Pač ker sm rockrka in obožujem to glasbo, se je tip čez nekej časa postavil zraven mene, n enmu glam žuru in začel pet s komadom (pač frontman v bandu je)... Pol me je pa za roko prjel, pa mi lupčka na lička dov.. Sm mu povedala, da sm zasedena in se je takoj opraviču, da ni vedu..
Pol sva še nekej bluzila, ko sm s tipom nehala in tud naprej je bil res sweet, mi je preko posnetkov, ki mi jih je poslov izpovedoval ljubezen. Posnetki so bli pa ala: Bon Jovi: In my arms, Brian Adams: I'll be there for you, Savatage: Belive itn..
Eden boljših tipov, k bi jih lahko mela, sam nism bla prpravlena na zvezo.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inch* » 05. Jun. 2009 13:51

smo bili na nekem koncertu, pa pride tip do mene z njegovo družbo, me objame prek ram, se obrne k svojemu kolegu in reče: "veš, midva se bova poročila". s tem "midva" je mislil mene in njega(itak, lol). ma je vse izpadlo ful simpatično, tako da sva si pol izmenjala cifre in zdaj sva že skor eno leto skupaj. tako da lahko rečem da je bil njegov pristop uspešen :D
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 07. Jun. 2009 12:05

Morda je to zelo redko, toda zgodilo se mi je, da je punca pristopila k meni. Bil sem v mestu, kjer se je odvijal večji dogodek. Ko sem šel po ulici, je šla mimo neka meni neznana punca, in me dvakrat pozdravila. Ko sva se srečala tretjič, me je ustavila, mi segla v roko in povedala svoje ime. Jaz sem bil čisto presenečen, in zajebal vso stvar. :oops:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 07. Jun. 2009 12:11

daj povej kako ti je uspelo zajebati? :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Jun. 2009 18:42

*inch* napisal/-a:smo bili na nekem koncertu, pa pride tip do mene z njegovo družbo, me objame prek ram, se obrne k svojemu kolegu in reče: "veš, midva se bova poročila". s tem "midva" je mislil mene in njega(itak, lol). ma je vse izpadlo ful simpatično, tako da sva si pol izmenjala cifre in zdaj sva že skor eno leto skupaj. tako da lahko rečem da je bil njegov pristop uspešen :D
Kok sweet. :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov