najboljši prvi pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
floribunda napisal/-a:svaka ti čast, da se tako na suho lotiš.
js ziher ne bi dala cifre kr enmu modelu na avtobusni. sploh ne bi dala cifre kr tako.
A ti pa *ziher* ne bi, a? Tipična ženska hipokracija in "big denial" na prvem mestu.
(res) HUD model + chit chat = dala mu boš cifro.
Amen.
Zadnjič spremenil CorrectionPen, dne 11. Avg. 2013 22:11, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
res hud model "pač dotični babnci" ne rabi čit čata bo kar sama laufala do njega s cifro v roki. pa nema veze, če je to na železniški, vrsti za kruh al pa v čakalnici pri zobozdravniku
isto kot se tipi obnašajo do res hudih babnic.
nauk: delaj na tem, da boš res hud!
isto kot se tipi obnašajo do res hudih babnic.
nauk: delaj na tem, da boš res hud!
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 11. Avg. 2013 22:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^dahahh, as our geek friends from a couple of years ago would say...pwned.
It was forever..but it didnt last long..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
CorrectionPen napisal/-a:floribunda napisal/-a:svaka ti čast, da se tako na suho lotiš.
js ziher ne bi dala cifre kr enmu modelu na avtobusni. sploh ne bi dala cifre kr tako.
A ti pa *ziher* ne bi, a? Tipična ženska hipokracija in "big denial" na prvem mestu.
nobenmu je nisem, ne vem zakaj bi jo tebi. brez zamere, ampak ne deluješ ravno moj tip človeka. pa tudi js najbrž nisem tvoj tip ženske.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Js nekomu na ulici ne bi vsiljevala svoje št., ker mi je to že v osnovi zgrešeno (začneš "romantično razmerje" še preden sploh poznaš človeka), sploh pa na ulici redkoredko vidim tipa , ki mi je res hud (je pa res da niti ne gledam veliko). Do zdaj sem bila zaljubljena izključno v tipe, ki sem jih kar dobro poznala (nekako pri meni karakterni plusi s časom ful prevladajo vizualne minuse) in sem tudi prva pristopila do tipa, ki mi je bil všeč. Sicer iz tega ni bilo nič, ampak sem dobila lekcijo da je vedno boljše povedat, da ti je nekdo všeč kot tiho trpet a la mladi Werther.
- floribunda
- Cosmopsiho
sej zaradi tega. ne da bi bla zdej neka ledena princesa, ampak tak pristop iz nič sredi avtobusne postaje, s strani nekoga, ki ga prvič vidim bi se mi zdel kr freaky.
zato pa vsa čast, da se greš to in da ti rata.
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
floribunda napisal/-a:sej zaradi tega. ne da bi bla zdej neka ledena princesa, ampak tak pristop iz nič sredi avtobusne postaje, s strani nekoga, ki ga prvič vidim bi se mi zdel kr freaky.
Če ženski nisi všeč, pol je freaky, ja. Če si ji pa všeč je pa vse prej kot freaky, ponavadi te opiše kot "ta je pa samozavesten", "kul model",...bla bla bla, *vstavi argument za opravičevanje pozitivnih emocij tukaj*, v bistvu so pravila čist simple. Pa nema tle "svaka čast", ker ni to nobena umetnost, al dečvi sedeš ali ji pa ne.
Zanimivo je tudi, da to, ko takole ljudsko na ulici pobiraš kontakte, da je to freaky. Ni pa freaky, ko ti pride kak šarmanten model, KI GA PRVIČ VIDIŠ, v diskaču plesat direkt za tvojo guzo in te veselo objema, ti pa pri tem uživaš. Dostikrat se konča z žvaljenjem po vsega skup formalno spregovorjenih 10 stavkih in nemalokrat nadaljuje z one night standom.Torej sex/žvaljanje/najmanj fizičen kontakt z modelom, ki ga prvič vidiš, ni freaky, če te pa kak dečko na ulici ogovori, je pa freaky. Give me a break.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
CP, mogoče si ti zadnjič do mene pristopil na tak način - čakam na Bavarcu in se mi za rit nalepi en tip, me trikrat premeri od nog do glave in nekaj vzdihuje v stilu: uffff, vauu, kera p****. Potem reče, da sem ga čist impresionirala in se zapleteva v pogovor o fitnesu, vidim, da drži v roki šejker in ga sprašujem, če trenira etc...small talk pač. Reče da ja, da dela celo licenc za osebnega trenerja (ni mu bilo videt) in ga začnem malo bolj podrobno spraševati in kar zmrzne in se po hitrem postopku odstrani
En res malo creepy pristop na ulici je bil nekaj časa nazaj, ko sem šla po cesti, pa se spet en nalepi zraven, sploh ne vem, kako dolgo me je opazoval in reče, da sem mu všeč, se nasmehnem, in rečem hvala, ampak sem zasedena in grem ravnokar domov. No in reče, da bi vseeno rad šel z mano domov, če dovolim. Ni mi všeč, če nekdo sili vate.
En res malo creepy pristop na ulici je bil nekaj časa nazaj, ko sem šla po cesti, pa se spet en nalepi zraven, sploh ne vem, kako dolgo me je opazoval in reče, da sem mu všeč, se nasmehnem, in rečem hvala, ampak sem zasedena in grem ravnokar domov. No in reče, da bi vseeno rad šel z mano domov, če dovolim. Ni mi všeč, če nekdo sili vate.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
- floribunda
- Cosmopsiho
CorrectionPen napisal/-a:Zanimivo je tudi, da to, ko takole ljudsko na ulici pobiraš kontakte, da je to freaky. Ni pa freaky, ko ti pride kak šarmanten model, KI GA PRVIČ VIDIŠ, v diskaču plesat direkt za tvojo guzo in te veselo objema, ti pa pri tem uživaš. Dostikrat se konča z žvaljenjem po vsega skup formalno spregovorjenih 10 stavkih in nemalokrat nadaljuje z one night standom.Torej sex/žvaljanje/najmanj fizičen kontakt z modelom, ki ga prvič vidiš, ni freaky, če te pa kak dečko na ulici ogovori, je pa freaky. Give me a break.
sicer lahko trdim samo zase, ampak navadno sem se pečala z ljudmi, ki sem jih vsaj približno poznala preko prijateljev in jih nisem ravno prvič v življenju videla.
enkrat se je zgodilo, da sem šla na zmenek z nekom, ki ga nisem poznala, ampak je bil povod za to čisto poslovne narave, kasneje se je preko chatanja razvilo v kaj pa če bi šla midva raje na drink kar tako, ne pa da se o projektu meniva (+ vseeno sem ga 'poznala' preko znancev).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov