najboljši prvi pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^^Haha, srsly? Awesome bi bilo, če bi kak tip zbral jajca (pašniška reja), odprl blog in poskusil te zadeve.
It was forever..but it didnt last long..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ojej, pa ne da nekateri dejansko računate na izvirnost pristopa, ne pomislite pa, da ni vse v pristopu, če punci niste vsaj malo všeč? Ker potem se dogajajo takšni nepristni pristopi s forami ne vem koga ali česa, da izpade prav neumno, tip pa potem laja na punco (za njenim hrbtom ali kakorkoli že) češ baba neumna, ker ga je skenslala. Na to, da ji ni všeč, pa niti ne pomisli. Meni je preprostost najbolj všeč. Če me človek nasmeji, me bo takrat, ko bo to prišlo iz srca in bo takšen moral bit že po srcu - humorist, sicer mu tista prva osvajalska fora nič ne pomaga, če kasneje ne bova imela kaj za debatirat in se ničemur smejat.
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
Sem sicer nov na tem "uličnem" pick-up-u, tako da še nimam veliko izkušenj, je pa zaenkrat cel "koncept" dokaj enostaven. Osebno se na te načine pristopov požvižgam in se ne ukvarjam z izvirnostjo, humorom ali whatever, ker ne varjamem, da bi s tem bistveno vplival na ugoden rezultat. Pod ugoden rezultat štejem to, da me ženski osebek postavi v predalček potencialnega mating partneja (za potencialnega fanta in ne sex objekt, ker jebat ga, s svojim izgledom za povprečno žensko pač nisem sex objekt) in ne kot potencialnega prijatelja/osebo za zanimiv klepet/<vstavi>.Če me ženska v tak predalček postavi, mi bo seveda tudi brez zadržkov posredovala telefonski kontakt. Na kratko, iščem žensko kateri sem seksualno atraktiven.
Večinoma, kar sem sprobaval, je bilo po avtobusnih in železniških postajah, kjer punce same čakajo na prevoz, pa tudi kak park pride v poštev. Važno je, da je puca sama, ker če je v družbi, potem je use skp zelo akward, zanjo in pa sploh zame, ker sem bolj nesamozavestne narave. Iščem pa večinoma punce, ki kažejo prvi znak potencialne atrakcije, ker pri taki je manjša verjetnost, da me skensla in mi uniči dan. Prvi znak ponavadi zajema flirt, ni pa ziher, ker še zmeraj je lahko samo lačna pozornosti, ali se pa sprašuje kaj ta čudak hoče.Ko na tako naletim, postavim glede na okolico kako bedno vprašanje ala vozni redi, čakam na vlak pa mi je dolgcajt...whatever, toliko, da je vsaj malo v kontekstu glede na situacijo. Ko štartava debato se pa osredotočim na eno stvar: body language. Preko BL-ja manj kot v 1 minuti vidim, ali bom dobil kontakt ali ne, preostali čas je bolj kot ne formalnost. Če je punca nasmejana in pa nekako na splošno zainteresirana, zna bit to problem, ker iz izkušenj ponavadi to pomeni, da ni dovolj atrakcije.Dostikrat taka punca pusti FB kontakt in ne telefona, kar dosti pove o namenu, večinoma prijateljskem ali pa še to ne. Iščem bolj resne BL znake kot so:
-hairflip, tisto ko pramene las premetavajo čez rame (zdej ne vem al to delajo podzavestno ali zavestno, ampak gre za daleč najmočnejši signal interesa
-nervoza (če je živčna je to še en zelo pomemben znak)
- nesamozavest, sramežljivost
-glava obrnjena proti tlom, in ne v moj obraz
- prava doza nasmeškov (če je njeno smehljanje preveč sproščeno, potem to ni kul. Iz izkušenj preveč smehljanja pomeni, da je preveč sproščena in kar lahko indicira premalo prisotnosti atrakcije)
-neka napetost v njej
-med debato se mi počasi približuje
-telesni kontakti (je lahko slabo - če je preveč tega pomeni da ni toliko napeta,
- sprememba glasu (rata bolj "pičkast")
-"igranje" s prsti (nervoza)
- telo ima obrnjeno proti meni
- če stoji, se zna zgodit, da noge prekriža (sliš se čudn, ampak sm opazu ta vzorec)
- na sploh se njeno obnašanje telesa nekak spremeni, ne znam opisat, ampak čutim
Kar se pa tiče znakov verbalne komunikacije je pa takole:
- pretirano se smeje foram, ki sploh niso smešne
- zainteresirana in impresionirana je glede stvari ki skoraj vsaki ženski smrdijo oz. jih ponavadi boli k***c (tehnične zadeve, bedni dosežki, ki še moji mami nič ne pomenijo)
- če je debata daljša zna redko padet kakšen posreden kompliment (ala tipi iz *moj domači kraj* ste *kompliment*)
-vprašanja kot so "kolk si str","maš punco", "maš naravno barvo las"...
Še enkrat, večinoma iz BLja v manj kot minuti izvem, kako bo - Bo telefonska ali pa veriga kenslov kot so facebook (ja, FB ni nič, samo še enga tipčka več ima, ki bo lajkal njene slike. Njej višaš ego, dobiš pa nič), "sorry ne poznam te dost", ti dam kontakt kdaj drugič, in podobne strukture kenslov. Vsebina pogovora glede na moje izkušnje v takih spoznavnih trenutkih, ni pomembna. Lahko ga biksaš, nabijaš neumne, patetične stavke in bo to punca tolerirala, zopet odvisno koliko je atrakcije. Za primer (nočni pick up sicer, klubska scena) mam enega hot kolega (visok, postaven, temen, handsome, zgleda ko kaki latino guy) in sem osebno izkusil, kako se lahko celo norca dela iz ženske, je cocky, šalabajzer, pa bo ženska še zmerej dala vsaj kontakt, dosti krat jo posexa (sploh če ji prbije kako formalno opravičilo, v stilu "nism tko mislu..." in punca to brez oklevanja kupi).Torej če je dost močna atrakcija, je ženski tolerančni prag zelo visok. Pa še to, probam tko naredit, da punco čim več sprašujem, ker tako obema naredim uslugo - njej ker rada nabija o sebi (ženske nasplošno rade nabijajo o sebi), pa sebi, da se elegantno izognem brblanja in neprijetne vmesne tišine.
Večinoma, kar sem sprobaval, je bilo po avtobusnih in železniških postajah, kjer punce same čakajo na prevoz, pa tudi kak park pride v poštev. Važno je, da je puca sama, ker če je v družbi, potem je use skp zelo akward, zanjo in pa sploh zame, ker sem bolj nesamozavestne narave. Iščem pa večinoma punce, ki kažejo prvi znak potencialne atrakcije, ker pri taki je manjša verjetnost, da me skensla in mi uniči dan. Prvi znak ponavadi zajema flirt, ni pa ziher, ker še zmeraj je lahko samo lačna pozornosti, ali se pa sprašuje kaj ta čudak hoče.Ko na tako naletim, postavim glede na okolico kako bedno vprašanje ala vozni redi, čakam na vlak pa mi je dolgcajt...whatever, toliko, da je vsaj malo v kontekstu glede na situacijo. Ko štartava debato se pa osredotočim na eno stvar: body language. Preko BL-ja manj kot v 1 minuti vidim, ali bom dobil kontakt ali ne, preostali čas je bolj kot ne formalnost. Če je punca nasmejana in pa nekako na splošno zainteresirana, zna bit to problem, ker iz izkušenj ponavadi to pomeni, da ni dovolj atrakcije.Dostikrat taka punca pusti FB kontakt in ne telefona, kar dosti pove o namenu, večinoma prijateljskem ali pa še to ne. Iščem bolj resne BL znake kot so:
-hairflip, tisto ko pramene las premetavajo čez rame (zdej ne vem al to delajo podzavestno ali zavestno, ampak gre za daleč najmočnejši signal interesa
-nervoza (če je živčna je to še en zelo pomemben znak)
- nesamozavest, sramežljivost
-glava obrnjena proti tlom, in ne v moj obraz
- prava doza nasmeškov (če je njeno smehljanje preveč sproščeno, potem to ni kul. Iz izkušenj preveč smehljanja pomeni, da je preveč sproščena in kar lahko indicira premalo prisotnosti atrakcije)
-neka napetost v njej
-med debato se mi počasi približuje
-telesni kontakti (je lahko slabo - če je preveč tega pomeni da ni toliko napeta,
- sprememba glasu (rata bolj "pičkast")
-"igranje" s prsti (nervoza)
- telo ima obrnjeno proti meni
- če stoji, se zna zgodit, da noge prekriža (sliš se čudn, ampak sm opazu ta vzorec)
- na sploh se njeno obnašanje telesa nekak spremeni, ne znam opisat, ampak čutim
Kar se pa tiče znakov verbalne komunikacije je pa takole:
- pretirano se smeje foram, ki sploh niso smešne
- zainteresirana in impresionirana je glede stvari ki skoraj vsaki ženski smrdijo oz. jih ponavadi boli k***c (tehnične zadeve, bedni dosežki, ki še moji mami nič ne pomenijo)
- če je debata daljša zna redko padet kakšen posreden kompliment (ala tipi iz *moj domači kraj* ste *kompliment*)
-vprašanja kot so "kolk si str","maš punco", "maš naravno barvo las"...
Še enkrat, večinoma iz BLja v manj kot minuti izvem, kako bo - Bo telefonska ali pa veriga kenslov kot so facebook (ja, FB ni nič, samo še enga tipčka več ima, ki bo lajkal njene slike. Njej višaš ego, dobiš pa nič), "sorry ne poznam te dost", ti dam kontakt kdaj drugič, in podobne strukture kenslov. Vsebina pogovora glede na moje izkušnje v takih spoznavnih trenutkih, ni pomembna. Lahko ga biksaš, nabijaš neumne, patetične stavke in bo to punca tolerirala, zopet odvisno koliko je atrakcije. Za primer (nočni pick up sicer, klubska scena) mam enega hot kolega (visok, postaven, temen, handsome, zgleda ko kaki latino guy) in sem osebno izkusil, kako se lahko celo norca dela iz ženske, je cocky, šalabajzer, pa bo ženska še zmerej dala vsaj kontakt, dosti krat jo posexa (sploh če ji prbije kako formalno opravičilo, v stilu "nism tko mislu..." in punca to brez oklevanja kupi).Torej če je dost močna atrakcija, je ženski tolerančni prag zelo visok. Pa še to, probam tko naredit, da punco čim več sprašujem, ker tako obema naredim uslugo - njej ker rada nabija o sebi (ženske nasplošno rade nabijajo o sebi), pa sebi, da se elegantno izognem brblanja in neprijetne vmesne tišine.
Zadnjič spremenil CorrectionPen, dne 11. Avg. 2013 21:23, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
trust napisal/-a:Bejbe itak samo čakate, da bo keri k vam pristopil in si vzel čas za vas ter vam plačal pijačo zaka bejbe ne pristopite in nas "očarate" me prav zanimajo vaši pristopi, ki bodo verjetno žalostni
Glej, če ti ne interesiraš ''bejbe'' da bi pristopla do tebe, to pač ne pomen da ženske nikol ne izvedemo prvega pristopa. Js dečkotu čist z veseljem nesem pir pa neki spalamudim, če mi je noro všeč. Se pa žal to redko dogaja, da se mi gder tak noro zadopade.... ah well
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
svaka ti čast, da se tako na suho lotiš.
js ziher ne bi dala cifre kr enmu modelu na avtobusni. sploh ne bi dala cifre kr tako.
js ziher ne bi dala cifre kr enmu modelu na avtobusni. sploh ne bi dala cifre kr tako.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov