najboljši prvi pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nič premikanja..pač pusti, lahko ga prekopiraš tja(čeprav zdaj nima več velikega smisla)..Je kar je. Se zgodi..
It was forever..but it didnt last long..
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Jaz tudi, a če ni v kompletu z zrelo osebnostjo ter privlačnostjo v vizualnem smislu, je ta z duhovitostjo bolj bosa.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
O boy, temu se pa mudi dobiti št. Jaz vsekakor ne bi bila očarana nad tem, da me nekdo v isti minuti vpraša če sem samska, navrže, da sem simpatična, potem pa že navali ali lahko dobi št. In ne, št. pa res ne dobi vsak, ki ima 5 min časa ter poguma, da pristopi k meni.
Za to bejbo bi pa rekla, da je po vsej verjetnosti dala št. pod pritiskom, ker ni vedela kaj sploh odgovoriti pod plazom vseh vprašanj (tip pa že kar pripravil telefon, da si začne beležiti ).
Za to bejbo bi pa rekla, da je po vsej verjetnosti dala št. pod pritiskom, ker ni vedela kaj sploh odgovoriti pod plazom vseh vprašanj (tip pa že kar pripravil telefon, da si začne beležiti ).
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
meni pa model ful arogantn deluje. to mi je minus za zvezo. po taki fizikalni logiki: če je nekdo poln samga sebe pol nima placa še za mene
jaz tako na hitro težko vem ali mi je nekdo všeč al ne. moram malo premislit, ne pa 1 minuta. haha. sicer pa dat cifro mi ni panike. tud na pijačo grem z veseljem, da pač mal bolj spoznam človeka (ali pa sem preveč prijazna in mi je bad človeka že v štartu zavrnat, razn če res ni čist mimo). na prvo noto se lahko osebo napačno oceni, pa tudi vsa ta togost glede pristopa lahko osebo naredi drugačno. se mi je pa vedno zdelo prav simpatično, če je kdo pristopil in se je prav videlo da sem mu všeč, pa mu je blo malo nerodno
jaz tako na hitro težko vem ali mi je nekdo všeč al ne. moram malo premislit, ne pa 1 minuta. haha. sicer pa dat cifro mi ni panike. tud na pijačo grem z veseljem, da pač mal bolj spoznam človeka (ali pa sem preveč prijazna in mi je bad človeka že v štartu zavrnat, razn če res ni čist mimo). na prvo noto se lahko osebo napačno oceni, pa tudi vsa ta togost glede pristopa lahko osebo naredi drugačno. se mi je pa vedno zdelo prav simpatično, če je kdo pristopil in se je prav videlo da sem mu všeč, pa mu je blo malo nerodno
Vsak raj ima svojo kačo.
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Eden najboljših pristopov pa se je meni zgodil na fitnesu.
Ko sem bila na kolesu, sem opazila tipa. Pogledala sem ga, to je pa bilo tudi to. Ko sem končala s kolesom, sem še šla delat vaje za mišice na eno izmed naprav. Nisem telovadila 5 min, ko je tip prišel do naprave zraven mene in začel tudi on delati svoje. Ko sva se spontano spogledala, se mi je nasmehnil in me vprašal, če treniram s kakim namenom ali samo tako. In tako se je razvil pogovor, ki je trajal ziher pol urce, če ne še več.
Zakaj mi je bil najboljši pristop? Ker nisem dobila filinga, da je prišel do mene z namenom ''picking up a girl''... vse je zgledlo spontano, kot da me res hoče spoznat.
Ko sem bila na kolesu, sem opazila tipa. Pogledala sem ga, to je pa bilo tudi to. Ko sem končala s kolesom, sem še šla delat vaje za mišice na eno izmed naprav. Nisem telovadila 5 min, ko je tip prišel do naprave zraven mene in začel tudi on delati svoje. Ko sva se spontano spogledala, se mi je nasmehnil in me vprašal, če treniram s kakim namenom ali samo tako. In tako se je razvil pogovor, ki je trajal ziher pol urce, če ne še več.
Zakaj mi je bil najboljši pristop? Ker nisem dobila filinga, da je prišel do mene z namenom ''picking up a girl''... vse je zgledlo spontano, kot da me res hoče spoznat.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Tamala_mrha napisal/-a:Za to bejbo bi pa rekla, da je po vsej verjetnosti dala št. pod pritiskom, ker ni vedela kaj sploh odgovoriti pod plazom vseh vprašanj
Itak pa se ne ve, če je dobil prav njeno številko in pa če se mu namerava oglasit, ko jo bo poskušal poklicati nanjo.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ta tip je drugače komedijnt btw in dela različne videe, ko spravlja ljudi v neprijetn položaj.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tw1zGQ6St1M[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tw1zGQ6St1M[/youtube]
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
mogoče glih niso najboljši pristopi, ampak za začetek pogovora so kul ti so mi ostali v spominu:
*se vsede v avto, ko sem čakala med taksiji:''joj, ti pa nisi taksi ne? vseeno me lahko zapelješ k sebi domov ''
*on: ki maš harrya?
jaz: kaj? :S
on: aja, sori, sem vido čupo pa sem mislo da si hagrid
*''veš da mam novo posteljo? pa bi ful rabo neko punco, da jo sprobama. samo rabim eno ful dobro.... tvoja kolegica ma fanta?''
(kao šala je bla )
*se vsede v avto, ko sem čakala med taksiji:''joj, ti pa nisi taksi ne? vseeno me lahko zapelješ k sebi domov ''
*on: ki maš harrya?
jaz: kaj? :S
on: aja, sori, sem vido čupo pa sem mislo da si hagrid
*''veš da mam novo posteljo? pa bi ful rabo neko punco, da jo sprobama. samo rabim eno ful dobro.... tvoja kolegica ma fanta?''
(kao šala je bla )
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
O fak jz bi znorela.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]