najboljši prvi pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Jaz mislim, da moški najlažje brez posebne muke izvaja pristope ( dobre ), če dela nekaj takega, kjer je v stiku s strankami..
Recimo:
- natakar
- receptor
- učitelj smučanja
- inštruktor jahanja
- reševalec v bazenu..
- inštruktor v avtošoli..
Predstavljajte si: če delaš nekaj od tega, ti na dan pot prečka 10-krat več žensk, kot povprečnemu smrtniku in prav z vsako lahko rečeš besedo ali dve, brez da bi izpadel težak.
Malo idej za naše dečke.
Recimo:
- natakar
- receptor
- učitelj smučanja
- inštruktor jahanja
- reševalec v bazenu..
Predstavljajte si: če delaš nekaj od tega, ti na dan pot prečka 10-krat več žensk, kot povprečnemu smrtniku in prav z vsako lahko rečeš besedo ali dve, brez da bi izpadel težak.
Malo idej za naše dečke.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Pa ti misliš, da naštete osebe z drugimi osebami spregovorijo zato, ker bi šlo za pristop ali zato, ker to zahteva narava njihovega dela? Resda je opravljanje takih poklicev kot nalašč za trening socialnih veščin, toda ti mešaš hruške in jabolka.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Džeki napisal/-a:Jaz mislim, da moški najlažje brez posebne muke izvaja pristope ( dobre ), če dela nekaj takega, kjer je v stiku s strankami..
Recimo:
- natakar
- receptor
- učitelj smučanja
- inštruktor jahanja
- reševalec v bazenu..
Malo idej za naše dečke.
tole je dvorezen meč....ženska ne pride k enemu od zgoraj navedenih z namenom, da bi ji le-ta težil, utrujal, jo osvajal,ampak zato, ker potrebuje storitev.
ok, strinjal bi se, da tak človek lažje ogovori žensko v svojem prostem času, ker ima izkušnje v komunikaciji, če pa to stori na delovnem mestu in za malenkost prekorači mejo, ki je pa zelo tanka, je pa njegova služba, morda celo kariera pod vprašajem...
tako da se ne strinjam glede pristopov, medtem ko si v službi in pristopaš do žensk, ki od tebe potrebujejo le storitev.
- Džeki
- Cosmofrik
No, zase lahko povem, da sem v študentskih letih nekaj časa kelnaril in kot kelnar sem na relativno lahek način prihajal od telefonskih punc, ki so zahajale v lokal in posledično seveda tudi do zmenkov.
Poglej, Jochie, vsi ti profili so dnevno v stiku z dost ženskami. Sej ni treba, da teži. Že v stiku je, že to je plus. In če je normalen, obstaja verjetnost, da bo tudi kakšni všeč.
Poglej, Jochie, vsi ti profili so dnevno v stiku z dost ženskami. Sej ni treba, da teži. Že v stiku je, že to je plus. In če je normalen, obstaja verjetnost, da bo tudi kakšni všeč.
-
Jochie - Cosmopsiho
Džeki napisal/-a:
to je res...ampak kot že rečeno, meja med profesionalnostjo in pecanjem je zelo tanka...in resen delodajalec po mojem ne tolerira kakšnih takšnih napak...kar pomeni, da te lahko zadetek v prazno stane tudi službe...sedaj je pa vprašanje, če se splača....pa tu mislim na redno zaposlitev, ne na študentsko delo...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne razumem - in zdej naj vsi asocialci grejo se silit v take poklice, al kako? Kako ta tvoja ugotovitev komu sploh pomaga?Džeki napisal/-a:Jaz mislim, da moški najlažje brez posebne muke izvaja pristope ( dobre ), če dela nekaj takega, kjer je v stiku s strankami..
/.../
Malo idej za naše dečke.
In sploh, vsaj meni se tako zdi, da gredo v tak poklic itak taki, ki so že bolj družbeno odprti (in usposobljeni za določen profil), tako da... kaj si hotel povedat? Da eni imajo pač več možnosti? Woohoo, zdej se pa ostali lahko ful bolš počutijo?
Plus to, kar Jochie razlaga (da je neprofesionalno).
- Džeki
- Cosmofrik
Jochie napisal/-a:ok, študentsko delo je itak krneki....
Ampak to je pretežno študentski forum.
In kdaj tip največ peca? Jah, ko je študent.
Purple, kot ponavadi, kompliciraš. Pravih asocialcev je zelo zelo malo. Večina ljudi je družabnih ali pa srednje družabnih. Pravim samo, naj gredo fantje delat nekaj, kjer si povečajo potencialno število možnosti, to je vse.
Pa malo komplicirate s to neprofesionalnostjo. Nisem še slišal, da bi kdo letel iz službe, ker je nekoga pecal. Nekaj drugega je spolno nadlegovanje, normalen človek pa pozna razliko, ne?
Dajte no, danes še policaji komot pripišejo svojo telefonsko ustavljenim in njim všečnim dekletom.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
No, meni ni rabil policaj napisati svoje št., on je brez posebnega truda prišel do moje, ko sem imela prometno nesrečo, in me nekaj dni zatem, ko so me odpustili iz bolnišnice, povabil na pijačo.
V osnovi se strinjam z Džekijem, da so zgoraj omenjeni poklici prva liga za spoznavanje nasprotnega spola oz. lažji pristop, čeprav po drugi strani vemo, da med delovnim časom ni dovoljeno špilati nekega Casanove oz. navezovati stikov in pozabiti na delo. Tudi jaz sem kelnarila in ko ni bilo šefa, sem sicer komot sedela s kolegi in se pomenkovala, ko so prišli k meni na kavo ali pir, večino časa je pa tam bil še šef in enostavno nisem smela biti pri strankah, četudi smo se poznali in četudi razen njih ni bilo gužve oz. pol ure ni nihče od drugih strank nič naročeval. Prav tako sem pred leti delala na recepciji hotela in je bila vedno zraven katera od zaposlenih ali nadrejena, zaradi česar sem si bolj težko privoščila kakršen koli klepet z gostom, četudi je bil edini na drugi strani pulta in je bil prijazen ter se hotel zaplesti v spoznavni pogovor z mano. Tako da, če zdaj pogledam nazaj na takšna in podobna dela, žal ni bilo pretirano dosti možnosti navezati stik, moški pa se tudi niso odločili (ali upali?) narediti karkoli v tej smeri.
No, eden me je resda čakal v avli, da zaključim z izmeno, a ta ni bil po mojem okusu, poleg tega kakšnih 15 let starejši. Je verjetno mislil, da bom padla na njegov vpadljiv D&G pas, torej debelo denarnico in bom odgovorila z DA, še preden me bo vprašal ali sem za igro golfa. Afkors. (kar malce spooky, da mu še po dveh tednih bivanja v tistem hotelu ni kliknilo, da zasledovanje do avta in bedno mežikanje NI seksi)
V osnovi se strinjam z Džekijem, da so zgoraj omenjeni poklici prva liga za spoznavanje nasprotnega spola oz. lažji pristop, čeprav po drugi strani vemo, da med delovnim časom ni dovoljeno špilati nekega Casanove oz. navezovati stikov in pozabiti na delo. Tudi jaz sem kelnarila in ko ni bilo šefa, sem sicer komot sedela s kolegi in se pomenkovala, ko so prišli k meni na kavo ali pir, večino časa je pa tam bil še šef in enostavno nisem smela biti pri strankah, četudi smo se poznali in četudi razen njih ni bilo gužve oz. pol ure ni nihče od drugih strank nič naročeval. Prav tako sem pred leti delala na recepciji hotela in je bila vedno zraven katera od zaposlenih ali nadrejena, zaradi česar sem si bolj težko privoščila kakršen koli klepet z gostom, četudi je bil edini na drugi strani pulta in je bil prijazen ter se hotel zaplesti v spoznavni pogovor z mano. Tako da, če zdaj pogledam nazaj na takšna in podobna dela, žal ni bilo pretirano dosti možnosti navezati stik, moški pa se tudi niso odločili (ali upali?) narediti karkoli v tej smeri.
No, eden me je resda čakal v avli, da zaključim z izmeno, a ta ni bil po mojem okusu, poleg tega kakšnih 15 let starejši. Je verjetno mislil, da bom padla na njegov vpadljiv D&G pas, torej debelo denarnico in bom odgovorila z DA, še preden me bo vprašal ali sem za igro golfa. Afkors. (kar malce spooky, da mu še po dveh tednih bivanja v tistem hotelu ni kliknilo, da zasledovanje do avta in bedno mežikanje NI seksi)
-
Jochie - Cosmopsiho
Tamala_mrha napisal/-a:No, meni ni rabil policaj napisati svoje št., on je brez posebnega truda prišel do moje, ko sem imela prometno nesrečo, in me nekaj dni zatem, ko so me odpustili iz bolnišnice, povabil na pijačo.
hipoteza:
ti si zadrta, tečna baba, policaj je totalno antipatičen, pokliče te, pristop mu ni ravno najboljši, verjetno se ti pa predstavi kot policaj, ki je obravnaval tvojo nesrečo. in ker si ti tečna, zadrta baba, on pa antipatičen policaj z ne najbolj posrečenim pristopom, ga prijaviš. pač zlorabil je osebne podatke, če ne drugega, itd.
je ta poteza policaja pametna? po mojem nikakor...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Aha, ker je to tolk simpl? In ker se pač samo "poveča" (in ne garantira) možnost spoznavanja nasprotnega(izbranega) spola, naj pustijo kar zdej počnejo in grejo...kelnarit? Za reševalca iz vode? Right.Džeki napisal/-a:Pravim samo, naj gredo fantje delat nekaj, kjer si povečajo potencialno število možnosti, to je vse.
Ne, ne kompliciram , sam trapasta mi je tvoja veleugotovitev, ki nikomur nič ne pomaga.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jochie, se strinjam s tabo. Meni se že nasploh ne zdijo takšne poteze pametne. Itak bi si pa mislila, da lahko to finto zaradi svoje "moči" uporabi pri vsaki.
Še bolj bi lahko naj*bal, če bi ob zavrnitvi potem hotel spremeniti taktiko in vrniti s kaznijo (kakršna koli bi pač bila že v prvotnem primeru). V tem primeru bi ga tudi jaz (ali punca na mojem mestu) lahko konkretno zašila z dokazi kot je sms ali kaj drugega, kar dokazuje njegovo neprofesionalnost. Pred zakonom naj bi bili vsi enaki, ne?
Še bolj bi lahko naj*bal, če bi ob zavrnitvi potem hotel spremeniti taktiko in vrniti s kaznijo (kakršna koli bi pač bila že v prvotnem primeru). V tem primeru bi ga tudi jaz (ali punca na mojem mestu) lahko konkretno zašila z dokazi kot je sms ali kaj drugega, kar dokazuje njegovo neprofesionalnost. Pred zakonom naj bi bili vsi enaki, ne?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov