najboljši prvi pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 461 prispevkov
• Stran 3 od 31
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31
Naslednja
- cebelicamaja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
Jochie napisal/-a:čebelicamaja, tale fora s telekomom je še iz prejšnjega tisočletja, tako da ne vem, če še pali...
hm vem ja... sam se takt res nism spomnla nc bolsga
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
nazadne k sm bla zuni sm se mal bols spoznala z enim tipom k smo se na videz ze kr neki cajta poznal, no in poj smo zgovarjal, hecal itd...in recem da grem po pjaco (ze proti jutru je blo) pa gre on zmano, pa narociva pa rece natakarca da ne strezejo vec poj pa on rece 'no poj mi dj pa en papir pa en kuli'..., pa mi poj svojo cifro gor napise pa se 101 rece nj kj poklicem al pa sms poslem
AMPAK fora tega tipa je pa ta, da se men zdi da je mal tak zenskar, sicer je pa ful uredu, prjazn, sweet,... pa nism cist ziher kaj cem zj nardit
ampk pristop mi je biu pa sweet
AMPAK fora tega tipa je pa ta, da se men zdi da je mal tak zenskar, sicer je pa ful uredu, prjazn, sweet,... pa nism cist ziher kaj cem zj nardit
Zivljenje je piskotek!
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jochie napisal/-a:Pika82 napisal/-a:Z mano se je dolgo spogledova, se lepo nasmejal...naenkrat me zgrabil za roke in povlekel na plesišče, me močno stisnil k sebi in sma plesala. Nato si izmenjala številke in smo šli skupaj domov.
kdo vse???
Hehe. Mislila je dvojino verjetno. Pika, če si iz Lendave ti je ta rada množine celo oproščena.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Na zacetku tega je pristop.inaa napisal/-a:nazadne k sm bla zuni sm se mal bols spoznala z enim tipom
To je pa pobiranje kontaktnih informacij ne pa pristop.inaa napisal/-a:in recem da grem po pjaco (ze proti jutru je blo) pa gre on zmano, pa narociva pa rece natakarca da ne strezejo vec poj pa on rece 'no poj mi dj pa en papir pa en kuli'..., pa mi poj svojo cifro gor napise pa se 101 rece nj kj poklicem al pa sms poslem
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Lotti - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2007
- Kraj: Above the clouds
V srednji šoli mi je sošolec poslal listek med poukom in me povabil na pijačko, ker prej nikoli nisva spregovorila besede. Zelo osnovnošolsko, ampak meni se je zdelo tako simpatično Drugače so mi najbolj zgrešeni pristopi v smislu: vau, kok si huda al pa ej ful maš lepe oči in ful ti lepo dišijo lasje ja, whatever.
- pikpolonca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
Bli smo zuni v enmu lokalu na pijači. In so za sedet neki fotelji. Pa smo mal stisnjeni sedel, ker je bil na enem delu fotelj moker, je nekdo neki polil.. U glavnem, za sosednjo mizo je pa en tip sedel pa sva se mal spogledovala..Potli so se njegovi frendi ful začel obračat prot nam pa obiral.. jst pa z uno kolegico ki je sedela najbližje meni isto. No potem se je pa kar naenkrat znašel pred našo mizo in se hotel vsest in jst ful zavpijem da naj se ne vseede ker je mokro-pogleda, pa vid da je res mokro-in se vsede zraven in reče "ni panike".. Revež je po moje meu celo rit mokro
- pikpolonca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
Hm.. to je zame nenavaden pristop-in mi je glih zato fajn ker je nenavaden. Tisto da pride tip in reče za cifro je preveč standardno.. Tle se je pa zato da bi me spoznal biu prpravlen vsest na moker zic-tko da ja, najboljši pristop, ker je naredil vtis name-ker kar vsak ne bi tega naredu.
-
***Phoenix*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
pikpolonca napisal/-a:... No potem se je pa kar naenkrat znašel pred našo mizo in se hotel vsest in jst ful zavpijem da naj se ne vseede ker je mokro-pogleda, pa vid da je res mokro-in se vsede zraven in reče "ni panike".. ...
Mal bol ber
Men se tud zdi dobr pristop drgač
~I've seen angels fall from blinding heights,
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
Prvi neprebran prispevek • 461 prispevkov
• Stran 3 od 31
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31