najboljši prvi pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Danes sem doživel dober ženski pristop.
Po treningu sedim v fotelju v bifeju od kluba, pa pride ena mala, ki tud trenira v našem klubu ( samo drugo veščino). Lušna punca,zelo mlada, like 18-19 let? Na videz sva se itak že dolgo poznala, pa me kar začne spraševat, kaj počnem, če imam punco, pa vse sorte, če greva kdaj skupaj na kako pijačo, jaz sem samo gledal..In ko je videla, da se z mano komot pogovarja eno uro, brez da bi jaz začel namigovat na seks ( večina ostalih ji skoz spušča neke osladne komentarje), je bila še bolj navdušena. Tak je, če ma ena bejba okoli skoz neke tipe, ki ji govorijo "kako si huda, kaj bi ti delal" in pol je čist navdušena, ko en ne reagira tako.
Mi gre kar na smeh kolk energije vrstniki teh punc porabijo, da se s takimi zmenijo karkoli, k meni pa kr sama pride...
Po treningu sedim v fotelju v bifeju od kluba, pa pride ena mala, ki tud trenira v našem klubu ( samo drugo veščino). Lušna punca,zelo mlada, like 18-19 let? Na videz sva se itak že dolgo poznala, pa me kar začne spraševat, kaj počnem, če imam punco, pa vse sorte, če greva kdaj skupaj na kako pijačo, jaz sem samo gledal..In ko je videla, da se z mano komot pogovarja eno uro, brez da bi jaz začel namigovat na seks ( večina ostalih ji skoz spušča neke osladne komentarje), je bila še bolj navdušena. Tak je, če ma ena bejba okoli skoz neke tipe, ki ji govorijo "kako si huda, kaj bi ti delal" in pol je čist navdušena, ko en ne reagira tako.
Mi gre kar na smeh kolk energije vrstniki teh punc porabijo, da se s takimi zmenijo karkoli, k meni pa kr sama pride...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Si ji pa vseeno moral biti vsaj simpatičen, če ne kar privlačen, sicer najverjetneje ne bi trošila energije z izčrpnim pogovorom z moškim, ki je niti malo ne pritegne v vizualnem smislu.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Dans mi je en hotu tople maffine prinest v službo Pune luškan, kaj češ, takle mamo...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- Džeki
- Cosmofrik
Tamala_mrha napisal/-a:Si ji pa vseeno moral biti vsaj simpatičen, če ne kar privlačen, sicer najverjetneje ne bi trošila energije z izčrpnim pogovorom z moškim, ki je niti malo ne pritegne v vizualnem smislu.
Ja sigurno, pač klasična scena, da se mladi lepi punci zdi zanimiv en precej starejši tip badass videza.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Tu mi zdaj nekaj ni čisto jasno ... Da obstajajo badass tipi, to vemo. Da pa kot taki tudi izgledajo, to pa prvič slišim. Kako pa t.i. badass tip izgleda oz. po čem se ga prepozna? Da nosi uhane, jebačko srajco, pred bifejem pa ima parkiran nek hud avto ali motor? Razen če si hotel povedati, da že samo s kretnjami deluješ kot nek zajeban tip, pa te zaradi tega določena vrsta nasprotnega spola bolj obrajta. Zanimivo drugače, ko v toliko drugih temah moški del kozmo foruma godrnja, kako večina punc in malo manjša večina žensk pada na t.i. badass tipe, drugih pa sploh ne opazijo.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 26. Jan. 2012 21:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:janeva napisal/-a:. Kmalu se mi je zdelo, da sem mu mogoče všeč, ker sva velikokrat plesala skupaj...ko smo se pari menjali, se je celo ˝boril˝ za mene
fant se je boril, potem jo je pa še izsledil in to je zame pristop in ne obojestranska privlačnost. evo, pa bo fant prikavsnil. če bi pa vse babe na plesu žical za fb kontakt, bi pa prav gotovo na suhem ostal. je jasno dioniz?
Točno tko To je pristop Tip je na odrasel način pokazal interes za bejbo, izpadel iskren in domnevam, da ni ven metal nekih glupih for. In pol k si je narobe zapisal številko, se je potrudil dobit tapravo to so samozavestni tipi z jajci. Ker jih rabiš, da se tkole izpostaviš pri eni bejbi
Recimo Džeki tega verjetno ne bi naredil On bo raje sedel v fotelju in s svojo nezainteresiranostjo tekom enournega pogovora hotel dokazati ravno nasprotno.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Nekaj takega ja ... Po drugi strani pa taki potem pišejo na forumu, kako so ženske navajene in razvajene, da se ne premaknejo za ped in špilajo neke hard to get fore, vse po vrsti. Well, odvisno pri kom.
-
Zvoncica - Cosmofrik
itak. V bistvu se ti moški po moje bojijo zavrnitve. Če nekdo na nice način pride do tebe, boš tut ti nice do njega. Neke glupe fore so pa odbijajoče. In od moškega pač pričakujemo, da pokaže interes direktno, če smo mu všeč hehe. Ne pa neke pasivnosti recimo.
Pozabila sem - prekomerna pijanost oz zadrogiranost je tut odbijajoča Pogosto gre z roko v roki z glupimi pristopi
Pozabila sem - prekomerna pijanost oz zadrogiranost je tut odbijajoča Pogosto gre z roko v roki z glupimi pristopi
- Džeki
- Cosmofrik
Tamala_mrha napisal/-a: Razen če si hotel povedati, da že samo s kretnjami deluješ kot nek zajeban tip
Večina ljudi, ki me prvič spozna, mi reče, da zgledam zajeban. Kaj vem zakaj, tak obraz mogoče, pogosto mrko gledam, pa tako naprej. Pol pa je folk ful presenečen, kaj vse se lahko pogovarja z mano.
Zvoncica napisal/-a:
Recimo Džeki tega verjetno ne bi naredil
Česa? Pristopil na normalen način? Glej prejšnje teme, ne da se mi ponavljat. Tukaj sem opisal svojo izkušnjo z ženskim pristopom.
Ti vrnem žogico? Kolikokrat pa ti pristopiš do tebi zanimivega tipa? Se bojiš zavrnitve? Sama si povedala, da samo nekaj namiguješ in UPAŠ, da bo tip, ki je tebi všeč, prišel do tebe. Hkrati pa si boš namislila milijon racionalizacij, zakaj morajo tipi hodit do žensk, češ da je to edino normalno.
Kaj pa če ti bo kakšen tip ful ful všeč? Še vedno boš samo signale pošiljala? In tvegala, da ga pobere kakšna druga, bolj odločna?
Zvoncica napisal/-a:i Če nekdo na nice način pride do tebe, boš tut ti nice do njega.
Me prav zanima, če bi takole naredil anketo po Ljubljani, med tipi, starimi 20-25 let, koliko % bi se jih strinjalo s to tvojo trditvijo.
Precenjuješ normalnost mladih urbanih žensk.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Džeki napisal/-a:Večina ljudi, ki me prvič spozna, mi reče, da zgledam zajeban. Kaj vem zakaj, tak obraz mogoče, pogosto mrko gledam, pa tako naprej. Pol pa je folk ful presenečen, kaj vse se lahko pogovarja z mano.
Nekoč sem bral nek fantastičen članek in raziskavo, kako ženske veliko bolj privlači mrk, skoncentriran pogled, nagubano čelo pogled iz spodaj navzgor in take fore .
Najbrž ta psihološka fora zgledam zajeban - se v resnici prijazen, bolj interesantna saj vsebuje element presenečenja.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Zvoncica - Cosmofrik
Česa? Pristopil na normalen način? Glej prejšnje teme, ne da se mi ponavljat. Tukaj sem opisal svojo izkušnjo z ženskim pristopom.
O spet ti Tut slučajno se mi ne da brat prejšnjih tem...brez zamere.
Ti vrnem žogico? Kolikokrat pa ti pristopiš do tebi zanimivega tipa? Se bojiš zavrnitve? Sama si povedala, da samo nekaj namiguješ in UPAŠ, da bo tip, ki je tebi všeč, prišel do tebe. Hkrati pa si boš namislila milijon racionalizacij, zakaj morajo tipi hodit do žensk, češ da je to edino normalno.
Hm. V bistvu sem to naredila točno enkrat. Da sem se sprehodila čez cel klub in ogovorila tipa. Nekajkrat sem pa že načela pogovor. In ja, se bojim zavrnitve. Ampak sej zato pa prej malo ogledam teren, pa da vidim, če me je opazu, a ne. Brez tega nisem še nikol naredila prvega koraka. Hvalabogu znam opogumiti tipe, da oni to naredijo,da men ni treba Nisem neki ful sramežljiva, ampak po mojih izkušnjah moški veliko bolj cenijo bejbo, k so jo morali malo loviti. Žal.
Kaj pa če ti bo kakšen tip ful ful všeč? Še vedno boš samo signale pošiljala? In tvegala, da ga pobere kakšna druga, bolj odločna?
Verjetno res. Če me ni opazu, pol mu že nisem všeč. Oziroma ne - tko bom rekla. Opazu me definitivno bo, ker se mu bom pred nos postavila. Če me ne bo še drugič pogledal, mu pač že nisem kul Poleg tega mi pa sramežljivi, introvertirani in pasivni tipi itak niso kul.
lej jaz sem stara 29 let in nisem več ena smrklja. Mogoče malo drugače gledam na stvari, kot pa dvajsetletnice. Sanja se mi ne, koliko si ti star in s kakšnimi puncami maš opravka
Precenjuješ normalnost mladih urbanih žensk.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
In kaj v primeru, če tipu pošlješ signal, on pa je tako sramežljiv, da se kljub signalu umakne?Zvoncica napisal/-a:Kaj pa če ti bo kakšen tip ful ful všeč? Še vedno boš samo signale pošiljala? In tvegala, da ga pobere kakšna druga, bolj odločna?
Verjetno res. Če me ni opazu, pol mu že nisem všeč. Oziroma ne - tko bom rekla. Opazu me definitivno bo, ker se mu bom pred nos postavila. Če me ne bo še drugič pogledal, mu pač že nisem kul Poleg tega mi pa sramežljivi, introvertirani in pasivni tipi itak niso kul.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]