najboljši prvi pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
slovenc79 napisal/-a:Džeki ima čist prav. Punce sploh ne iščejo tipov, ampak izzive. In s tem si gradijo samozavest, ki je večja od njih, ko pa to spozna, pa "ni v redu tipov"...
Revček. Če ti takole posplošuješ, ne pričakuj, da boš dobil kakšno resno punco. Dobil boš takšno, kakršen si sam. Face it.
roelle napisal/-a:To pravijo samo tipi, ki si ne najdejo punce, oz so rajši doma kot da grejo vn in kej probajo, ker se že itak u štartu prepričajo da ne bo nič. In potem se tolažijo s tem, da punce itak hočejo izzive ne pa normalnih tipov...
Nekaj takega. Zdaj ne vem, ali take nebuloze izhajajo izpod prstov tipa, starega maksimalno 25 let, ki ne najde ženske, ali tak, ki je 25+, kar bi znalo bit zaskrbljujoče zanj, če razmišlja tako hudo ozko. V vsakem primeru je na izgubi, če misli najt resno žensko s takim razmišljanjem.
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Zadnjič sem bila s prijatelji na zabavi, kjer je bilo veliko novih ljudi, različnih generacij...v glavnem bilo je neke vrste srečanje društev.
Ni manjkalo plesa. To je bilo bolj na podeželju, tako da smo plesali tudi ˝metl ples˝, kjer se morajo pari pri plesu menjati. No, med tem plesom, sem plesala tudi z nekim na videz zelo simpatičnim fantom. Kmalu se mi je zdelo, da sem mu mogoče všeč, ker sva velikokrat plesala skupaj...ko smo se pari menjali, se je celo ˝boril˝ za mene
Čez nekaj časa smo spet plesali ˝metl ples˝ in takrat sva takoj pristala skupaj, le da se nisva nič menjala z drugimi, ampak sva kar ostala cel čas skupaj... Predstavil se mi je in začela sva se malo pogovarjati.
Ko se je glasba končala, me je povabil ven, na zrak, da bi lahko nadaljevala s pogovorom... Zdel se mi je zelo vredu, s podobnimi pogledi na svet. Ugotovila sva tudi, da oba študirava v istem mestu in da bi se lahko kdaj videla, zato sem mu na koncu dala svojo tel.št..
Ampak potem je prišlo do enega problema. Mojo številko si je malo narobe napisal, tako da me ni mogel kontaktirati.
Jaz sem že mislila, da mu nisem bila tako všeč. Ampak on se je prav potrudil, na internetu je našel naše društvo in kontaktno osebo...njej je poslal sms (ta oseba je bila nekje v tujini ), da išče mojo tel.št. in jo potem (še preko parih ljudi iz društva - tako da zdaj vsi vse vejo ) komaj dobil...
Zaenkrat se še spoznavava in hodiva ven...ampak imam zelo dober občutek... Nikoli se mi še ni zgodilo, da bi se nekdo tako trudil zame...tako da si bom tega fanta in njegov pristop sigurno zapomnila.
Ni manjkalo plesa. To je bilo bolj na podeželju, tako da smo plesali tudi ˝metl ples˝, kjer se morajo pari pri plesu menjati. No, med tem plesom, sem plesala tudi z nekim na videz zelo simpatičnim fantom. Kmalu se mi je zdelo, da sem mu mogoče všeč, ker sva velikokrat plesala skupaj...ko smo se pari menjali, se je celo ˝boril˝ za mene
Čez nekaj časa smo spet plesali ˝metl ples˝ in takrat sva takoj pristala skupaj, le da se nisva nič menjala z drugimi, ampak sva kar ostala cel čas skupaj... Predstavil se mi je in začela sva se malo pogovarjati.
Ko se je glasba končala, me je povabil ven, na zrak, da bi lahko nadaljevala s pogovorom... Zdel se mi je zelo vredu, s podobnimi pogledi na svet. Ugotovila sva tudi, da oba študirava v istem mestu in da bi se lahko kdaj videla, zato sem mu na koncu dala svojo tel.št..
Ampak potem je prišlo do enega problema. Mojo številko si je malo narobe napisal, tako da me ni mogel kontaktirati.
Jaz sem že mislila, da mu nisem bila tako všeč. Ampak on se je prav potrudil, na internetu je našel naše društvo in kontaktno osebo...njej je poslal sms (ta oseba je bila nekje v tujini ), da išče mojo tel.št. in jo potem (še preko parih ljudi iz društva - tako da zdaj vsi vse vejo ) komaj dobil...
Zaenkrat se še spoznavava in hodiva ven...ampak imam zelo dober občutek... Nikoli se mi še ni zgodilo, da bi se nekdo tako trudil zame...tako da si bom tega fanta in njegov pristop sigurno zapomnila.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^^ hahaha
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
janeva napisal/-a:. Kmalu se mi je zdelo, da sem mu mogoče všeč, ker sva velikokrat plesala skupaj...ko smo se pari menjali, se je celo ˝boril˝ za mene
fant se je boril, potem jo je pa še izsledil in to je zame pristop in ne obojestranska privlačnost. evo, pa bo fant prikavsnil. če bi pa vse babe na plesu žical za fb kontakt, bi pa prav gotovo na suhem ostal. je jasno dioniz?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7yKkiIA0B1s[/youtube]
tolko o prvih pristopih
tolko o prvih pristopih
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ na takšno razmišljanje ne pristajam.
Po takšni logiki lahko iz tega videa tudi povzameš da bomo moški uporabili sva sredstva in manipulacijske načine da spravimo lepo žensko v posteljo, torej da so ženske keš *ičke, mi pa prasci.
V tem videu se nič ne dokaže, moški pokaže da je reva ki ima v glavi uokvirjeno misel da mora kupiti žensko da jo spravi v posteljo, in da ji mora lagati.
Pri ženski pa sploh nič dokaže razen tega da je bil nek moški prijazen do nje, jo zabaval...ne dokaže ničesar, razen to da ji je bil všeč.
Te lestvice 1-10, iste lige, in sranje povezano z denarjem to so same omejitve ki smo si jih moški sami vbili v glavo, ker potrebujemo izgovor ker nimamo jajc.
So izjeme, niso pa pravilo.
Po takšni logiki lahko iz tega videa tudi povzameš da bomo moški uporabili sva sredstva in manipulacijske načine da spravimo lepo žensko v posteljo, torej da so ženske keš *ičke, mi pa prasci.
V tem videu se nič ne dokaže, moški pokaže da je reva ki ima v glavi uokvirjeno misel da mora kupiti žensko da jo spravi v posteljo, in da ji mora lagati.
Pri ženski pa sploh nič dokaže razen tega da je bil nek moški prijazen do nje, jo zabaval...ne dokaže ničesar, razen to da ji je bil všeč.
Te lestvice 1-10, iste lige, in sranje povezano z denarjem to so same omejitve ki smo si jih moški sami vbili v glavo, ker potrebujemo izgovor ker nimamo jajc.
So izjeme, niso pa pravilo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov