najboljši prvi pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Marx
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Marx » 31. Okt. 2011 0:20

Tudi če slovenec gre na vzhod (npr. azija), bo imel tam kar precej prednosti pred lokalci. Tipi so tam manjši, temnolasi in imajo manj pod palcem kot en povprečen slovenec.
Ker si v njihovem okolju "redek pojav", hkrati pa v eni noči za pijačo zagoniš toliko denarja, kot je njihova mesečna plača, se ti pač ni treba kaj posebej truditi, da bi dobil bejbo.

Dvomim, da imajo romunski ali albanski gradbeni delavci v sloveniji tudi tako lahko delo z osvajanjem bejb kot nek američan/francoz/španec... :)

Kakorkoli, zveza s tujcem se vsaj na kratek rok lahko obnese tudi zaradi tega, ker je tujec tukaj malce izgubljen, ne pozna okolja in kulture itd., zato mu ima bejba veliko za povedat, pokazat in razkazat... skratka, imata več prijetnih tem za pogovor kot z Janezom iz sosednjega bloka. Poleg tega pa za večino pogovor v tujem jeziku pomeni vsaj majhno bariero, da se tak par težje spre (ne pride tako hitro do obmetavanja s psovkami).
Na dolgi rok pa so vseeno problematične kulturne razlike in ostale "malenkosti" (nekdo mora zapustiti domači kraj in se preseliti daleč stran).
Per aspera ad astra.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 31. Okt. 2011 0:23

amen...

vprašanje: je la_estrella tudi v sloveniji tako radoživa kot po kongresih v tujini in zakaj ne? :D :D :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 31. Okt. 2011 0:23

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:12, skupaj popravljeno 1 krat.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 31. Okt. 2011 0:40

Pac od vseh, ki sem jih imela priloznost spoznat v cetrt stoletja svojega zivljenja. Saj sem imela tud par fantov Slovencev, ampak se pac ni obneslo.

Marx napisal/-a:Poleg tega pa za večino pogovor v tujem jeziku pomeni vsaj majhno bariero, da se tak par težje spre (ne pride tako hitro do obmetavanja s psovkami).

Pri nama ni problemov, ce se je treba skregat, ni jezik nobena ovira. :D

Drugace pa ja, Azijke so nore na bele moske. Oni so v Aziji tako eksoticni in zazeljeni kot latino tipi v Sloveniji. :)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 31. Okt. 2011 1:17

CaliLove* napisal/-a:Drugace pa ja, Azijke so nore na bele moske.

true :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 31. Okt. 2011 6:45

^^ :lol: :lol: :lol:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 31. Okt. 2011 8:19

Marx napisal/-a:Tudi če slovenec gre na vzhod (npr. azija), bo imel tam kar precej prednosti pred lokalci. .

Ma ne samo na vzhodu, tudi na zahodu.

V Londonu kot Slovenec v klubu zvečer spoznaš kolk bejb hočeš. Avtomatsko si v prednosti pred Angležem, ker si tujec in si kot tak bejbam zanimiv. Pustimo ob strani, da po večini niso lepe..he he...govorimo o tem, da je itak lažje pecarit na tujem terenu.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 31. Okt. 2011 11:50

Bogi, se čudi, da so ga naši tipi baje ful grdo gledali, heh....hja, med latinotom in ciganom je razlika v odtenkih...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 31. Okt. 2011 11:51

Džeki napisal/-a:
Marx napisal/-a:Tudi če slovenec gre na vzhod (npr. azija), bo imel tam kar precej prednosti pred lokalci. .

Ma ne samo na vzhodu, tudi na zahodu.

V Londonu kot Slovenec v klubu zvečer spoznaš kolk bejb hočeš. Avtomatsko si v prednosti pred Angležem, ker si tujec in si kot tak bejbam zanimiv. Pustimo ob strani, da po večini niso lepe..he he...govorimo o tem, da je itak lažje pecarit na tujem terenu.

V Londonu bo po mojem kmalu tako, da boš exotičen, če boš pravi Londončan, avtohtona vrsta...ker se mi zdi, da tam je pa like 99% folka tujcev in mogoče 1% pristnih londončanov.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 31. Okt. 2011 12:07

Ni tako hudo, morš pa it malo ven iz strogega centra.

Ko jaz grem v London, se izogibam Piccadyliju, Oxford street..pač temu čistemu centru, ker me zanimajo Angleži, ne pa Kitajci in priseljenci iz Barbadosa.

Ampak smo že off topic, v glavnem, itak imaš kot tujec prednost, če bo Italijanček rekel v LJ bejbi ciao bella...bo to kul pristop..če bo Francelj rekel čao bejba..bo beden pristop.
Uporabniški avatar
Kasiopeja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Kasiopeja » 31. Okt. 2011 12:30

Ah daj no, ne pretiravaj. Če bo Francelj punci všeč, je ne bo zanimalo, če je doma iz sosednjega sela, ampak kdaj se bosta naslednjič videla. :wink:
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 31. Okt. 2011 12:50

Bullshit. Kar govori Dzeki je res..kot tujec avtomatsko izstopas in si veliko bolj zanimiv. Ce bi Spanec pristopil v enemu ljubljanskem kaficu z vprasanjem..can I buy a drink senorita..bi bile hlacke ze pri kolenih. Ceprav moje mnenje je da ni lazjih zensk na svetu kot americanke v Evropi. Again, moje mnenje.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 31. Okt. 2011 13:13

Ah bejž no bejž. In LZ, koliko si jih ti položil zadnji teden, kot tujec? Padajo hlačke?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 31. Okt. 2011 13:21

Poglej, moje izkusnje z americankami ki pridejo v evropo so bile vedno take, da se jim tukaj vse zdi super in staro..vsaka kava je boljsa kot v ameriki in vsaka stavba je starejsa kot Amerika. Kar ni dalec od resnice. In ja..to so moje izkusnje, enako je recimo kot je mnnje o anglezinjah v Grciji. Kar govorim je da se nekaterim zenskah znori ko pridehi v tujino, sploh Evropo ki jo romantizirajo..z vsemi naglasi in evropskimi moskimi ki so tako prekleto boljsi od americanov. In ja, spoznal sem dokaj veliko americank katerim je bil cilj da so zapeljane od evropejca in glede na to kok so "outgoing" in klepetave..jim uspe zeli hitro.... Spet moje mnenje.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 31. Okt. 2011 13:52

Kar se pa tice slovenske mentalitete ..ja, nisem vedel da sem tok tipicen. Da potrebujem veliko osebnega prostora, da potrebujen kar nekaj casa da sprejmem tujo mentaliteto. Sem klepetav, samo vseeno imam nek zid prek katerega ne morem. Lazje bi bil s spanko ker so drugacne od mene, ampak v Spaniji pa ne bi mogel ziveti..sem nepotrpezljiv, tocen in zajeban. Na zalost.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov