najboljši prvi pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
^^IMHO nekaj takega, kot primernih pristopov ponoči (v diskoteki/baru).
Je pa res, da je v diskotekah/barih omogočeno pristopanje praktično brez "besed", like plačana pijača.
Je pa res, da je v diskotekah/barih omogočeno pristopanje praktično brez "besed", like plačana pijača.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Zanimivo. No evo, celo tujci opazijo, da slovenski moski ne znajo osvajat:
1. Slovenian men have ZERO game, their idea of hitting on a girl (I witnessed this several times) is getting shit drunk, and being aggressive and sexually direct with her. No, slovenian women do not like this.
Slovenia is a tough cookie to crack, women will first come off as cold, shy or distant. Keep in mind women are NOT used to guys approacing them except at a local nightclub. Most were freaked out by my approach.
Guys hated on me everywhere I went. Remember, they have ZERO game, and approach women when their drunk, idiot friends push them to do so, and then they act like childish fools upon approaching. That is, if they even get the courage to approach or just stand there waiting for her to approach him (which will never happen). It sort of reminded me of a high school prom.
So, when they see someone like me approach, and actually have girls laughing and having a good time with my arm around their waist in a matter of minutes - they get furious to see your soave style.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
dejstvo je, da so tujci slovencem zanimivi, zato hitreje navežemo kontakt s tujcem.
stavim, da če bi ženska spoznala povprečnega tipa slovenca in istega tipa tujca (ne južnjaka), bi ji bil bolj všeč tujec kot slovenec, to pa zato, ker je tujec.
stavim, da če bi ženska spoznala povprečnega tipa slovenca in istega tipa tujca (ne južnjaka), bi ji bil bolj všeč tujec kot slovenec, to pa zato, ker je tujec.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Mja, Američan ima sicer prav. AMPAK, stvar ima drugo plat. Vprašat se je treba, zakaj so ti obupni pijanski pristopi tako pogosti in kako slabe izkušnje imajo ti tipi s pristopanjem v treznem stanju.
Pa še to, če bi ti direktni pijanski pristopi bili čist vedno brez haska, bi že izumrli. Očitno ene ženske le padajo na to.
Ta Američan tudi zanemarja slovensko obsedenost s tujci. Itak, da je Slovenka cela paf, če ji en tujec nekaj reče. Če bi ji isto rekel Slovenec, bi pa začela zavijat z očmi.
Pa še to, če bi ti direktni pijanski pristopi bili čist vedno brez haska, bi že izumrli. Očitno ene ženske le padajo na to.
Ta Američan tudi zanemarja slovensko obsedenost s tujci. Itak, da je Slovenka cela paf, če ji en tujec nekaj reče. Če bi ji isto rekel Slovenec, bi pa začela zavijat z očmi.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Džeki napisal/-a: Itak, da je Slovenka cela paf, če ji en tujec nekaj reče. Če bi ji isto rekel Slovenec, bi pa začela zavijat z očmi.
Velik resnice je v tem
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
Ja, nekaj resnice je sigurno v tem. Saj American tega ni zanemaril, je celo omenil, da v Sloveniji ni latino/temnopoltih tipov, tako da so baje zelo zazeljeni pri Slovenkah in imajo pri njih logicno vec uspeha. Ampak ce bi se tak tip napil in zacel punci tezit in jo grabit za rit, mu nic ne pomaga, da je latino iz Miamija. Pravi pristop je vseeno pomemben, tudi ce je tip tujec (in tujci ga pac bolj obvladajo).
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
pa kakšen pristop? američan pride v slovenski diskač ali kamorkoli, se naredi norčka, itak ga noben ne pozna, ženski je zato simpatičen, ima odličen ameriški akcent, pa slovenka pade za svobodo...simpl kot srbski pasulj...
na kako foro je pa tvoj tebe upecal? če bo bil slovenec, bi bila z njim?
na kako foro je pa tvoj tebe upecal? če bo bil slovenec, bi bila z njim?
- brandibelle
- Kofetarica
Fora je sam v tem... Da če Jochie upade v USA in naredi zgoraj omenjeno...
Ga gospodična pošprica s poperčkom ob vpitju "aaa boli me, P* ti M*" pa upadejo še CIA agentje in zaprejo ruskega vohuna Jochia in mu naredijo vseh odprtinic po katerih je mislil da bo sam šaril (- na dotični gospodični seveda )
Je pa res - v obeh primerih pride do penetracije že na prvem "zmenku"
Ga gospodična pošprica s poperčkom ob vpitju "aaa boli me, P* ti M*" pa upadejo še CIA agentje in zaprejo ruskega vohuna Jochia in mu naredijo vseh odprtinic po katerih je mislil da bo sam šaril (- na dotični gospodični seveda )
Je pa res - v obeh primerih pride do penetracije že na prvem "zmenku"
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Pa sej tako je ponavadi povsod, naši so pa bolj uspešni na kakšnih Erasmus izmenjavah, pa nima veze, kam grejo... izven doma si bolj zanimiv.. da o kakšnih potovanjih po Aziji ipd. ne govorimo, pač so bolj eksotični, ker so tujci, in se bolj lepijo nanje
Hm, pa očitno jim še pijače plačujejo.. že po tem vidiš, da ima ta pisec neke čudne izkušnje & zaključke, če je naznanil, da je v Sloveniji najbolj normalna in stalna praksa, da baba plača pijačo
Jochie napisal/-a:pa kakšen pristop? američan pride v slovenski diskač ali kamorkoli, se naredi norčka, itak ga noben ne pozna, ženski je zato simpatičen, ima odličen ameriški akcent, pa slovenka pade za svobodo...simpl kot srbski pasulj...
Hm, pa očitno jim še pijače plačujejo.. že po tem vidiš, da ima ta pisec neke čudne izkušnje & zaključke, če je naznanil, da je v Sloveniji najbolj normalna in stalna praksa, da baba plača pijačo
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
Lol, jah Jochie, pri meni osebno to ne bi potegnilo. Ce bi me moj pecal s pijanskim pristopom, bi tud po hitrem postopku odletel, tujec ali Slovenec. Priznam, da ce bi bil Slovenec (s slovenskim mindsetom seveda), verjetno ne bi bila z njim. To pa zato, ker se s slovenskimi fanti nisem nikoli mogla tako dobro povezat, da bi lahko furala neko globoko resno zvezo. Tezko razlozim zakaj, recimo nekako tako, kot je na prejsnji strani pisala Akvamarin. Mam veliko Slovencev prijateljev, ste cisto fajn fantje, ampak za zvezo bi tezko nasla kaksnega. No, ampak to je ze nekaj drugega in nima zveze s pristopi.
- brandibelle
- Kofetarica
Once u go black...
Dost heca...
TO je ENAKO kot najbl grdi tipi, k jih nobena ne bi povohala... Potem pa postanejo znani (športniki, igralci etc) so pa WOOOW OMG HOOOT roba
Pri tipih je pa (če še tukaj mal posplošujemo), da je punca nedosegljiva...
Dost heca...
TO je ENAKO kot najbl grdi tipi, k jih nobena ne bi povohala... Potem pa postanejo znani (športniki, igralci etc) so pa WOOOW OMG HOOOT roba
Pri tipih je pa (če še tukaj mal posplošujemo), da je punca nedosegljiva...
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
Ne, sem ze rekla, da primitiven pristop je meni vedno primitiven, ne glede na to, kdo pristopa, kako izgleda in kateri jezik govori. Kadar je do mene pristopil Slovenec na lep nacin, sem bila vedno prijazna in ga nisem gledala zviska, zato ker je kao samo Slovenec. To, o cemer jaz govorim, nima zveze s pristopom. Mene moj ni upecal, ker je tujec, ampak ker mi je njegova mentaliteta blizje, kot mi je bila mentaliteta vecine slovenskih fantov. Pa kot sem ze rekla, ni nic narobe z vami, tako da ne bit uzaljeni, samo pac meni ni noben ustrezal.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov