najboljši prvi pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FTad - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2011
delusional napisal/-a:glih v petek, k sm šla v trgovino, pa nazaj peš mimo študentskih domov, s kapuco na glavi, k je pihalo, v trenirki, gledam v tla in tam kr en mulo me začne pozdravljat, pa da če bi šla jst kdaj na kako pijačo...
bil je res bogi, tm v nekih prevelikih cunjah, brez bunde in vsaj ene 5 let mlajši... ker je to v Slo res creepy, da se začne kr en tko s tabo pogovarjat, sm bla tiho in šla naprej in pol je šel za mano in hodu zraven mene, kar je blo še bolj creepy in sm se začela dret, naj me neha zasledovat. pol je pa reku, da sej ni nč naredu in da nej grem v pizdo materno.
deep down sm se pol sekirala, da si ni šou rezat žile, ker se mi je res zasmilu.
FTad napisal/-a:Pa tudi, če te skensla, deep down ji je vseeno prijalo, da jo je nekdo ogovoril na tak način (torej če je skulirano fant pristopil do nje).
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
FTad napisal/-a:Hja mogoče že. Samo, a se pravi, naj bi potem jaz najprej nekaj časa vzporedno z njo hodil po pločniku (če bi se pač sprehajala), pa jo potem ogovoril?
To bi blo creepy.
Sicer pa sploh ne bi bilo nujno, da bi ga opazila. Govorim sedaj za day time in ne situacije, ko so diskači in podobno.
Moraš upoštevat, da tudi če ti stojiš zraven punce, te je lahko samo pogledala in te ni niti registrirala, ker je itak v svojih mislih. Lahko, da razmišlja o tem, kaj bo jedla za kosilo, koliko časa ima še do faxa ipd.
V vsakem primeru jo, če jo ogovoriš, jo prekineš iz dnevne rutine in ja, tako kot si rekla, jo lahko malo "prestrašiš", pa ne v negativnem smislu ampak bolj presenetiš, če ni pričakovala, da jo bo ogovoril neznanec sredi belega dneva.
Ma kaksna dnevna rutina in day time situacije? Kdo pa v Sloveniji upa flirtat in pecat sredi belega dne, razen kaksnih cudnih tipov? To je tak redek pojav, da je ze prav cudno, ce si kdo sploh upa ogovorit sredi parka, na troli, ulici itd. Tipi itak ne upajo pristopit do bejbe, ki jim je vsec, ce nimajo vsaj mal alkohola v riti al pa da so vsaj v eni druzabni situaciji kot je npr. koncert, diskoteka itd.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Meni se je kaka 2 tedna nazaj zgodilo, da je tip pristopu k men. Sred belega dneva, jaz zatopljena v šoping, pride en blizu mene, me ful gleda (jaz že tuhtala who d hell is he,a se poznava) pa mi reče matr,si lušna.v sekundi sem ratala živo rdeča
Pa pustmo to,da je pretiraval samo takemu dam definitivno točke za pogum,in če bi bila samska, bi šla takoj na drink z njim.
Sicer no,kake varjante prej opisanega "mi je nerodno" so tud sweet.Ma da izbiram med enim,ki mu je nerodno in med enim,k mi v sekundi butne ven zgoraj napisano...i'd take the second one.pa ne zarad komplimenta,ampak zarad načina.za to rabiš jajca
Pa pustmo to,da je pretiraval samo takemu dam definitivno točke za pogum,in če bi bila samska, bi šla takoj na drink z njim.
Sicer no,kake varjante prej opisanega "mi je nerodno" so tud sweet.Ma da izbiram med enim,ki mu je nerodno in med enim,k mi v sekundi butne ven zgoraj napisano...i'd take the second one.pa ne zarad komplimenta,ampak zarad načina.za to rabiš jajca
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
CaliLove* napisal/-a:Ma kaksna dnevna rutina in day time situacije? Kdo pa v Sloveniji upa flirtat in pecat sredi belega dne, razen kaksnih cudnih tipov? To je tak redek pojav, da je ze prav cudno, ce si kdo sploh upa ogovorit sredi parka, na troli, ulici itd. Tipi itak ne upajo pristopit do bejbe, ki jim je vsec, ce nimajo vsaj mal alkohola v riti al pa da so vsaj v eni druzabni situaciji kot je npr. koncert, diskoteka itd.
Žal to povsem drži.
Po moje je to en glavnih razlogov, da v Sloveniji težko pride do dobre zveze.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Se ne bi strinjala. Sama ne hodim velik ponoč okol in večino "pecanj", ki se jih spomnim iz glave, se je zgodilo v dnevnih urah. Največkrat v službi, v trgovini, tud na otroškem igrišču.
Glavni razlog, da je danes težko priti do "veze", je pa po mojem mnenju v želji po individualizmu, ratal smo preveč "komot", da bi se nam dal prilagajat, neustrezna hierarhija vrednost (hedonsitične in potenčne v ospredju). Se mi zdi, da veliko ljudi išče "užitek brez odnosa" (droge, spolnost brez ljubezni, zloraba hrane, nasilje, virtualni svet...). Ne zavedamo se pomembnosti odnosov in imamo premalo znanja, potrebnega za vzpostavljanje, ohranjanje in razvijanje dobrih medsebojnih odnosov.
Glavni razlog, da je danes težko priti do "veze", je pa po mojem mnenju v želji po individualizmu, ratal smo preveč "komot", da bi se nam dal prilagajat, neustrezna hierarhija vrednost (hedonsitične in potenčne v ospredju). Se mi zdi, da veliko ljudi išče "užitek brez odnosa" (droge, spolnost brez ljubezni, zloraba hrane, nasilje, virtualni svet...). Ne zavedamo se pomembnosti odnosov in imamo premalo znanja, potrebnega za vzpostavljanje, ohranjanje in razvijanje dobrih medsebojnih odnosov.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Mah kateri se sploh še da čakat na fante da nardijo prvi korak?
Jaz prakticiram to novo foro, ko delamo punce prve korake, kar je blazno kul glede nato, da so mi všeč bolj taki 'sramežljivi,zadržani' tipi do mene pa taki nikoli ne pristopijo. Kvečjemu se primaje kaka budala, ki potem ko je zavrnjen na isti način ogovori še deset drugih.
Jaz prakticiram to novo foro, ko delamo punce prve korake, kar je blazno kul glede nato, da so mi všeč bolj taki 'sramežljivi,zadržani' tipi do mene pa taki nikoli ne pristopijo. Kvečjemu se primaje kaka budala, ki potem ko je zavrnjen na isti način ogovori še deset drugih.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
katy. napisal/-a:Mah kateri se sploh še da čakat na fante da nardijo prvi korak?
Men pa nikoli niso bile vsec sramezljivi, zadrzani tipi...
pravzaprav se ne bi pocutila zenstveno, ce bi jaz delala prvi korak
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Saj zadržan in sramežljiv ne sovpadata nujno, prav tako zadržan in nesamozavesten . No, sama itak prvenstveno gledam povsem druge lastnosti pri moških, tako da to ni bistvenega pomena, so mi pa v grobem bolj pri srcu zadržani moški, glasni klovni me odbijajo . Sramežljivost je pa tudi simpatična, če je do neke zdrave mere, seveda.
Sredi dneva na ulici / v nakupovalnem centru pa tudi do mene pogosto pristopijo neznani tipi, ja, tako doma kot v tujini... zadnjič je en v LJ celo veselo klical za mano, me dohitel in drobencljal poleg mene (hitro hodim in se brigam bolj zase, za folk okoli sebe se ne zmenim prav dosti) ter me vabil na pijačo... bolj popestritev dneva, kot pa da bi me taka gesta očarala, sem se ga hitro otresla, je bil pa prijazen, to je res
Sredi dneva na ulici / v nakupovalnem centru pa tudi do mene pogosto pristopijo neznani tipi, ja, tako doma kot v tujini... zadnjič je en v LJ celo veselo klical za mano, me dohitel in drobencljal poleg mene (hitro hodim in se brigam bolj zase, za folk okoli sebe se ne zmenim prav dosti) ter me vabil na pijačo... bolj popestritev dneva, kot pa da bi me taka gesta očarala, sem se ga hitro otresla, je bil pa prijazen, to je res
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Gre za to, da sem včasih metala oči za tistimi tipičnimi frajeri, ki so si pred prijatelji upali pristopit do punce in zmetat ven nekaj for.. potem sem pa ugotovila, da je kakšen njegov bratranec, ki po navadi le stoji zraven in se mu vse skupaj zdi malo neumno veliko bolj privlačen, in ja mogoče si celo misli, da on pač ni niti tak približno kul, ker ma recimo očala pa nima pasa katerega firma 'šnale' se šajna že na sto metrov.
Mislim, da pomanjkanje samozavesti pri fantih ni tako kritična kot pri puncah, ne vem mogoče samo nisem spoznala koga z resnimi težavami na tem področju ali pa je moja trditev dejansko resnična.
Ko grem s prijateljico ven tvorima kr precej glasno ter nasmejano družbo- verjetno s tem kažema, da sva dokaj samozavestni in mogoče zato do naju pristopijo moški, ki so večinoma že rahlo pijani ali pa res polni sami sebe. Jaz takih ne maram. Ko si enkrat s takim, spet drugič pa z nekom, ki je precej bolj zadržan in ja seveda mogoče posledično bolj nesamozavesten ugotoviš, da v osnovi, ko sta v tvoji družbi ali v družbi družine, ljudi, ki jih imata rada in se ob njih dobro počutita postaneta oba dokaj enako odprta in zgovorna človeka.
Treba je nekoga najprej spoznat, ker se pod vsem tem zaigranim nastopaštvom velikokrat skriva enako nesamozavestna dušica. Eni pač bolje skriva(m)jo.
No in jaz se počutim še vedno ženstveno tudi če prva ogovorim tipa ^^ in lahko povem, da jim je to včasih še kako všeč
Mislim, da pomanjkanje samozavesti pri fantih ni tako kritična kot pri puncah, ne vem mogoče samo nisem spoznala koga z resnimi težavami na tem področju ali pa je moja trditev dejansko resnična.
Ko grem s prijateljico ven tvorima kr precej glasno ter nasmejano družbo- verjetno s tem kažema, da sva dokaj samozavestni in mogoče zato do naju pristopijo moški, ki so večinoma že rahlo pijani ali pa res polni sami sebe. Jaz takih ne maram. Ko si enkrat s takim, spet drugič pa z nekom, ki je precej bolj zadržan in ja seveda mogoče posledično bolj nesamozavesten ugotoviš, da v osnovi, ko sta v tvoji družbi ali v družbi družine, ljudi, ki jih imata rada in se ob njih dobro počutita postaneta oba dokaj enako odprta in zgovorna človeka.
Treba je nekoga najprej spoznat, ker se pod vsem tem zaigranim nastopaštvom velikokrat skriva enako nesamozavestna dušica. Eni pač bolje skriva(m)jo.
No in jaz se počutim še vedno ženstveno tudi če prva ogovorim tipa ^^ in lahko povem, da jim je to včasih še kako všeč
-
lemurka - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2010
katy. napisal/-a:No in jaz se počutim še vedno ženstveno tudi če prva ogovorim tipa ^^ in lahko povem, da jim je to včasih še kako všeč
Jaz pa ne. Ne počutim se niti možačasto, pač pa malo punčkasto . Reakcija je potem taka, kot v tisti 'lupčka mi je dala' reklami. (Ni no, sam lahko bi bla). Čeprav... ne vem, če sem to storila več kot enkrat, bom mogla še kdaj
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jaz uporabljam tale forum. Enostavno pac ce je kak punca, in hocem recimo odpret pogovor, enistavno recem: a te lahko vprasam za zensko mnenje..jaz in moj prijatelj sva govorila o..ali pa, sem na enemu zenskemu forumu in me zanuma tvoj pogled na to tematiko. Ker sem ugoovil da ste zenske zelo vprasanje o mnenju oz. nasvetu, tako da se vcasih smejim kaksne neumne nasvete sem ze spraseval..ce tudi ni imela pojma o tem. In vedno uporabljam posplosevanja, vedno recem mislim da so Vse zenske..bla bla bla, ne vem zakaj vas to tako vznemiri .
Ta forum je zakon!
Ta forum je zakon!
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov