najboljši prvi pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 07. Jan. 2011 18:37

samo dokaz kolko je potreben izgled za to, da kak prvi pristop zapali. V bistvu je bla ta totalno mimo pa je vžgala.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 07. Jan. 2011 19:52

softTouch napisal/-a:
Tananda napisal/-a:Ni ravno pristop, je pa prva izjava z dobrim vtisom.
Zadnjič v diskaču na mene in zraven stoječega tipa (prijatelj prijatelja, nisva še govorila) z balkona priletijo kapljice pijače (vsaj upam, da je bila). Med otresanjem in brisanjem:
Jaz njemu: Drugič naj prej povejo, da odpremo usta, da ne bo pijača šla v nič.
On pa: Saj če bi rada kaj poživljajočega po zraku lovila, mam jaz tle nekaj beljakovin prišparanih.
Pol sva se pa režala kot pritegnjena. :D Plus pike za pogum, ker ne bi vsaka ženska bila navdušena nad tovrstno izjavo.
Je pa res, da če mi vizualno ne bi bil všeč, se verjetno niti nasmehnila ne bi.

men je pa ta ful neokusna...

Zgrešila je temo, se strinjam.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 08. Jan. 2011 10:44

Ej, sto ljudi, sto čudi. Mene pač privlačijo netradicionalni pristopi, vi ste pa pač bolj ziheraši, kaj naj. :P
In seveda je videz ful pomemben. Meni grdih tipov pač ne bom gledala ali jih vzpodbujala.
Because I can.
Uporabniški avatar
Fay
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fay » 08. Jan. 2011 11:03

Tananda napisal/-a:Ni ravno pristop, je pa prva izjava z dobrim vtisom.
Zadnjič v diskaču na mene in zraven stoječega tipa (prijatelj prijatelja, nisva še govorila) z balkona priletijo kapljice pijače (vsaj upam, da je bila). Med otresanjem in brisanjem:
Jaz njemu: Drugič naj prej povejo, da odpremo usta, da ne bo pijača šla v nič.
On pa: Saj če bi rada kaj poživljajočega po zraku lovila, mam jaz tle nekaj beljakovin prišparanih.
Pol sva se pa režala kot pritegnjena. :D Plus pike za pogum, ker ne bi vsaka ženska bila navdušena nad tovrstno izjavo.
Je pa res, da če mi vizualno ne bi bil všeč, se verjetno niti nasmehnila ne bi

Meni pa je všeč. :D Jaz bi šla ziher do njega :D
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 10. Jan. 2011 14:15

saj, res je odvisno od punce kaj ji je všeč in kaj ne... mene bi tole odbilo pa če bi bil fant še tako lep...
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 10. Jan. 2011 14:22

Tananda napisal/-a:Mene pač privlačijo netradicionalni pristopi

Meni zveni precej tradicionalni pristop v kakšnih diskotekah od osebe pod vplivom substanc :?
Kakor komu paše ampak name nebi naredil vtisa.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 10. Jan. 2011 18:19

Hvala višjim silam, da nimava istih stvari radi aneda. :D
(fyi, oba sva bila trezna)
Because I can.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 05. Maj. 2011 23:06

t-e-a napisal/-a:Meni osebno se zdijo prvi pristopi prek interneta/telefona obsojeni na propad ...

lp

Ni nujno. Poznam par, ki se je spoznal preko interneta, kjer sta se precej zaštekala, sledile so pijače in sedaj sta že par dobre 7 let. Sploh pa kaj je narobe če se preko interneta nekoga spoznaš?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Maj. 2011 23:09

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 06. Maj. 2011 18:22

Všeč - tako da sem si zapomnila - so mi bili sledeči pristopi:

- v nočnem lokalu ko sem bila na počitnicah je kelnar pred mene postavil pijačo mi dal roko, se predstavil in stisnil v dlan svojo telefonsko. Všeč mi je bilo, ker dejansko nihče od prijateljev ni opazil kaj se dogaja in je zadevo izpeljal zelo diskretno Nasledji dan sva šla na izlet po otoku in tip je res kul.

- ko sem še sama včasih delala v lokalu je en model na vsak način želel mojo številko. Zadaj na račun sem mu nenehno pisala več sreče prihodnjič in je naročeval ter ob tem govoril da enkrat bo že zadel. Tisti dan je v lokalu pustil precej denarja. :) no potem je že to postala zafrkancija in eno jutro sem mu res napisala telefonsko. Bil je vztrajen pa še luškan. :)

- precej je klasičnih pristopov ko mi kaj ni bilo jasno pa so se ponudili za pomoč. To je itak najboljši način.

- v nočnem lokalu kelnar pred mene postavi koktajl -ko sem ga čudno pogledala da nisem nič naročila, je rekel samo zmotil sem se pr eni tečki, tko da nekdo mora spit, it's on me. Kasneje ko je končal se nam je pridružil in naslednji dan sva šla na kavo. Zdej sva frenda.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 08. Maj. 2011 4:19

Fay napisal/-a:
Tananda napisal/-a:On pa: Saj če bi rada kaj poživljajočega po zraku lovila, mam jaz tle nekaj beljakovin prišparanih.

Meni pa je všeč. :D Jaz bi šla ziher do njega :D

Wow. Tip ni v bistvu rekel prav nič manj, kot:

"Če mi ga pofafaš, lahko pogoltneš mojo spermo."

Bolj neprefinjenega pristopa si skoraj ne morem predstavljati. Mogoče, če bi rekel, recimo: "Hej bejba! A mi daš?"

In vendar se vam enim puncam to zdi kul.

Huh. :?: :nixweiss:
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 08. Maj. 2011 4:21

tanF napisal/-a:
t-e-a napisal/-a:Meni osebno se zdijo prvi pristopi prek interneta/telefona obsojeni na propad ...

Ni nujno. Poznam par, ki se je spoznal preko interneta, kjer sta se precej zaštekala, sledile so pijače in sedaj sta že par dobre 7 let. Sploh pa kaj je narobe če se preko interneta nekoga spoznaš?

Da ne poznaš mogoče naju? Osmo leto teče. :D
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 08. Maj. 2011 12:36

Ta o požiranju sperme bi se mi zdela kvečjemu sila smešna fora, če bi mi jo rekel moj, ne pa nekdo, ki ga še sploh ne bi dobro poznala ali kolega, ker če s človekom nisva par, je to zame vse prej kot smešno. :? Pa sploh nisem neka zavrta kar se tiče takih in podobnih for, le da je razlika, če jo z mano deli moj fant ali nek random tip v diskaču. :wink:
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 09. Maj. 2011 13:50

Prebolite že enkrat. :D
Situacija je bila zabavna, njegova izjava pa na nivoju umazanih tipovskih vicev, ki smo jih zbijali že celo noč (tipovska družba razen mene pač), zato je pasala v kontekst. In tip je bil hud, kar ima takoj bonus pike pri nas, plehkih ljudeh. :P
Because I can.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov