najboljši prvi pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
samo dokaz kolko je potreben izgled za to, da kak prvi pristop zapali. V bistvu je bla ta totalno mimo pa je vžgala.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
softTouch napisal/-a:Tananda napisal/-a:Ni ravno pristop, je pa prva izjava z dobrim vtisom.
Zadnjič v diskaču na mene in zraven stoječega tipa (prijatelj prijatelja, nisva še govorila) z balkona priletijo kapljice pijače (vsaj upam, da je bila). Med otresanjem in brisanjem:
Jaz njemu: Drugič naj prej povejo, da odpremo usta, da ne bo pijača šla v nič.
On pa: Saj če bi rada kaj poživljajočega po zraku lovila, mam jaz tle nekaj beljakovin prišparanih.
Pol sva se pa režala kot pritegnjena. Plus pike za pogum, ker ne bi vsaka ženska bila navdušena nad tovrstno izjavo.
Je pa res, da če mi vizualno ne bi bil všeč, se verjetno niti nasmehnila ne bi.
men je pa ta ful neokusna...
Zgrešila je temo, se strinjam.
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
Tananda napisal/-a:Ni ravno pristop, je pa prva izjava z dobrim vtisom.
Zadnjič v diskaču na mene in zraven stoječega tipa (prijatelj prijatelja, nisva še govorila) z balkona priletijo kapljice pijače (vsaj upam, da je bila). Med otresanjem in brisanjem:
Jaz njemu: Drugič naj prej povejo, da odpremo usta, da ne bo pijača šla v nič.
On pa: Saj če bi rada kaj poživljajočega po zraku lovila, mam jaz tle nekaj beljakovin prišparanih.
Pol sva se pa režala kot pritegnjena. Plus pike za pogum, ker ne bi vsaka ženska bila navdušena nad tovrstno izjavo.
Je pa res, da če mi vizualno ne bi bil všeč, se verjetno niti nasmehnila ne bi
Meni pa je všeč. Jaz bi šla ziher do njega
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
t-e-a napisal/-a:Meni osebno se zdijo prvi pristopi prek interneta/telefona obsojeni na propad ...
lp
Ni nujno. Poznam par, ki se je spoznal preko interneta, kjer sta se precej zaštekala, sledile so pijače in sedaj sta že par dobre 7 let. Sploh pa kaj je narobe če se preko interneta nekoga spoznaš?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Všeč - tako da sem si zapomnila - so mi bili sledeči pristopi:
- v nočnem lokalu ko sem bila na počitnicah je kelnar pred mene postavil pijačo mi dal roko, se predstavil in stisnil v dlan svojo telefonsko. Všeč mi je bilo, ker dejansko nihče od prijateljev ni opazil kaj se dogaja in je zadevo izpeljal zelo diskretno Nasledji dan sva šla na izlet po otoku in tip je res kul.
- ko sem še sama včasih delala v lokalu je en model na vsak način želel mojo številko. Zadaj na račun sem mu nenehno pisala več sreče prihodnjič in je naročeval ter ob tem govoril da enkrat bo že zadel. Tisti dan je v lokalu pustil precej denarja. no potem je že to postala zafrkancija in eno jutro sem mu res napisala telefonsko. Bil je vztrajen pa še luškan.
- precej je klasičnih pristopov ko mi kaj ni bilo jasno pa so se ponudili za pomoč. To je itak najboljši način.
- v nočnem lokalu kelnar pred mene postavi koktajl -ko sem ga čudno pogledala da nisem nič naročila, je rekel samo zmotil sem se pr eni tečki, tko da nekdo mora spit, it's on me. Kasneje ko je končal se nam je pridružil in naslednji dan sva šla na kavo. Zdej sva frenda.
- v nočnem lokalu ko sem bila na počitnicah je kelnar pred mene postavil pijačo mi dal roko, se predstavil in stisnil v dlan svojo telefonsko. Všeč mi je bilo, ker dejansko nihče od prijateljev ni opazil kaj se dogaja in je zadevo izpeljal zelo diskretno Nasledji dan sva šla na izlet po otoku in tip je res kul.
- ko sem še sama včasih delala v lokalu je en model na vsak način želel mojo številko. Zadaj na račun sem mu nenehno pisala več sreče prihodnjič in je naročeval ter ob tem govoril da enkrat bo že zadel. Tisti dan je v lokalu pustil precej denarja. no potem je že to postala zafrkancija in eno jutro sem mu res napisala telefonsko. Bil je vztrajen pa še luškan.
- precej je klasičnih pristopov ko mi kaj ni bilo jasno pa so se ponudili za pomoč. To je itak najboljši način.
- v nočnem lokalu kelnar pred mene postavi koktajl -ko sem ga čudno pogledala da nisem nič naročila, je rekel samo zmotil sem se pr eni tečki, tko da nekdo mora spit, it's on me. Kasneje ko je končal se nam je pridružil in naslednji dan sva šla na kavo. Zdej sva frenda.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Fay napisal/-a:Tananda napisal/-a:On pa: Saj če bi rada kaj poživljajočega po zraku lovila, mam jaz tle nekaj beljakovin prišparanih.
Meni pa je všeč. Jaz bi šla ziher do njega
Wow. Tip ni v bistvu rekel prav nič manj, kot:
"Če mi ga pofafaš, lahko pogoltneš mojo spermo."
Bolj neprefinjenega pristopa si skoraj ne morem predstavljati. Mogoče, če bi rekel, recimo: "Hej bejba! A mi daš?"
In vendar se vam enim puncam to zdi kul.
Huh.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
tanF napisal/-a:t-e-a napisal/-a:Meni osebno se zdijo prvi pristopi prek interneta/telefona obsojeni na propad ...
Ni nujno. Poznam par, ki se je spoznal preko interneta, kjer sta se precej zaštekala, sledile so pijače in sedaj sta že par dobre 7 let. Sploh pa kaj je narobe če se preko interneta nekoga spoznaš?
Da ne poznaš mogoče naju? Osmo leto teče.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Ta o požiranju sperme bi se mi zdela kvečjemu sila smešna fora, če bi mi jo rekel moj, ne pa nekdo, ki ga še sploh ne bi dobro poznala ali kolega, ker če s človekom nisva par, je to zame vse prej kot smešno. Pa sploh nisem neka zavrta kar se tiče takih in podobnih for, le da je razlika, če jo z mano deli moj fant ali nek random tip v diskaču.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Prebolite že enkrat.
Situacija je bila zabavna, njegova izjava pa na nivoju umazanih tipovskih vicev, ki smo jih zbijali že celo noč (tipovska družba razen mene pač), zato je pasala v kontekst. In tip je bil hud, kar ima takoj bonus pike pri nas, plehkih ljudeh.
Situacija je bila zabavna, njegova izjava pa na nivoju umazanih tipovskih vicev, ki smo jih zbijali že celo noč (tipovska družba razen mene pač), zato je pasala v kontekst. In tip je bil hud, kar ima takoj bonus pike pri nas, plehkih ljudeh.
Because I can.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov