najboljši prvi pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
donna. napisal/-a:Joj ravno te dni premišljujem kaj naj nardim z enim oz. dvemi fanti. Kako naj začnem pogovor ali karkoli če smo si praktično neznanci in se sploh ne poznamo?
Greš do njega pa rečeš: In sem ti že všeč al boš še kaj spil
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Ni ravno pristop, je pa prva izjava z dobrim vtisom.
Zadnjič v diskaču na mene in zraven stoječega tipa (prijatelj prijatelja, nisva še govorila) z balkona priletijo kapljice pijače (vsaj upam, da je bila). Med otresanjem in brisanjem:
Jaz njemu: Drugič naj prej povejo, da odpremo usta, da ne bo pijača šla v nič.
On pa: Saj če bi rada kaj poživljajočega po zraku lovila, mam jaz tle nekaj beljakovin prišparanih.
Pol sva se pa režala kot pritegnjena. Plus pike za pogum, ker ne bi vsaka ženska bila navdušena nad tovrstno izjavo.
Je pa res, da če mi vizualno ne bi bil všeč, se verjetno niti nasmehnila ne bi.
Zadnjič v diskaču na mene in zraven stoječega tipa (prijatelj prijatelja, nisva še govorila) z balkona priletijo kapljice pijače (vsaj upam, da je bila). Med otresanjem in brisanjem:
On pa: Saj če bi rada kaj poživljajočega po zraku lovila, mam jaz tle nekaj beljakovin prišparanih.
Pol sva se pa režala kot pritegnjena. Plus pike za pogum, ker ne bi vsaka ženska bila navdušena nad tovrstno izjavo.
Because I can.
- mmmr
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2010
ma danes pa mam res slab dan. babico so odpeljali v bolnisnico zaradi previsokega krvnega tlaka. je udarec. postala zamisljena,zalostna. in pol na sihtu....mislim no,po mojem sem izpadla nora. guzva, ta prava idrija. pac ze dolg cajta mi je vsec ta dohtor,ga nisem vidla ze ful cajta. jetak simpatiko. to je eno da te ne sprejme za prijatla na fb.ko danes ga opazim na hodniku,pulz sem mela v nebesih.ma mi je zacel nekaj govorit za neke svojce.poslusala ga nisem, sem bla zmedena od vsega da ga vidim. ne vem kaj sem odgovorila. me je blo sram.pa sploh ne vem zakaj je prisel na oddelek. kaj zdaj,nasvet?
-
Štrumfetka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2010
mmmr napisal/-a:mislim no,po mojem sem izpadla nora.
Prej nevem, zdej pa ja, enmejčken.
mmmr napisal/-a:pa sploh ne vem zakaj je prisel na oddelek.
Zarad ene zmedene idrijske cvetke pomojem ne. Kaj vam delajo babam v unih koncih?! Al pa sam jst pogosto naletim na take posrečenke.
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
Tananda napisal/-a:Ni ravno pristop, je pa prva izjava z dobrim vtisom.
men je pa ta ful neokusna...
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov