najboljši prvi pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 27. Mar. 2007 18:02

Nisem jih sicer doživela veliko, lahko pa rečem, da me definitivno najbolj fascinirajo čimbolj direktni tipi,
s tem mislim na nekoga, ki je prišel do mene s tako direktno izjavo, da sm skor dol padla...
Poznala sva se sicer zelo površno, več kot par vljudnostnih besed nisva nikoli spregovorila, mi je pa bil po zunanjosti ful hud tip, in še vedno tako mislim :D, ko pa je bila priložnost, je prišel do mene in mi predlagal seks čist tko, brez obveznosti, ker sem mu pač všeč in si tega želi.
Imel je pa punco, s katero sta se menda čist dobro imela in kolikor vem, sta še vedno skupaj.
Verjamem, da nisem bila prva in edina, čeprav mi je takrat tako zatrjeval.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Mar. 2007 18:09

do mene je 1x pršu en tip na žuru, k sm bla lih s frendico, me povleku proč in mi reku: "Samska?"...pole sm rekla d ne in je tip kr spustu mojo roko :wink:
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 30. Mar. 2007 11:04

sm plesal v diskoteki. Sem bil sam, ker nisem mogel spat sm šel na drink pa sm srečal kolege. Je prišla zraven na plesišču me je pogledala. Stegnla roko, strgala srajco dol z mene, js samo oči zbuljene in wtf, to pa zato ker js nedobim kr tak kolekcije zame, mojih 202cm dela svoje :) In reče: I just wanted to see you nacked... Drug dan mi je kupla novo srajco, je pa res da je z Miamija. Turistke si nekak več upajo :) To je bil eden od pristopov, ki ga nebom nikoli pozabil ;)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 30. Mar. 2007 11:47

:eek: HUDOOOOO

Sam jaz si tega ne bi nikol upala narest hehe :lach:
cebelicamaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelicamaja » 30. Mar. 2007 12:25

wau :twisted: eni si pa upajo...

hehe drgac pa mislm, da ce je tip ok ni vazn kako prstop do mene, tud ce se totalno osramoti, pa da mi je usec pol itak ni panike

ce je pa tip bl tko...no bedn.... pol ma pa sanso sam ce se neki res originalnga spomne... newem no... recimo: delam na telekomu, pa morm cifre zbrt...bla bla bla a mi jo das..... ja no kr posrecena fora.... :lol: vsaj pogovarjala bi se znjim, ce ze ne kj druzga... :roll:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 30. Mar. 2007 14:24

Jochie napisal/-a:čebelicamaja, tale fora s telekomom je še iz prejšnjega tisočletja, tako da ne vem, če še pali... :D :D :D

Pri meni je kvečjemu odbijajoča. :)
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 31. Mar. 2007 9:20

MilkyWay napisal/-a:do mene je 1x pršu en tip na žuru, k sm bla lih s frendico, me povleku proč in mi reku: "Samska?"...pole sm rekla d ne in je tip kr spustu mojo roko :wink:

Hehe.. To se je isto meni naredilo. Mogoče isti tip? :eek:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 31. Mar. 2007 10:51

Jochie napisal/-a:me je vprašala, če me sme fotografirati! dober, diskreten znak, da sem ji všeč! :D

Hehe jst to dostikrat naredim, se čudijo že frendice kak si upam to rečt :P če ne druzga, zgolj iz vljudnosti, če izbere iz tega še kaj več tolk boljše :D
rania
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rania » 01. Apr. 2007 18:26

Noro!

Mene pa zanima, kak pristopis do fanta, ki ga poznas samo na videz
(oz. sta se ze parkrat videla in prijetno pozdravila) ?
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 01. Apr. 2007 20:48

Ja, sej, a ni blo tle govora o takih, k jih prvič vidš oz poznaš sam na videz? Kr posebni pristopi za kolege res niso potrebni... al kaj. :gruebel:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 02. Apr. 2007 8:26

Aloha napisal/-a:Ja, sej, a ni blo tle govora o takih, k jih prvič vidš oz poznaš sam na videz? Kr posebni pristopi za kolege res niso potrebni... al kaj. :gruebel:

Heee, ne če hočeš da je kaj več kot kolega ;) Pol te prime prpa, da pokvariš prijateljstvo s tem da nekdo hoče kaj več ;) Tak pristop je najbolj jeb** od vseh, morš pogruntat vse opcije in precenit kaj je bolše :)
Drugače pa Aloha, kaj si ti tak cinik, vedno vse neki jezikavo odpišeš... Ne vejo vse deklice o čem se gre, sploh če majo 15 let in so komaj začele na to razmišljat :) Tebe treba zvezat na postlo, vzet una peresca pa počasi žgačkat, da se kaj nasmeješ ;) Kaj praviš, si za? :lol:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 02. Apr. 2007 13:26

bigboi napisal/-a:Tebe treba zvezat na postlo, vzet una peresca pa počasi žgačkat, da se kaj nasmeješ ;) Kaj praviš, si za? :lol:

ja kok si pa ti navihan, hehe, zvit k presta :rofl:
rania
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rania » 02. Apr. 2007 13:45

Jochie, ej ful dobra ideja!!! Tnx!
Edin en problemcek se mam-pa tud vem, da ste o tem ze govoril, ampak
ni cist identicna situacija.Namrec-tud meni je nekdo vsec, ki ga poznam samo na videz.Imam pa to smolo, da ne vem ne kam zahaja ne nicesar-tak da v bistvu nimam pojma kdaj ga bom se kdaj videla.Mam sicer nek filing da sva si simpaticna...Torej, mam mobi cifro (ce je taprava seveda), apmak probl. je ta, da sva se nazadnje videla pred dobrim tednom. In nimam blage ideje kak nej mu razlozim katera sem jaz (da bi se me spomnil).Plus-ni mi do tega, da bi mu pisarla smse v stilu-ful si mi vsec al pa spilala na karto skrivnostnice (ker tud sama ne maram taksnih smsov).
Torej-kaksne spodbudne ideje? :cool:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 02. Apr. 2007 15:42

...
Zadnjič spremenil *hox*, dne 13. Jan. 2012 13:44, skupaj popravljeno 1 krat.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 05. Apr. 2007 11:00

ja odvisno je od tipa...
če je on men ušeč pol je useen...razn če ne pride do mene ko edn k mu že na faci piše da išče sam eno zadevo ...

drugač pa mi je najbol ušeč d ga kej o men zanima...
Pravi prijatelj je tisti, ki ve, da si dobro jajce, četudi si malo počen!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov