najboljši prvi pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 12. Apr. 2010 23:21

To recap.
Tale pick up thing je sicer lahko en zabaven tango. Največkrat pa se konča tako, da on nekoga glumi, ona tudi nekoga glumi. Na koncu glej nesreča oba ugotovita, da sta mislila, da je partner nekdo drug. Joj... kako se je spremenil, kako to? Sploh se ni spremenil/spremenila skoz je tak, samo na začetku je glumil.
Hotel sem pa povedat to, da, če žensk (če si moški, moških, če si ženska) nimaš res rad ampak se samo potrjuješ s tem, da jih nateguješ zaradi kakršnega koli manjka pač se sicer lahko naučiš nekih tehnik in for ampak boš vseeno zamudil, tisto, kar je na ženskah/zvezah najboljšga, za f**** boš sicer dobil, ampak to bi tko al tko.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
MinnieMouse
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a MinnieMouse » 31. Jul. 2010 17:28

zadnič me je tok nasmejal en tip s svojim pristopom da se še vedno smejim ko se ga spounem :D
bli smo na enemm odprtem žuru, js in kolega sva pršla ko je folk sam še postaval in klepetal. par tipov pride zraven v družbo, in en mi reče: sorry, ampak ful me živcira tole...in mi tko nežno, počasi umakne moje dolge lase z ramen na hrbet. men sploh ni kapnal da me peca, sm si mislna okej, mogoče mu gre res na živce, dokler se mu niso začel kolegi ful smejat kao, dobr izgovor da se je dotikaš :D ampak mi je blo toook simpatično, ker mi ni začel z nekimi retardiranimi izjavami...zapalil je 100% :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 31. Jul. 2010 19:32

amark31 napisal/-a:To recap.
Tale pick up thing je sicer lahko en zabaven tango. Največkrat pa se konča tako, da on nekoga glumi, ona tudi nekoga glumi. Na koncu glej nesreča oba ugotovita, da sta mislila, da je partner nekdo drug. Joj... kako se je spremenil, kako to? Sploh se ni spremenil/spremenila skoz je tak, samo na začetku je glumil.
Hotel sem pa povedat to, da, če žensk (če si moški, moških, če si ženska) nimaš res rad ampak se samo potrjuješ s tem, da jih nateguješ zaradi kakršnega koli manjka pač se sicer lahko naučiš nekih tehnik in for ampak boš vseeno zamudil, tisto, kar je na ženskah/zvezah najboljšga, za f**** boš sicer dobil, ampak to bi tko al tko.

Nisem si mislil, da se bom kdaj strinjal s tabo v taki temi.Odlično povedano.

Dokler glumiš, si načeloma zanimiv tistim, ki glumijo.In zato Džeki kar naprej piše o bitchez in kvazi-jebaćih.Glumci obeh spolov pač.

In če oba glumita , je potrebno ogromno dela, da se vzpostavi nek odnos-ki pa tak ne dela.

Zato kar naprej pišem, da so razne hard to get fore, nedosegljivost...mimo.Normalen tip hoče žensko, ki bo sprejela njegov iskren nastop in razumela, kakšnega čoveka ima pred sabo.Če tega ne razume in hoče nekaj glumit-veselo glumo še naprej.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 20. Sep. 2010 11:33

še jst sm se spomnla enga zelo originalnega pristopa.

s kolegico sva šle na noč pod kostanji in sem malo bolj divje vozila. na kao parkirišču na nekem travniku sem se mal prehitro zapeljala na parkplac in se je en tip, ki je ravno parkiral poleg mene, ful ustrašu in skoču stran. midve iz avta, se on neki buni, pa kolegica reče sej one je zdravnica bi te itak oživljala če bi kej blo,on mal pisan pogleda, jst pa kr nazaj: umetnega dihanja se ne bi branu se mi zdi... midve sma se ful nasmejale, un pa še kr prestrašen.

naslednji dan ko mi je ati popoldne avto prestavljal je izza brisalcev potegnil nek listek pa začne ki sm bla da so mi reklame dajal na avto. in že hoče vržt listek pol ga pa prebere in se začne smejat. mi je un tip napisal listek v smislu da je ful bolan, da ga je treba pozdravit in oživljat in da rabi svojo zdravnico. podpisu se je pa s pacient :) men je blo tok simpatično tole da sm mu kr pisala :) čeprav nč ni blo k je premlad, sam se mi je vseeno tko simpatično zdel :)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Sep. 2010 13:30

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 20. Sep. 2010 14:21

^^ ja
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 20. Sep. 2010 18:50

Horus napisal/-a:
MinnieMouse napisal/-a:sorry, ampak ful me živcira tole...in mi tko nežno, počasi umakne moje dolge lase z ramen na hrbet.

Prisegu bi, da sem tole prebral v eni od knjig o pecanju žensk.

Me sploh ne čudi, da bereš take knjige. LOL
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 20. Sep. 2010 23:13

^^ In kaj je narobe z branjem takih knjig? Jaz bi lolala tipa ki jih noče brati.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Sep. 2010 23:16

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Sep. 2010 6:53

Jaz takih knjig nisem nikoli bral (odnosi med spoloma, med ljudmi, pa to), ampak sem bil samouk.Danes mi je kar malo žal.Če bi pri 18 vedel vsaj 30 % stvari, ki so mi jasne zdaj, bi mi že od začetka šlo veliko lažje, vse.
opeka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a opeka » 22. Sep. 2010 22:18

Horus, Džeki, daj povejta kakšen naslov take knjige, oz. razkrita kakšno modrost. :D Sej osnovo "nice guy doesn't work" poznam, sam kaj k je hudič zadevo spremenit :?
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Sep. 2010 22:25

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 23. Sep. 2010 9:28

Jaz ne morem ničesar priporočat, ker sploh ne poznam teh knjig, niti po naslovih.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 24. Sep. 2010 15:24

Najboljši pristop je bil kar moj, ko sem mu po polurnem motrenju ograje (znašla sva zaklenjena v območju drevesnice ob ene enih zjutraj) in uspešnem preplezanju le-te predlagala, naj ne gre domov, pač pa prespi pri meni. :D Dobil je fotrovo pižamo in ene dve uri making out-anja, pol sva šla pa spat. :P
Zdajšnjemu fantu sem pa tudi sama predlagala čimprejšnje slačenje in posteljni preizkus, da vidimo, če zadeva ima perspektivo. Ja, ima jo. Še zdej.
Hvala Horus za predloge čitank.
As your lover describes you, so you are.
Louis Pitton
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Louis Pitton » 11. Okt. 2010 20:36

Spontanost je najboljša.Jaz sem velikrat uletel puncam spontano pa tudi na parodijo ostalih tipov,ki so pred mano uleteli do punce z frazami tipa " joj kako maš lepe oči...je tvoj foter fizik.....itd.Važno je da znaš nasmejati v tisti minuti,ki još dobiš.Ter da pustiš dober umetniški vtis.Seveda ne smeš biti vsiljiv.Pa tudi izgled je pomemben.
Ena bolj zanimivih situacij je bila,ko sem na morju na kamenček napisal svojo številko mobitela.Na drugi strani kamenčka pa naj pošlje sms ali vrže ta kamenček v morje :) To je bilo tako diskretno,brez klasične gnjavaže :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov