najboljši prvi pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Pomojem je tudi to res še najboljš,če maš z nekom res dober očesni stik in da "flirtata" s pogledi,takrat je res najlažje(vsaj naj bi bilo,če te že ne opazuje zaradi tega,ker imaš ogromen mozolj na čelu )it do nje/njega in čist kak simpl pristop(si za pijačo,sprehod kdaj,ipd.)uporabit.To se mi zdi najbolj kul,pa še verjetno največ šans imaš za uspeh.Sicer pa spet odvisno od človeka,nekatere bejbe pa ravno taki banalni pristopi motijo in hočejo,da začneš,ko jih pecaš,kvasiti neumnosti
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Pri meni definitivno vžge najprej flirt, da mi pomežikne in me gleda še naprej, potem pa pride do mene in mi reče nevem, če se mam v redu - pol se pa debata že razvije, ni hudič... No jasno pod pogojem, da mi je fant všeč in kasneje ko ugotovim, če se ma kej za pogovarjat. Aja, pa da ni alkoholiziran preveč, to me odbije bolj kot kakšna glupost za prebit led.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Zvoncica napisal/-a:hehe bom pa prva, ki bo to napisala: vse je odvisno od tipa... če me tip zanima, je praktično vseeno, kaj mi reče, ko pride do mene.
In obratno, če me ne zanima, je ni stvari, k bi mi jo rekel, da bi se zagrela za njega.
Amen.
-
Manca Smolej - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana Šmartno
amark31 napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:hehe bom pa prva, ki bo to napisala: vse je odvisno od tipa... če me tip zanima, je praktično vseeno, kaj mi reče, ko pride do mene.
In obratno, če me ne zanima, je ni stvari, k bi mi jo rekel, da bi se zagrela za njega.
Amen.
Amen drugič! Točno tako!
-
amark31 - Debatorica
Mahagonij napisal/-a:Motis se. Ti samo se nisi srecala tipa, ki bi imel te sposobnosti na dovolj visokem nivoju.Zvoncica napisal/-a:če me tip zanima, je praktično vseeno, kaj mi reče, ko pride do mene.
In to, a me zanima, al me ne zanima, ugotovim še preden pride do mene
Prav rad bi videl grdega tipa, ki bi imel te sposobnosti na dovolj visokem nivoju, da bi dosegel score... pri lepi ženski, ki ni šla ven z namenom da dobi ONS.
Po mojih izkušnjah je najboljši pristop, če sem povsem normalen, duhovitost ja, ampak taka srčkana.
Ne kakšnih p*, k*, f* štosov, ki so smešni samo tipom in prijateljicam.
Nikakor pa ne... razni ofucani pickup line-i, z njimi dosežeš ravno nasproten učinek.
Tudi, če si ji všeč si misli... spet en "jebač", ta me pa že ne bo... razen če ne išče prav to.
Ampak potem bo rekla basically... ja ja bla, bla greva k men, da si ne boš kaj naredil. in ti je lahko jasno, da uspeh ni rezultat tvojih nadnaravnih verbalnih sposobnosti.
Pri... gazelah , če želiš kaj doseč moraš malo bolj iz zasede... jaz sem preprost fant, popolnoma nenevaren, tako prijazen sem z vsako, tut živali mam rad, bakam pomagam čez cesto, recikliram... to, da sem prišel do tebe nima nobene zveze s tem, da mi je čeljust padla do tal, ko sem te videl, ko si prišla skozi vrata in od takrat mislim samo na...
Ampak, ko sem te videl... sem si te želel predvsem spoznat, kaj ti je všeč, čemu se smeješ, kaj poslušaš, kje si dobila to sexy zapestnico, ki jo imaš na gležnju...
Komplimenti... ampak tam, kjer res grejo... ne kr neki...
Prvih pet, no ... tri minute gledat v oči... ko se parkrat iz srca nasmeje lahko greš nižje... pa ne debilno ampak kakšen diskreten pogled... tako,
da te vidi in potem ti je kao nerodno... ampak si ne moreš pomagat...
Pa, preden mi spluvate post... kot teenager sem zmagal v tekmovanju za največ cifr v eni noči - z lahkoto, konkurenca so bli pa "ultra" jebači, ki so uporablal razne pick up line ipd. Tako da... talk to the hand.
Se mi pa zdi, da pomaga tudi to, če nisi kombajn, ki skoči na vse, kar leze ampak si bolj... "trajnostno" usmerjen.
In mislim, da to večina punc začuti.
Zadnjič spremenil amark31, dne 08. Apr. 2010 23:21, skupaj popravljeno 4 krat.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
Probi prdnt.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^pa ti si res ..
Ne, gut for ju, če si uspešen.
OK, tole moje ni glih pristop (je bil en mal starejši možakar, sem pomagala v trgovini), je pa verjetno en boljših komplimentov: "Ti pa zihr nisi Ljubljančanka, k si tko prijazna!"
Ne, gut for ju, če si uspešen.
OK, tole moje ni glih pristop (je bil en mal starejši možakar, sem pomagala v trgovini), je pa verjetno en boljših komplimentov: "Ti pa zihr nisi Ljubljančanka, k si tko prijazna!"
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Po mojih izkušnjah je najboljši pristop, če sem povsem normalen, duhovitost ja, ampak taka srčkana.
Ne kakšnih p*, k*, f* štosov, ki so smešni samo tipom in prijateljicam.
Se podpišem pod tole. Tudi meni se zdi taka duhovitost in sproščenost najboljši pristop.
Še najbolj me pa moti to, da fantje nekaj najprej spijejo in takrat so kao neki frajerji in se spomnijo res vseh mogočih bednih for.. mislim če pa dobijo katero s stavki kot so npr. o lubica, se pa že dolgo nisva vidla.. al pa kaj ti si tista (pa si zmislijo kr neko ime) s facebuka? potem pa mi tudi ni več čisto nič jasno.
Potem pa su tu seveda še tisti, ki me pa res najbolj nervirajo ko nekaj govoriš on pa sedi pri sosedji mizi ali nekje v bližini in začne oponašat tvoj govor ali ponavljat besede, da ga ti potem kao opaziš al kaj.. vem da to ni ravno pristop ampak sem morala poudarit kako zelo me to živcira
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
katy. napisal/-a:Potem pa su tu seveda še tisti, ki me pa res najbolj nervirajo ko nekaj govoriš on pa sedi pri sosedji mizi ali nekje v bližini in začne oponašat tvoj govor ali ponavljat besede, da ga ti potem kao opaziš al kaj.. vem da to ni ravno pristop ampak sem morala poudarit kako zelo me to živcira
No, kaj takšnega
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
amark31 napisal/-a:Pa, preden mi spluvate post... kot teenager sem zmagal v tekmovanju za največ cifr v eni noči - z lahkoto, konkurenca so bli pa "ultra" jebači, ki so uporablal razne pick up line ipd. Tako da... talk to the hand.
... in takrat si postal ekspert za picking up girls ...
No saj načeloma, v grobem, imaš kar prav.
amark31 napisal/-a:to, da sem prišel do tebe nima nobene zveze s tem, da mi je čeljust padla do tal, ko sem te videl, ko si prišla skozi vrata in od takrat mislim samo na...
Ampak, ko sem te videl... sem si te želel predvsem spoznat, kaj ti je všeč, čemu se smeješ, kaj poslušaš, kje si dobila to sexy zapestnico, ki jo imaš na gležnju...
To je recimo fora, ki jo uporabiš na uber dobrih ženskah, ki jih moški vedno osvajajo zaradi njihovega izgleda (recimo tudi eksotične plesalke ipd.) - torej da jim daš vedeti, da te zanimajo zaradi drugih kvalitet, ne izgleda. Ker če pristopiš do res dobre ženske s tem, kako dobro izgleda, si izgubil že na začetku, razen če si sam v še višji ligi od nje.
Jaz sem dejansko to foro uporabila na tipu, ki je v klubu kelnaril zgoraj brez in je bil res ful dober - pogovarjala sem se o stvareh, ki jih pri drugih ženskah tisto noč niti približno ni slišal, torej nič o njegovem popolnem telesu ipd.. In je delovalo.
amark31 napisal/-a:Prvih pet, no ... tri minute gledat v oči... ko se parkrat iz srca nasmeje lahko greš nižje... pa ne debilno ampak kakšen diskreten pogled... tako,
Prve tri minute žensko gledaš samo v oči, nič ne gledaš še kam drugam?
In po treh minutah jo v joške gledaš? Ali je to bolj mišljeno kot celotno telo? Hmm ... to deluje?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
-
amark31 - Debatorica
g00fy_qa napisal/-a:amark31 napisal/-a:Pa, preden mi spluvate post... kot teenager sem zmagal v tekmovanju za največ cifr v eni noči - z lahkoto, konkurenca so bli pa "ultra" jebači, ki so uporablal razne pick up line ipd. Tako da... talk to the hand.
... in takrat si postal ekspert za picking up girls ... No saj načeloma, v grobem, imaš kar prav.
Ne, ekspert sem bil že prej, oziroma neekspert, če razumeš moj pristop kot nepristop.
amark31 napisal/-a:to, da sem prišel do tebe nima nobene zveze s tem, da mi je čeljust padla do tal, ko sem te videl, ko si prišla skozi vrata in od takrat mislim samo na...
g00fy_qa napisal/-a:To je recimo fora, ki jo uporabiš na uber dobrih ženskah, ki jih moški vedno osvajajo zaradi njihovega izgleda (recimo tudi eksotične plesalke ipd.) - torej da jim daš vedeti, da te zanimajo zaradi drugih kvalitet, ne izgleda. Ker če pristopiš do res dobre ženske s tem, kako dobro izgleda, si izgubil že na začetku, razen če si sam v še višji ligi od nje.
Jaz sem dejansko to foro uporabila na tipu, ki je v klubu kelnaril zgoraj brez in je bil res ful dober - pogovarjala sem se o stvareh, ki jih pri drugih ženskah tisto noč niti približno ni slišal, torej nič o njegovem popolnem telesu ipd.. In je delovalo.
Mogoče je pa on zapel tebe, ne ti njega?smile
Ne strinjam se popolnoma.
Mislim, da lepe ženske vedo, da si tam zaradi njihovega izgleda, ker v nasprotju z stereotipi, jih ima večina veliko ali vsaj zadosti v glavi in so zelo zanimive, zabavne... Ta povezava: lepa ženska je neumna in lep nabit tip je neumen je zrasla pri tistih, ki so bili zavrnjeni pa tudi zaradi tega, ker, če dobro zgledaš se ti ni treba preveč trudit z neznanci, še manj pa bit prijazn z vsakim, ki te oblaja. Pa teh, ki te oblajajo je toliko, da ti grejo prej ali slej na živce, sploh tisti primitivni.
amark31 napisal/-a:Prvih pet, no ... tri minute gledat v oči... ko se parkrat iz srca nasmeje lahko greš nižje... pa ne debilno ampak kakšen diskreten pogled... tako,
g00fy_qa napisal/-a:Prve tri minute žensko gledaš samo v oči, nič ne gledaš še kam drugam?
In po treh minutah jo v joške gledaš? Ali je to bolj mišljeno kot celotno telo? Hmm ... to deluje?
Sem sicer bolj mahnen na noge in rit. smile
Ja, mislim celo telo, daš ji pač vedet, da ti je sexy, pa ne buljit in na splošno ne smeš bit vsiljiv, ženske vse same naredijo, če jim daš priložnost. One izbirajo, čeprav si mi domišljamo drugače.
Naučeni pristopi so malo bull... ker je važna izvedba, tega se pa mislim da, ne da naučit. Pa tut pristop lovec/plen je malo mimo, saj vsi radi seksamo, pa vsi smo radi spoštovani, občudovani in se imamo lepo, tako da...
Probi prdnt.
Probi prdnt.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
amark31 napisal/-a:Mogoče je pa on zapel tebe, ne ti njega?smile
Ne. Po končanem delu in ko se je preoblekel me je poiskal, da bi nadaljevala, kjer sva končala, a sem jaz zadevo tam končala, ker sem imela fanta. Torej je iz moje strani šlo za zabaven eksperiment, njemu pa sem očitno bila vsaj malo všeč, da je potem prišel k meni in ne k drugim, ki so se cel večer lepile na njega.
amark31 napisal/-a:Ne strinjam se popolnoma.
Mislim, da lepe ženske vedo, da si tam zaradi njihovega izgleda, ker v nasprotju z stereotipi, jih ima večina veliko ali vsaj zadosti v glavi in so zelo zanimive, zabavne...
K lepim ženskam ves čas pristopajo tipi zaradi tega, ker so lepe, in tega se naveličajo. Vedo, da so lepe. Želijo pa drugih potrditev, da so recimo zanimive, imajo smisel za humor, so pametne ipd.. Zato je pomembno, da ne pristopiš na "lepa si" karto, ker ne boš daleč prišel, razen če si višja liga od nje.
amark31 napisal/-a:Naučeni pristopi so malo bull... ker je važna izvedba, tega se pa mislim da, ne da naučit.
Vse se da naučit.
-
amark31 - Debatorica
g00fy_qa napisal/-a:amark31 napisal/-a:Mogoče je pa on zapel tebe, ne ti njega?smileg00fy_qa napisal/-a:Ne. Po končanem delu in ko se je preoblekel me je poiskal, da bi nadaljevala, kjer sva končala, a sem jaz zadevo tam končala, ker sem imela fanta. Torej je iz moje strani šlo za zabaven eksperiment, njemu pa sem očitno bila vsaj malo všeč, da je potem prišel k meni in ne k drugim, ki so se cel večer lepile na njega.
Ti p****. In zakaj... zaboga... ob neverjetnem fantu potrebuješ še tako vrsto potrditve.amark31 napisal/-a:Ne strinjam se popolnoma.
Mislim, da lepe ženske vedo, da si tam zaradi njihovega izgleda, ker v nasprotju z stereotipi, jih ima večina veliko ali vsaj zadosti v glavi in so zelo zanimive, zabavne...g00fy_qa napisal/-a:K lepim ženskam ves čas pristopajo tipi zaradi tega, ker so lepe, in tega se naveličajo. Vedo, da so lepe. Želijo pa drugih potrditev, da so recimo zanimive, imajo smisel za humor, so pametne ipd.. Zato je pomembno, da ne pristopiš na "lepa si" karto, ker ne boš daleč prišel, razen če si višja liga od nje.
Recimo, da se delno strinjam. Poznaš kakšno, ki je zelo dobra, a išče potrditev, da dobro seksa. Itak se hecam... or am I?amark31 napisal/-a:Naučeni pristopi so malo bull... ker je važna izvedba, tega se pa mislim da, ne da naučit.g00fy_qa napisal/-a: Vse se da naučit.
No, tukaj se pa definitivno ne strinjam. Vsega se ne da naučit... bumbar večinoma ostane bumbar in enako velja za ofce. Lahko se pa oboji nekaj časa delajo, da to niso.
Probi prdnt.
Probi prdnt.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
amark31 napisal/-a:Ti p****. In zakaj... zaboga... ob neverjetnem fantu potrebuješ še tako vrsto potrditve.
In tipi ste kao analitična bitja. Kakšna potrditev, to je zabava! Mene ljudje fascinirajo, tako pač je. Saj nisem prestopila meje no.
amark31 napisal/-a:Recimo, da se delno strinjam. Poznaš kakšno, ki je zelo dobra, a išče potrditev, da dobro seksa. Itak se hecam... or am I?
Haha, sorry dude, bolj težko bo prek neta.
amark31 napisal/-a:No, tukaj se pa definitivno ne strinjam. Vsega se ne da naučit... bumbar večinoma ostane bumbar in enako velja za ofce. Lahko se pa oboji nekaj časa delajo, da to niso.
Malo si poglej slavnega pickup artista Mysteryja. Njegov šov je kul, pa knjiga tudi. In ni edini.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov