najboljši prvi pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 03. Feb. 2010 14:34

Ty napisal/-a:Hm....če ti je oseba všeč,pol ti je tudi pristop všeč.
Prebral sem vse poste,samo men se zdi več ali manj vsi pristopi bedni.

Točno to in zato tu ni kaj filozofirat.

Karikiram:

Plestenjak stopi iz svojega poršeja, se nasmehne eni bejbi in jo povabi na pijačo ("kul pristop")

Janez iz Podvelke stopi iz katrce in se nasmehne bejbi in jo povabi na pijačo ("vsiljiv tip, brezvezen pristop")
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 03. Feb. 2010 14:41

mene je eden slikal, pa se mi je zdel ok. .. ker mi je tudi on bil ok :P se mi zdi, da tu lahko pišemo le o domiselnih kot dobrih pristopih, saj navadni so posebni samo če nam je določena oseba privlačna.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 03. Feb. 2010 14:52

kje si staknila ravno plestenjaka, ki je grd ko smrt? :D

no, kar se tega tiče, da če je tip kul je tudi pristop kul in obratno .. meni so bedni pristopi ko tip uporabi zlajnane foru v stilu "a je kej bolelo ko si padla z nebes?" .. pa naj bo lep ko bog, s takim pristopom me bo enostavno odbil .. klasični pristopi ko te tip povabi na pijačo (preprosto: "a si za pijačo?" ali kaj podobnega) - če mi bo tip všeč bom sprejela, če mi ne bo ga bom pač zavrnila ... ampak zaradi tega še ne bom rekla da je bil pristop beden, samo zato ker mi tip ni bil kul ...

in še ena ... po nekem koncertu je prišel tip do mene, me objel in rekel kolegu: "lej, midva se bova poročila!" sem po hitrem postopku zginla stran .. pa ne zato, ker mi bi bil tip grd (pravzaprav je bil ful lušten), ampak ker je bil nabit ko jeklenka, komaj je stal na nogah .. če bi enak pristop uporabil v treznem stanju bi ful zapalil! ;)
Let's swim to the moon .....
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 03. Feb. 2010 23:13

Ty napisal/-a:]Hm....če ti je oseba všeč,pol ti je tudi pristop všeč.
Prebral sem vse poste,samo men se zdi več ali manj vsi pristopi bedni.

Jaz bi tole malce popravila. Od tega, koliko nam je tip vsec, je najbolj odvisen rezultat pristopa. Meni je pristop lahko vsec, ceprav mi tip niti ni toliko (beri pristop, ki sem ga opisala na prejsnji strani).
Uporabniški avatar
black_ariella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a black_ariella » 04. Feb. 2010 18:28

tani24 napisal/-a:Najbolj mi je v spominu ostal pristop mojega fanta in sicer osvojiu me je tko,da me je totalno ob živce spraviu.

hehe, meni se je zgodla podobna stvar... sva se spoznala, me je začel od prvega trenutka naprej živcirat... ampak iz glave pa ga tud nisem več spravla... :D pri meni pač nekak ne grejo skoz tisti "romantični pristopi" v smislu: "uuuh, kaj te še ne bolijo noge, ko mi skoz po mislih hodiš?"
Uporabniški avatar
LEEL00
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a LEEL00 » 06. Feb. 2010 11:43

Haha. Meni je bil eden od taboljsih oz poseben pristop enkrat na pocitnicah. Smo z prijateljico (res neumna poteza) sle iz enega otoka do drugega v tistem napihljivem colnicku za otroke na vesla. In smo prisle ze do drugega otoka, je bilo pa kar razburkano morje nismo mogle ne pristat ne nic, ker so bli valovi premocni. Ta otok je pa bil tudi zasciten - si lahko pristal gor samo z doloceno turisticno ladjo... No in sta se prikazala dva italiana in se zadereta ce rabimo pomoc. In medve itak recemo da ja in se sproti borimo z valovi. (:ertrink:) In potem oni prasajo ce gremo zvecer z njima plesat. Ko smo pristale da gremo plesat, so nam pomagali. Sej potem se ta zgodba nadaljuje sam ne steje vec za prvi pristop. Ah ja... So ble fajn te pocitnice. :yau:
There was a point to this story, but it has temporarily escaped the chronicler's mind.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 06. Feb. 2010 15:31

Ma lahko vseeno napišeš kako se nadaljuje :lol:
SunRose
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2005
Kraj: UK

Neprebrana objavaNapisal/-a SunRose » 20. Mar. 2010 0:13

Libido. napisal/-a:
in še ena ... po nekem koncertu je prišel tip do mene, me objel in rekel kolegu: "lej, midva se bova poročila!" sem po hitrem postopku zginla stran .. pa ne zato, ker mi bi bil tip grd (pravzaprav je bil ful lušten), ampak ker je bil nabit ko jeklenka, komaj je stal na nogah .. če bi enak pristop uporabil v treznem stanju bi ful zapalil! ;)

Podobna situacija je bla pr men (glede treznosti).
Bil je en decembrski večer in dež je noro padal...Stala sem pr semaforju, namenjena na zabavo, ki je bla na drugi strani ceste. In kr naenkrat se počas prbliža ena skupina ljudi. Slučajno me en tip objame in ko je že pod dežnikom, vpraša, če mam kj proti. Pol se mi še predstavi in proba nadaljevat pogovor u smislu, d bi si izmenjala kontakt. Po tem, ko sva pršla na drugo stran ceste po najhitrejšem postopku šla na zabavo - pristop je bil v bistvu prov zabavn, predvsem zato, ker je bil nepričakovan, ampak bi velik bl zapalil, če bi bil tip trezn. :wink:
The future belongs to those who believe in the beauty of their deams.
[Eleanor Roosevelt]
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Temptress » 20. Mar. 2010 9:58

S parimi kolegicami smo šle na girl's-night-out in sedimo v nekem lokalu na pijači, se zabavamo. Pri sosednji mizi pa je sedel en (vidno) zdolgočasen tip z dvema bejbama na svoji levi in desni strani. Oni dve sta se vehementno trudili narediti vtis nanj, kakor je bilo razbrati iz njunih gest in pogledov. Pogovora nisem slišala, ker je bila glasba preglasna.
Tip me zapazi in se mi nasmehne, nasmeh vrnem in tako par minut nadaljujeva rahlo flirtanje s pogledi. Moje kolegice to opazijo in me izzovejo, da naj ga grem spoznat. Tisti martini v men je ravno prav spodbodel pogum in sem na papirnat podstavek na mizi načičkala mojo telefonsko številko, vstala, šla mimo njegove mize, ko sem bila tik za njegovim hrbtom sem se sklonila k njemu in mu papirček vstavila v žepek na srajci. Nato pa flegma nadaljevala pot do wc-ja. :lol: Najboljši zajeb je naredil pa on, ko me je potem pričakal pri šanku (blizu wc-jev) in me povabil na pijačo. Sicer je bil Nemec z bolj švoh angleščino, ampak poljubljal se je pa fenomenalno. :twisted:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Mar. 2010 10:12

Mimogrede, s tem da ju punci nista zanimali, si dviguješ ego.
To z listkom sploh ni nič posebnega.
In en martini nima dovolj alkohola, da bi ti dal kakršnikoli pogum, razen namišljenega, torej samozavest.
In to, da te je povabil na pijačo ni zajeb, ampak....izkoristek priložnosti.
V glavnem, še eno osvajanje v lokalčkih več.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 20. Mar. 2010 10:54

^^ Saj je tudi bilo zgolj osvajanje oz. flirtanje. To je tema o najboljših prvih pristopih, ne nujno tudi razvijanju poznanstva v zvezo. :wink:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Mar. 2010 16:27

Povedala sem pač svoje mnenje, torej, piše se o najboljših pristopih in ne povprečnih.In sploh nima veze ali je za resno vezo ali za kar tako.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 20. Mar. 2010 16:33

^^ Kar je zate povprečno, je za nekoga lahko najboljši pristop. In tu se pišejo osebni doživljaji, torej je tudi to stvar dojemanja vsakega posameznika.

Konec OT.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Mar. 2010 17:08

To sploh ni off topic-razlago le-tega si preberi v pravilih foruma.
In prosim, ne obešaj se več na moje poste v takšnih in podobnih temah.
The world is as you are.
Electro culture
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Electro culture » 21. Mar. 2010 20:01

Ni važen kak je sam da si bejbi ušeč. Drgač je bed :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov