najboljši prvi pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Firbci lahko najdete na njenem blogu kako fotko, pa presodite sami
Je pa ene par fajn forumašic tukaj, ja
Je pa ene par fajn forumašic tukaj, ja
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
_patchouli_ napisal/-a:Jaz si ne delam nobene utvare, ziher bi me kak frend podrl, če bi me lahk (in obratno ), ne delam si pa niti utvare, da sem pa kr vsem spolno privlačna...
dvomim, da bi se te kiri glih brano, če bi mel šanso
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Oh, stop you guys
Pa hvala za reklamo, mastermind. V zadnjih dneh je bila obiskanost mojega bloga nekje 4-5x višja kot običajno Upam, da je kdo še kaj prebral, ne samo moje slike iskal
Ne, jaz dejansko menim, da obstajajo med mojo bližnjo moško družbo tipi, ki bi samo debelo pogledali, če bi se v seksi spodnjem perilu pojavila pred njimi. Okusi so različni in statistično ni mogoče, da bi bila vsem vizualno všeč.
Ne bom pa tega šla testirat. Če se motim, bog pomagi.
Pa hvala za reklamo, mastermind. V zadnjih dneh je bila obiskanost mojega bloga nekje 4-5x višja kot običajno Upam, da je kdo še kaj prebral, ne samo moje slike iskal
Ne, jaz dejansko menim, da obstajajo med mojo bližnjo moško družbo tipi, ki bi samo debelo pogledali, če bi se v seksi spodnjem perilu pojavila pred njimi. Okusi so različni in statistično ni mogoče, da bi bila vsem vizualno všeč.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
_patchouli_ napisal/-a:Ne, jaz dejansko menim, da obstajajo med mojo bližnjo moško družbo tipi, ki bi samo debelo pogledali, če bi se v seksi spodnjem perilu pojavila pred njimi. Okusi so različni in statistično ni mogoče, da bi bila vsem vizualno všeč.
Si me prav nasmejala .
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov