najboljši prvi pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Jan. 2009 19:10

g00fy_qa napisal/-a:
Jochie napisal/-a:da obudimo... :)

Jahhh očitno je več slabih pristopov, kot dobrih. :razz:

Tipi pač ne znate. :twisted:

meni ni potrebno, jaz sem svoje naredil! :D
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 10. Jan. 2009 0:21

Mah bolj kot kompliciraš slabše je (posebej pri Slovenkah). Malo samozavesti improvizacije in smisla za humor pa je stvar rešena. Sprijaznimo se, naše ženske ne bojo nikoli take kot so američanke, skandinavke,...ampak se zanje splača enako če ne še bolj potrudit.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 10. Jan. 2009 9:33

Najbolj mi je v spominu ostal pristop mojega fanta in sicer osvojiu me je tko,da me je totalno ob živce spraviu. Spoznala sva se prek frendov in mi je računalnik popravil. Sam takrt ni blo še nič. Pol smo šli pa vn en večer in smo končal pri frendu in dečko me je ceu večer zezu, metu vame povštre, čist ob živce spravlu, da sm mu grozila da ga bom ubila. seveda je blo tle tud nenehno buljenje z njegove strani. Po tem večeru mi ni šov iz glave in tle je še zdej....
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 23. Jan. 2009 16:50

jaz pa moj ko sva bla prvič skup...pač bli v parku,kamor sva kot vsi ostali mestni rokerji zahajli čez viknd pit...pa tak kot skos se zadebatirava in me tip povabi v kafano.sva šla na par bambusov in on za popotnco kupi še 2 bandita...in nisva šla nazaj v park ampak na en plac blizu,sam da sva bla na samem.pa se meniva(skos se sva mela kaj za menit)in podzavestno sva kr začela lest en proti drugem,kakor da bi meli magnet v sebi...pa se on ustavi in reče,da ne tak hitr...se zbudim iz tako imenovanega transa in nadaljujem debato.pol pa mi on reče če se lahk dotakne moje noge,ker ga je kao vedno zanimala fora tega materiala(mela sm črtaste kavbojke).OK neka ti bude.itak sma da se je noge dotaknu!in pol sva zabluzla...tak srčkano smešen pristop...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
klara
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a klara » 27. Mar. 2009 20:17

ah ja... mene pa že lep cajt en n troli skos gleda in jz njega..sam kr n vem kaj narest....kkšn predlog? :oops: :wink:
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 27. Mar. 2009 21:17

^^
Se pravi se na videz poznata, tko da ga naslednič pozdravi, se nasmehni. Pa boš vidla reakcijo...
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 27. Mar. 2009 21:23

Lahk pa se postaviš zravn njega in se nikamor ne primeš, če ne prej, boš na prvem semaforju zletela nanj in led bo prebit :D . Sicer ne mislim resno, se je pa men to zgodil-ampak po nesreči :D
Freedom is just another word for nothing left to lose..
*srčica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 27. Mar. 2009 21:27

^^
in je obrodilo sadove, al je bil tip nevšečen?
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 27. Mar. 2009 21:38

Ne, čist res je blo po nesreči, ni oborodilo nobenih sadov (mogoč je sam preprečlo kako zlomljeno kost pr men :D ).
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
klara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a klara » 27. Mar. 2009 21:55

ma sej drgač mi ni blema na koncertu alpa v diskaču sam na troli je pa tko mo mal čudn.. ne ne poznava se.. sam tko pač dostkrat se vi2 na troli pa na sosednjih faxih sva....in tko dons on čaka na klopci.. lih kz pridm čakava na isto trolo... pol pa pride druga pa gre on mem mene pa neki zamomlja k d bi biu jezn k d ni taprava trola..a je šu vseen nanjo-vrjetn je pol prestopu..in se obrne nzaj pa pogleda č bom šla za njim in jz nebodigatreba :D grem za njim.. sam.. pol sm mogla kmal dol...sam pišuka lohk bi pa še on šu kdaj za mano :D..in vedno se usede k men :D....sam pol kaj mu rečt d nisi preveč direktn...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Mar. 2009 8:55

klara napisal/-a:ma sej drgač mi ni blema na koncertu alpa v diskaču sam na troli je pa tko mo mal čudn.. ne ne poznava se.. sam tko pač dostkrat se vi2 na troli pa na sosednjih faxih sva....in tko dons on čaka na klopci.. lih kz pridm čakava na isto trolo... pol pa pride druga pa gre on mem mene pa neki zamomlja k d bi biu jezn k d ni taprava trola..a je šu vseen nanjo-vrjetn je pol prestopu..in se obrne nzaj pa pogleda č bom šla za njim in jz nebodigatreba :D grem za njim.. sam.. pol sm mogla kmal dol...sam pišuka lohk bi pa še on šu kdaj za mano :D..in vedno se usede k men :D....sam pol kaj mu rečt d nisi preveč direktn...

Do you want to fuck???? :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
*srčica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 28. Mar. 2009 14:26

klara napisal/-a:ma sej drgač mi ni blema na koncertu alpa v diskaču sam na troli je pa tko mo mal čudn.. ne ne poznava se.. sam tko pač dostkrat se vi2 na troli pa na sosednjih faxih sva....in tko dons on čaka na klopci.. lih kz pridm čakava na isto trolo... pol pa pride druga pa gre on mem mene pa neki zamomlja k d bi biu jezn k d ni taprava trola..a je šu vseen nanjo-vrjetn je pol prestopu..in se obrne nzaj pa pogleda č bom šla za njim in jz nebodigatreba :D grem za njim.. sam.. pol sm mogla kmal dol...sam pišuka lohk bi pa še on šu kdaj za mano :D..in vedno se usede k men :D....sam pol kaj mu rečt d nisi preveč direktn...

Ja če se pa vsede zravn tebe je pa vse skupi še lažje. Vpraši ga kej, nevem, če ma uro, ker ti je tel. crknu, pol se pa kej naprej spomni...da si opazla da hodi na ta pa ta faks in kak mu je...Sej so bol smotana vprašanja, sam led morš nekak prebit. če si mu všečna, mu bo všeč da si načela pogovor...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Mar. 2009 16:16

Ok te "maš uro, maš vžigalnik" itd. fore so tako zlajnane in izrabljene, da kr glava boli no...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 28. Mar. 2009 17:07

nevem no, če se vedno usede zraven tebe in se nasmehneta en drugemu, pomoje niti ne bi čudno izpadlo čist na simple kej v smislu 'ker lep sonček je dans, bi šu na kavo?' :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
klara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a klara » 28. Mar. 2009 17:44

@ McLarnovc: ja no ne sam to... aja pa se strinjam d so te fore že mal bedne
@ keepsake: sm mela v mislih drgač tko d... upam d mi rata... bom sporočla- držte pesti XD

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov