Najboljši prvi pristop ženske do moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
evva napisal/-a:jah ne, pač morš bit prepričan, da te ne bo nobena zavrnila a ne . Če bi se pa že SLUČAJNO zgodil, da bi me kera zavrnila, bi si pač misnla "Your loss baby" in greš dalje. Če si prepričan vase, itak veš, da te ne bojo kar vse po vrsti zavračale. Po moje se teh zavrnitev najbolj bojijo tisti, ki pač niso dost sigurni vase, ne vem no
Tak preveč samozavesten pristop je men najslabši.. pa je lahko še tako hud pick up line, če nekdo pride do tebe, z mišljenjem kako se mu nobena ne more upret, je pr men odpadu takoj.
Drugač se pa vsak boji zavrnitve (ni nujno v takšni meri, da zato ne bo pristopu do nekoga), razen mogoče kakšen prepoln samega sebe, ki bo potem mislil, da je z bejbo kaj narobe, ker ga je zavrnila. In si tut težko predstavljam enga "čudaka", ki bo pogledal po lokalu izbral okoli 10 kandidatk (ki izgledajo dovolj dobro, da bi do njih stopu) in potem hodi po vrsti od ene do druge, kje se mu bo nasmehnila sreča.. nisem še zasledila v moji karieri žuranja, vrjetno bi se pa pošteno nasmejala
Pa tut če te nekdo zavrne, ker mu pač vizuelno ali karakterno ne potegneš, ne vem v kako je to lahko potem "his/her loss"? Nikol si ne bi kej takega mislla o tipu, ki bi me zavrnil, po drugi strani, pa tudi sama nisem na izgubi.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Roberta R. napisal/-a:evva napisal/-a:jah ne, pač morš bit prepričan, da te ne bo nobena zavrnila a ne . Če bi se pa že SLUČAJNO zgodil, da bi me kera zavrnila, bi si pač misnla "Your loss baby" in greš dalje. Če si prepričan vase, itak veš, da te ne bojo kar vse po vrsti zavračale. Po moje se teh zavrnitev najbolj bojijo tisti, ki pač niso dost sigurni vase, ne vem no
Pa tut če te nekdo zavrne, ker mu pač vizuelno ali karakterno ne potegneš, ne vem v kako je to lahko potem "his/her loss"?
--> v smislu Ne veš kaj zamujaš . Ne pa da bi blo z bejbo karkoli narobe, narobe si razumela.
Drgač pa si mal preveč ekstremno dojela moje besede, noben ni reku, da si tip mora zbrat 10 žensk pa hodt od ene do druge, pa sploh ni nujno, da mu je v tsitem lokalu/diskaču kjerkoli 10 žensk sploh všeč, loh da pač pristopi do ene, ki mu je huda, če ga ta zavrne, gre pač do druge - ne nujno v istem lokalu, ne nujno isti dan - pač tam in takrat, kjer mu bo katera všeč.
Drgač pa vidš, itak smo si različni, pr men je pa lih nasprotno in me najbolj pritegnejo samozavestni tipi.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
evva napisal/-a:Roberta R. napisal/-a:evva napisal/-a:jah ne, pač morš bit prepričan, da te ne bo nobena zavrnila a ne . Če bi se pa že SLUČAJNO zgodil, da bi me kera zavrnila, bi si pač misnla "Your loss baby" in greš dalje. Če si prepričan vase, itak veš, da te ne bojo kar vse po vrsti zavračale. Po moje se teh zavrnitev najbolj bojijo tisti, ki pač niso dost sigurni vase, ne vem no
Pa tut če te nekdo zavrne, ker mu pač vizuelno ali karakterno ne potegneš, ne vem v kako je to lahko potem "his/her loss"?
--> v smislu Ne veš kaj zamujaš . Ne pa da bi blo z bejbo karkoli narobe, narobe si razumela.
Drgač pa si mal preveč ekstremno dojela moje besede, noben ni reku, da si tip mora zbrat 10 žensk pa hodt od ene do druge, pa sploh ni nujno, da mu je v tsitem lokalu/diskaču kjerkoli 10 žensk sploh všeč, loh da pač pristopi do ene, ki mu je huda, če ga ta zavrne, gre pač do druge - ne nujno v istem lokalu, ne nujno isti dan - pač tam in takrat, kjer mu bo katera všeč.
Drgač pa vidš, itak smo si različni, pr men je pa lih nasprotno in me najbolj pritegnejo samozavestni tipi.
Itak tut mene pritegnejo samozavestni tipi.. sam meni to, da imaš v glavi že zarisano, da sem že tvoja, meji na samovšečnost.. to mi pa ne potegne.. samozavest pa itak mora bit.. nočem tipa, ki bo mislil, da ni dovolj dober zame
Kar se pa tiče tistih ekstremov, da si tip izbere 10 gospodičn, in potem hodi od ene do druge.. tut ni blo mišljeno tako, sam ful si čudno opredelila, kako je simpl bit zavrnjen, sej je še drugih dovolj, sej je to logično, sam ko prideš v situacijo, tisti moment, to nima nobene teže.. niti ne poznaš človeka (mogoče te zavrne na zelo grd način - kar sem že dostikrat brala v kakšni temi), itak da maš ranjen ponos.. pa si lahko še tako samozavesten, pa te dotolče..
tako da jaz čist razumem, zakaj je nekdo bolj previden pri pristopih do punc.. včasih znamo/jo bit prou hudičevo nesramne.. in se prou nič ne čudim, zakaj se zmanjšuje število "lovcev", ki stopajo do žensk.. (enkrat sem v eni temi celo prebrala, kako je ena punca nekomu pljunila v obraz, ker je ubral napačen pristop )
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
če bi me kera zavrnila na zelo grd način, mi zihr neb blo žal za njo in bi mi blo po moje še lažje, ker s tako punco, ki nima ne obzirnosti ne kulture itak neb hotla nč met ... da bi mi pljunla v obraz hahah, to lahko samo kaka kmetica nardi (pa brez zamere vsem kmetom ) ... ma sej žensko loh itak že če jo sam 10 minut opazuješ, dojameš približno na kak način te bo sprejela/zavrnila. To se vid takoj po obrazni mimiki, obnašanju, govoru... Nočm da zdej izpade, da dajem oznako komurkoli, ampak se mi zdi, da v večini primerov je tako.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- Libe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 4. 2010
Zadnje čase opažam, da vse več žensk pristopa k tipom v lokalih,diskotekah. Najboljsega pristopa pa ni, ker ce je grda ima lahko ne vem kaksen pristop pa odgovor ne. Če je lepa pa morda kaka pijačka, le če sem res pijan ko krava morda kaj več.
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
Libe napisal/-a:Zadnje čase opažam, da vse več žensk pristopa k tipom v lokalih,diskotekah. Najboljsega pristopa pa ni, ker ce je grda ima lahko ne vem kaksen pristop pa odgovor ne. Če je lepa pa morda kaka pijačka, le če sem res pijan ko krava morda kaj več.
in ženske velikrt pristopajo do tebe *?
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
- vrtavka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2010
Jaz sem inštruktorju po par predavanjih na izpit napisala, če ga lahko povabim na pjačo, pa še enga smejkota... Je bil ful vesel, je rekel, da sem mu polepšala dan... : D je rekel, da ima punco od predkratkim, da pa lahko greva tko na kavo
ne čist ugoden razplet, sam vseen sem carka, da sm tok jajc skup spravla.
B-)
ne čist ugoden razplet, sam vseen sem carka, da sm tok jajc skup spravla.
B-)
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Tako pri ženskah kot moških ni dobrih oz. slabih pristopov, pač pa je ponavadi dovolj samo to, da te nekdo pritegne, pa mu ni treba biti posebej izviren. Če pa naredi kakšen res zanimiv pristop, ki izstopa iz povprečja, pa še toliko boljše ane. Jaz sem pri mojem bivšem naredila neke vrste prvi korak. Dodala sem ga na fb, a ker je iz mojega konca in pozna mojo sestro, mi ni blo bad, kot če bi dodala nekoga, ki me sploh ne pozna (tega sploh ne prakticiram). In ker sva si imela ful za povedat že na prvem drinku, me je vsak dan začel klicat, vmes tudi jaz njega in s tem sem mu pokazala, da mi je lepo v njegovi družbi in da ne čakam vedno na njegov klic. Mi je čez mesece, ko sva postala resen par povedal, da v 29 letih še ni doživel, da bi katera izmed simpatičnih punc, s katero se da tudi vse živo menit, naredila prva kaj v tej smeri.
-
rancidka - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2010
Ah, zdej je itak vse prek fejsbuka, v živo že redkokdaj vidiš, da kdo h komu pristopi.. Drugač pa alkohol ti pomaga sramežljivost odstrant, sam kaj k pol izpadeš idiotsko, ponavad.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Js se kar poslužujem sloga "punca naredi prvi kork" Tk da sem že dost zanimivih tipčkov nagovorila.
Zadnjič sem se v eni športni trgovini skor zaletela v enga hudga modela, pa sn ravno izbirala eno krilce za tenis in sem ga vprašala, katera barva se njemu zdi, da bi mi bl pristajala, ker nisem mela koga zraven pri nakupih itd. itd. Sam je mel punco.
Pol sem zadnjič ko sem delala na blagajni prek študenta, zraven računa napisala še "št. prodajalke" in mojo cifro, pa se mu je fajn zdelo, sam je že dolg v resni zvezi, tk da....
škoda, da ponavadi naletim na zasdene
Zadnjič sem se v eni športni trgovini skor zaletela v enga hudga modela, pa sn ravno izbirala eno krilce za tenis in sem ga vprašala, katera barva se njemu zdi, da bi mi bl pristajala, ker nisem mela koga zraven pri nakupih itd. itd. Sam je mel punco.
Pol sem zadnjič ko sem delala na blagajni prek študenta, zraven računa napisala še "št. prodajalke" in mojo cifro, pa se mu je fajn zdelo, sam je že dolg v resni zvezi, tk da....
škoda, da ponavadi naletim na zasdene
I am not an enigma, just a contradiction!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Pogumna punca, prinzessin
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani