Najboljši prvi pristop ženske do moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 16. Apr. 2010 20:11

Horus napisal/-a:amark31 - tezje doziveti zavrnitev mislim da je bilo misljeno v smislu, da se manjkrat zgodi zavrnitev, ne pa da jo bolj prizadane ;)

Vidiš, res je... spet... problem jezika. Wittgenstein-ove kategorije mam v malem prstu, Cosmotove mi pa malo šepajo. :D Se pardoniram.

Bi pa vprašal, zakaj vam je ženskam tako težko prenesti zavrnitev s strani moškega. Zakaj je potem avtomatsko peder, kreten etc.
Lahko, da je ravno tisti dan 6krat drkal, 3krat seksal in obenem dobil gljivice, ki bi jih rad sebično zadržal zase. :D

Zakaj naj moški ne bi mel pravice rečt ne?
Zadnjič spremenil amark31, dne 17. Apr. 2010 14:33, skupaj popravljeno 2 krat.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 17. Apr. 2010 11:56

amark31 napisal/-a:Bi pa vprašal, zakaj vam je ženskam tako težko prenesti zavrnitev s strani moškega. Zakaj je potem avtomatsko peder, kreten etc.

Zato, ker potem ugotovijo, da le niso najlepše princeske, pa si tega ne morejo priznat. Potem je pa najlažje rečt, da je tip kreten... Sej tud ko ženska zavrne tipa, je avtomatsko prasica...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 21. Apr. 2010 21:34

McLarnovc napisal/-a:
amark31 napisal/-a:Bi pa vprašal, zakaj vam je ženskam tako težko prenesti zavrnitev s strani moškega. Zakaj je potem avtomatsko peder, kreten etc.

Zato, ker potem ugotovijo, da le niso najlepše princeske, pa si tega ne morejo priznat. Potem je pa najlažje rečt, da je tip kreten... Sej tud ko ženska zavrne tipa, je avtomatsko prasica...

Ko ženska zavrne tipa ni avtomatsko prasica... samo malo več časa rabi. :D

I've got all the time in the world... to make you...
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 22. Apr. 2010 10:04

en mojih najljubših komadov in skoraj že življensjski moto.

ker se nekdo vzrtajno upira.

but it's no good. :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Apr. 2010 11:05

Ženske praviloma ne pecate, drznem si trditi, da je povprečna mlada mestna Slovenka, ki vsaj približno zgleda, v življenju izvedla 0 pristopov.

Zato tudi nikoli ne boste razumele moškega načina razmišljanja.Tip mora tvegati, se naučiti sprejemati poraze in da zavrnitev ni katastrofa, kar ne ubija, jača...Ženske pa smao izbirate, ti-ja, ti-ne..vsaj dokler ste mlade.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 22. Apr. 2010 11:44

ma ti nimaš pojma.
mogoče samo do tebe nobena ne pristopi, pa se ti to tako zdi.

upam si trditi, da so ženski pristopi velikokrat bolj direktni od moških.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Apr. 2010 11:56

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 22. Apr. 2010 12:45

Jaz se tudi podpišem pod zgornji post.Ženska lahko naredi še tako neumnost pri pristopu in nam je lahko še tako antipatična,pa se grem stavit,da je noben tip ne bo niti postrani pogledal,kaj šele užalil:D
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 22. Apr. 2010 18:12

js do tipa nikol nism pristopila, ampak če bi bla sama tip, mi po moje to ne bi biu problem, sem pač tko vzgojena, da tip mora narest prvi korak. Pa se po moje tud neb preveč sekirala, če bi me kera zavrnila - če nočš ti, bo pa že druga :D Res ne štekam zakaj je enim tipom to tak problem :roll: .
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Apr. 2010 18:49

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Apr. 2010 22:43

floribunda napisal/-a:ma ti nimaš pojma.
mogoče samo do tebe nobena ne pristopi, pa se ti to tako zdi.

upam si trditi, da so ženski pristopi velikokrat bolj direktni od moških.

Ja, ko se zgodijo, so res.Zgodijo se pa v verejtnosti nekaj %.Direktne pristope si pa lahko ženske prvoščite zato, ker dobro vete, da skoraj noben tip ne bo zavrnil ženske, ki se mu odkrito ponuja.To bi že lahko vedela,ko si taka poznavalka,za razliko od mene, ki nimam pojma.

Moški s tako direktnimi pristopi ne bi prišli nikamor oz. samo do rubrike "najbolj bedni pristopi"na cosmotu.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Apr. 2010 22:48

evva napisal/-a:js do tipa nikol nism pristopila, ampak če bi bla sama tip, mi po moje to ne bi biu problem, sem pač tko vzgojena, da tip mora narest prvi korak. Pa se po moje tud neb preveč sekirala, če bi me kera zavrnila - če nočš ti, bo pa že druga :D Res ne štekam zakaj je enim tipom to tak problem :roll: .
A ti to resno? Al maš tko močn obrambni mehanizem?
Ne vem, no, kolikor je men znano, nobenemu ni prijetno bit zavrnjen.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 24. Apr. 2010 11:28

jah ne, pač morš bit prepričan, da te ne bo nobena zavrnila a ne :D . Če bi se pa že SLUČAJNO zgodil, da bi me kera zavrnila, bi si pač misnla "Your loss baby" in greš dalje. Če si prepričan vase, itak veš, da te ne bojo kar vse po vrsti zavračale. Po moje se teh zavrnitev najbolj bojijo tisti, ki pač niso dost sigurni vase, ne vem no :roll:
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 24. Apr. 2010 13:18

jaz pa nimam problemov z dajanjem pobud, vsaj do neke mere. recimo povabila sem tipa k sebi domov na pivo (kako neočitno da hočem seksat z njim :twisted: ), potem pa sem čakala, da še on naredi kakšen korak proti meni, da se prepričam, če nama grejo iste misli po glavi :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 26. Apr. 2010 12:55

evva napisal/-a:js do tipa nikol nism pristopila, ampak če bi bla sama tip, mi po moje to ne bi biu problem, sem pač tko vzgojena, da tip mora narest prvi korak. Pa se po moje tud neb preveč sekirala, če bi me kera zavrnila - če nočš ti, bo pa že druga :D Res ne štekam zakaj je enim tipom to tak problem :roll: .
Joj dej ne sanji.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov