Najboljši prvi pristop ženske do moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Horus napisal/-a:amark31 - tezje doziveti zavrnitev mislim da je bilo misljeno v smislu, da se manjkrat zgodi zavrnitev, ne pa da jo bolj prizadane
Vidiš, res je... spet... problem jezika. Wittgenstein-ove kategorije mam v malem prstu, Cosmotove mi pa malo šepajo. Se pardoniram.
Bi pa vprašal, zakaj vam je ženskam tako težko prenesti zavrnitev s strani moškega. Zakaj je potem avtomatsko peder, kreten etc.
Lahko, da je ravno tisti dan 6krat drkal, 3krat seksal in obenem dobil gljivice, ki bi jih rad sebično zadržal zase.
Zakaj naj moški ne bi mel pravice rečt ne?
Zadnjič spremenil amark31, dne 17. Apr. 2010 14:33, skupaj popravljeno 2 krat.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
Probi prdnt.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
amark31 napisal/-a:Bi pa vprašal, zakaj vam je ženskam tako težko prenesti zavrnitev s strani moškega. Zakaj je potem avtomatsko peder, kreten etc.
Zato, ker potem ugotovijo, da le niso najlepše princeske, pa si tega ne morejo priznat. Potem je pa najlažje rečt, da je tip kreten... Sej tud ko ženska zavrne tipa, je avtomatsko prasica...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
McLarnovc napisal/-a:amark31 napisal/-a:Bi pa vprašal, zakaj vam je ženskam tako težko prenesti zavrnitev s strani moškega. Zakaj je potem avtomatsko peder, kreten etc.
Zato, ker potem ugotovijo, da le niso najlepše princeske, pa si tega ne morejo priznat. Potem je pa najlažje rečt, da je tip kreten... Sej tud ko ženska zavrne tipa, je avtomatsko prasica...
Ko ženska zavrne tipa ni avtomatsko prasica... samo malo več časa rabi.
I've got all the time in the world... to make you...
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
Probi prdnt.
Probi prdnt.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
en mojih najljubših komadov in skoraj že življensjski moto.
ker se nekdo vzrtajno upira.
but it's no good.
ker se nekdo vzrtajno upira.
but it's no good.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ženske praviloma ne pecate, drznem si trditi, da je povprečna mlada mestna Slovenka, ki vsaj približno zgleda, v življenju izvedla 0 pristopov.
Zato tudi nikoli ne boste razumele moškega načina razmišljanja.Tip mora tvegati, se naučiti sprejemati poraze in da zavrnitev ni katastrofa, kar ne ubija, jača...Ženske pa smao izbirate, ti-ja, ti-ne..vsaj dokler ste mlade.
Zato tudi nikoli ne boste razumele moškega načina razmišljanja.Tip mora tvegati, se naučiti sprejemati poraze in da zavrnitev ni katastrofa, kar ne ubija, jača...Ženske pa smao izbirate, ti-ja, ti-ne..vsaj dokler ste mlade.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ma ti nimaš pojma.
mogoče samo do tebe nobena ne pristopi, pa se ti to tako zdi.
upam si trditi, da so ženski pristopi velikokrat bolj direktni od moških.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
js do tipa nikol nism pristopila, ampak če bi bla sama tip, mi po moje to ne bi biu problem, sem pač tko vzgojena, da tip mora narest prvi korak. Pa se po moje tud neb preveč sekirala, če bi me kera zavrnila - če nočš ti, bo pa že druga Res ne štekam zakaj je enim tipom to tak problem .
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
floribunda napisal/-a:ma ti nimaš pojma.
Ja, ko se zgodijo, so res.Zgodijo se pa v verejtnosti nekaj %.Direktne pristope si pa lahko ženske prvoščite zato, ker dobro vete, da skoraj noben tip ne bo zavrnil ženske, ki se mu odkrito ponuja.To bi že lahko vedela,ko si taka poznavalka,za razliko od mene, ki nimam pojma.
Moški s tako direktnimi pristopi ne bi prišli nikamor oz. samo do rubrike "najbolj bedni pristopi"na cosmotu.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
A ti to resno? Al maš tko močn obrambni mehanizem?evva napisal/-a:js do tipa nikol nism pristopila, ampak če bi bla sama tip, mi po moje to ne bi biu problem, sem pač tko vzgojena, da tip mora narest prvi korak. Pa se po moje tud neb preveč sekirala, če bi me kera zavrnila - če nočš ti, bo pa že druga Res ne štekam zakaj je enim tipom to tak problem .
Ne vem, no, kolikor je men znano, nobenemu ni prijetno bit zavrnjen.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
jah ne, pač morš bit prepričan, da te ne bo nobena zavrnila a ne . Če bi se pa že SLUČAJNO zgodil, da bi me kera zavrnila, bi si pač misnla "Your loss baby" in greš dalje. Če si prepričan vase, itak veš, da te ne bojo kar vse po vrsti zavračale. Po moje se teh zavrnitev najbolj bojijo tisti, ki pač niso dost sigurni vase, ne vem no
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
jaz pa nimam problemov z dajanjem pobud, vsaj do neke mere. recimo povabila sem tipa k sebi domov na pivo (kako neočitno da hočem seksat z njim ), potem pa sem čakala, da še on naredi kakšen korak proti meni, da se prepričam, če nama grejo iste misli po glavi
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Joj dej ne sanji.evva napisal/-a:js do tipa nikol nism pristopila, ampak če bi bla sama tip, mi po moje to ne bi biu problem, sem pač tko vzgojena, da tip mora narest prvi korak. Pa se po moje tud neb preveč sekirala, če bi me kera zavrnila - če nočš ti, bo pa že druga Res ne štekam zakaj je enim tipom to tak problem .
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov