Najboljši prvi pristop ženske do moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Po moej pa prve pristopijo pač tiste ženske katerim ne pristopijo moški. Nevem no - če bejba išče one night stand prav, ampak men je pa čist všeč, če tipa lohk mal mučim prej, tako vsaj ve da se mora potrudit.
Men je kul oddajat signale tipu da se lahko približa in ga spodbujati prvemu korau, nikoli pa ne bi dejansko naredila prvega koraka v stilu povabila na zmenek ali kaj podobnega.
Men je kul oddajat signale tipu da se lahko približa in ga spodbujati prvemu korau, nikoli pa ne bi dejansko naredila prvega koraka v stilu povabila na zmenek ali kaj podobnega.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
sirova štručka napisal/-a:"najboljšost" ženske tko ugotoviš po tem kdo koga peca
Tako je, točno.
Veš kolikokrat sem se v lajfu že trudil za žensko in pecal, potem sem pa ugotovil, da gre za nekaj čist podpovprečnega in sem se počutil kot bedak, zakaj sem sploh vlagal energijo? Ko daš par takih izkušenj skoz, žensk, ki smao čakajo, sploh ne ceniš več.
Zato sem bil potem toliko bolj prijetno presenečen. Ko te peca ženska, ki ti po zunanjosti ustreza bolj, kot katerakoli, ki si jo prej pecal, o karakterju pa da se ne menimo.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Hec je tudi v tem, da ženska, če pristopi, praviloma pristopi k tipu, za katerega domneva, da je na njenem nivoju, ali kako naj rečem. Ena lepa, privlačna, zrihtana ne bo pristopala k smrdečemu pijancu, ki stoji ob šanku s svojim kriglom.
To je razlika, medtem ko tipi itak pristopajo k vsem ženskam, tudi takim, ki so par nivojev višje od njih.
To je razlika, medtem ko tipi itak pristopajo k vsem ženskam, tudi takim, ki so par nivojev višje od njih.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Džeki napisal/-a: Ena lepa, privlačna, zrihtana ne bo pristopala k smrdečemu pijancu, ki stoji ob šanku s svojim kriglom.
En lep, urejen, hud tip, tudi ne bo pristopu k bejbi, ki je brez mejkupa, v razvlečenih oblačilih in teniskah...glede na to, da lahko dobi marsikatero drugo - urejeno, lušno v istem lokalu.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Harlow - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2011
Imam eno vprašanje. Sama sicer nisem nek fan spoznavanja tipov preko fb, ampak mi je zadnjič padel nekdo v oči. Pa sem ga dodala, zgleda kul, rada bi ga spoznala. Zdaj pa, moški, ali vam bi blo čudno če vas ženska povabi na kavo (in to preko fb, ker ga ne poznam in tudi živi v drugem mestu, tako da ni šans da se zunaj srečava)? Kako bi se odzvali in kaj si o tem mislite? Ali naj mu raje sploh ne pišem in vse skupaj pustim pri miru? Nimam nikakršnjih izkušenj s pecanjem tipov, ker je situacija vedno obratna in nimam pojma kako to gre
I'd rather laugh with the sinners than cry with the saints.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Valda imaš izkušnje - zihr je kdo že tebe kdaj pecal; no, pa uporabi kakšen pristop, ki je na tebi "deloval".Harlow napisal/-a:Nimam nikakršnjih izkušenj s pecanjem tipov, ker je situacija vedno obratna in nimam pojma kako to gre
Ali pa se vprašaj obratno - kako bi tebi bilo všeč, če te neznanec prek FBja povabi na pijačo. ...in nadaljuj v tej smeri.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov