Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Feb. 2010 16:02

purple_rain napisal/-a:
nanamiša napisal/-a:In če otroku grde besede itak ne ostanejo, zakaj ga je potem sploh treba učiti tega.
??? Kot da starši zdej načrtno učijo svoje otroke preklinjat?

Pa ja, rada bi vidla tistega očeta/brata/strica (sej sploh ne vemo v kakšen odnosu sta bla) kako svojega mulca dnevno nagovarja k ogovarjanju mimoidočih žensk.

Jao, res..

Ta je očitno svojega otroka učil z nekim namenom.

No jaz pa si tega nikakor ne želim videti.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Feb. 2010 16:04

purple_rain napisal/-a:
Ursa7 napisal/-a:Že samo spodbujanje froca, da se z žensko pogovarja na tak način. Res zanimivo, da vam je taka komunikacija med majhnim otrokom in odraslo osebo normalna.
(k sem že glih še vedno v tej temi) božemili, bil je en moment; kaj se pa preostali čas dogaja v komunikaciji med otrokom in modelom pa res ne mormo vedt.

In ja točno v tem momentu je lahko moškega zelo sram.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Feb. 2010 16:06

nanamiša napisal/-a:Ta je očitno svojega otroka učil z nekim namenom.
Kako pa lahko to veš? Si bla zraven?

(že 13x sem si rekla, da neham pisat tle..kr ne morm)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Feb. 2010 16:10

purple_rain napisal/-a:
nanamiša napisal/-a:Ta je očitno svojega otroka učil z nekim namenom.
Kako pa lahko to veš? Si bla zraven?

(že 13x sem si rekla, da neham pisat tle..kr ne morm)

ti si res en biser. Je razvidno iz posta.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Feb. 2010 16:13

^^jz iz tistega posta vidim samo, da je model pač hotel na zabaven način punci dat kompliment - ne vemo pa kako se je nadaljevalo (a se je še kej usiljeval?, npr.) - nekateri pa iz tega delajo cel halo, še mal pa bomo klical socialno službo..
Uporabniški avatar
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursa7 » 27. Feb. 2010 16:29

Horus napisal/-a:Ja, verjamem, da bi vam bilo bolj vsec, ce bi frocu rekel, da naj gospodicno ogovori z njena visokost. Ampak kot receno, zenske pac ne znate sinov pripraviti na svet, v katerem bodo morali zenske jemati kot sebi enake, ampak kvecjemu na pravljice, kjer se z zenskami ravna kot s princeskami. Zato nehajte jamrati nad tem in dajte ze dojet, da je to za malega veliko boljse.

Eh, tudi ti nimaš pojma o ženskah :P Res misliš, da boš pri ženski več dosegel s hudo mačko kot pa z njeno visokostjo. Ker ji tudi s prvo daš neposredno vedet, da je huda, avtomatsko ne predstavljaš več nobenega izziva, tako da dvomim, da bi to zbudilo kak poseben interes. :razz: Malo več inteligence bo treba pokazat, fantje. :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Feb. 2010 16:31

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursa7 » 27. Feb. 2010 16:39

purple_rain napisal/-a:
Ursa7 napisal/-a:Že samo spodbujanje froca, da se z žensko pogovarja na tak način. Res zanimivo, da vam je taka komunikacija med majhnim otrokom in odraslo osebo normalna.
(k sem že glih še vedno v tej temi) božemili, bil je en moment; kaj se pa preostali čas dogaja v komunikaciji med otrokom in modelom pa res ne mormo vedt.

Jaz sem komentirala situacijo za točno določen dogodek, pojma nimam, kako onedva funkcionirata sicer oz. se niti nisem spraševala o tem.
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a hasel » 27. Feb. 2010 20:54

Naj omenim, kako si moja mama predstavlja osvajanje punc: "Sine, pa saj punco dobiš brez težav. Recimo na plaži greš do ene (mmg povsem neznane punce), ki ti je všeč, se predstaviš in ji rečeš, da si želiš, da bi hodila." How about that?
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Feb. 2010 21:03

hasel napisal/-a:Naj omenim, kako si moja mama predstavlja osvajanje punc: "Sine, pa saj punco dobiš brez težav. Recimo na plaži greš do ene (mmg povsem neznane punce), ki ti je všeč, se predstaviš in ji rečeš, da si želiš, da bi hodila." How about that?

neeee :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Feb. 2010 8:50

hasel napisal/-a:Naj omenim, kako si moja mama predstavlja osvajanje punc: "Sine, pa saj punco dobiš brez težav. Recimo na plaži greš do ene (mmg povsem neznane punce), ki ti je všeč, se predstaviš in ji rečeš, da si želiš, da bi hodila." How about that?

No, tudi tvoja mama je dokaz, da se žensk ne sprašuje, kako dobiti žensko, ker nimajo pojma o tem, saj s enjim vse skupaj dogaja iz njihove udobne pasive.

Če hoče tip, ki ima težave z nasprotnim spolom, kaj izvedeti o ženskah, naj vpraša prijatelja, ki takih težav nima.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 28. Feb. 2010 11:28

Ko sem več ven hodu je pri neznanih vedno ratal na:

- Čau, zakaj si tok tih?
- Ej, mi zdaj gremo.
- Ej, jaz grem sam scat.
...
in podobne.

:D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Feb. 2010 13:28

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Fay
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fay » 28. Feb. 2010 14:38

^^Sirova malo si poglej ostale teme... Tip je jebač
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Feb. 2010 15:37

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:17, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov