Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Seveda, imaš pravico do mnenja. Ampak svoje mnenje ne moreš drugemu vsiljevati!
Pa strupen jezik je nevarnejši od strupene kače, skrajšat ga treba!
Lep dan ti želim!
Pa strupen jezik je nevarnejši od strupene kače, skrajšat ga treba!
Lep dan ti želim!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
nanamiša napisal/-a:In če bo moj otrok kda kaj takšnega rekel mu bom poskušala razložiti kako grde besede so to in da se tako ni primerno obnašati.
Pol ti bo pa rekel še "dej stara jebi se, pa nehi težit"...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
aja moški, ki gre mimo ženske in ji ne reče kaka huda mrha/mačka in ki ne kleje vse povprek je navadni luzer, ki ni sposoben imeti ženske.
S tem si povedal vse:wink:
In če otroku grde besede itak ne ostanejo, zakaj ga je potem sploh treba učiti tega. In normalno da zaradi tega otrok po vsej verjetnosti ne bo imel travm ampak zakaj je sploh treba imeti do otroka takšen odnos in ga učiti takšne besede. Kaj imaš od tega, da bo mulc pri 4ih znal že vse kletvice in besede s katerimi poimenujete ženske?
In ja lahko imate svoje menje pa svoje poglede na vzgajanje, vendar jaz še vedno ostajam pri tem da otrok pa res še ne potrebuje poznati tega! In to je le moje mnenje in zaradi tega ne potrebujete govoriti kaj vse sem in kakšne otroke bom imela!
S tem si povedal vse:wink:
In če otroku grde besede itak ne ostanejo, zakaj ga je potem sploh treba učiti tega. In normalno da zaradi tega otrok po vsej verjetnosti ne bo imel travm ampak zakaj je sploh treba imeti do otroka takšen odnos in ga učiti takšne besede. Kaj imaš od tega, da bo mulc pri 4ih znal že vse kletvice in besede s katerimi poimenujete ženske?
In ja lahko imate svoje menje pa svoje poglede na vzgajanje, vendar jaz še vedno ostajam pri tem da otrok pa res še ne potrebuje poznati tega! In to je le moje mnenje in zaradi tega ne potrebujete govoriti kaj vse sem in kakšne otroke bom imela!
Zadnjič spremenil nanamiša, dne 27. Feb. 2010 15:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Ursa7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Si nisem mislila, da bo takšen odziv na tale pripetljaj, hehe.
Oh ja, ti je že nanamiša (mislim da) odgovorila, za kaj gre. Pa tudi sicer, če bi bila scena brez tamalega.. nisem več najstnica, da bi me takšne izjave ravno ponesle v višave.
Vidim, da se večini dogodek zdi prisrčen (ne vem sicer, če bi bile enakega mnenja, če bi se znašle v enaki situaciji). Ne vem, no, men se zdi, da tak starš svojega otroka ne bo ravno naučil nekega spoštljivega odnosa do drugih. Same se pa očitno zelo cenite, če vam je kul, da vas otrok, ki se šele uči govoriti, nagovarja z mačko. Prav super, ane, verjetno se boste počutile konc hude.
Džeki napisal/-a:In tebe je "kao" ful motilo, da si za nekega tipa huda mačka.Yeah..
Oh ja, ti je že nanamiša (mislim da) odgovorila, za kaj gre. Pa tudi sicer, če bi bila scena brez tamalega.. nisem več najstnica, da bi me takšne izjave ravno ponesle v višave.
Vidim, da se večini dogodek zdi prisrčen (ne vem sicer, če bi bile enakega mnenja, če bi se znašle v enaki situaciji). Ne vem, no, men se zdi, da tak starš svojega otroka ne bo ravno naučil nekega spoštljivega odnosa do drugih. Same se pa očitno zelo cenite, če vam je kul, da vas otrok, ki se šele uči govoriti, nagovarja z mačko. Prav super, ane, verjetno se boste počutile konc hude.
- Horus
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
??? Kot da starši zdej načrtno učijo svoje otroke preklinjat?nanamiša napisal/-a:In če otroku grde besede itak ne ostanejo, zakaj ga je potem sploh treba učiti tega.
Pa ja, rada bi vidla tistega očeta/brata/strica (sej sploh ne vemo v kakšen odnosu sta bla) kako svojega mulca dnevno nagovarja k ogovarjanju mimoidočih žensk.
Jao, res..
-
Ursa7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Horus napisal/-a:Pa WTF je nespostljivega v frazi "huda macka"?????
Mater, zenske ste dandans iste kot ameriski crnci, k jim belc nit omenit ne sme, da niso beli, ce noce, da ga fentajo/tozijo.
Že samo spodbujanje froca, da se z žensko pogovarja na tak način. Res zanimivo, da vam je taka komunikacija med majhnim otrokom in odraslo osebo normalna.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
(k sem že glih še vedno v tej temi) božemili, bil je en moment; kaj se pa preostali čas dogaja v komunikaciji med otrokom in modelom pa res ne mormo vedt.Ursa7 napisal/-a:Že samo spodbujanje froca, da se z žensko pogovarja na tak način. Res zanimivo, da vam je taka komunikacija med majhnim otrokom in odraslo osebo normalna.
- Horus
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
S tole "hudo mačko" pa ja ni naredil nobene napake pri vzgoji, da je zdaj treba tak halo delat iz tega. Smo že razčistili, da to ni noben bav bav, poleg tega ne gre za pristop, kje je torej problem? Ko ti bo pa kdo rekel pred otrokom lej jo, p*čko, pa lahko potarnaš tukaj o nespodobnem obnašanju.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov