Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Po domače povedano, ko si zelo mlad, nimaš jajc sredi dneva ogovoriti žensko. Tudi jaz jih nisem imel.Posledično predvsem mladi fantje ogovarjajo ženske zvečer, po možnosti vinjeni. In tako padejo v rubriko bedni pristopi.
In ja, še enkrat, če ženska sedi za mizo s prijateljicami zvečer v lokalu, tip pa pride zraven in začne nekaj mutit, bo 99% izpadel težak/smeško. Ogovorjeni bo nerodno in se bo obnašala neumno, tiste zraven pa bodo ljubosumne, ker njih nihče ne peca in bodo dajale cinične pripombe.
In ja, še enkrat, če ženska sedi za mizo s prijateljicami zvečer v lokalu, tip pa pride zraven in začne nekaj mutit, bo 99% izpadel težak/smeško. Ogovorjeni bo nerodno in se bo obnašala neumno, tiste zraven pa bodo ljubosumne, ker njih nihče ne peca in bodo dajale cinične pripombe.
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
Džeki napisal/-a:In ja, še enkrat, če ženska sedi za mizo s prijateljicami zvečer v lokalu, tip pa pride zraven in začne nekaj mutit, bo 99% izpadel težak/smeško. Ogovorjeni bo nerodno in se bo obnašala neumno, tiste zraven pa bodo ljubosumne, ker njih nihče ne peca in bodo dajale cinične pripombe.
Ja, v družbi najstnic, ki si še šepetajo na uho. Če bo moški pristopil k skupinici žensk, ki so to obdobje že prerasle in na normalen način ogovoril, ga zato ne bo še nobena ožigosala. Ko grem jaz s svojimi prijateljicami ven (ni nas veliko, največ 3 gremo ponavadi), nobenega ne skenslamo v minuti in 20 sec. Če ne drugega imamo vsaj kakšno zabavno moško družbo tisti večer oz. noč, tipe nezmožne sestaviti en normalen stavek skupaj (če je malce pod dozico, še ni ogenj na strehi, saj smo vsi takrat) pa itak ignoriramo ali pa kakšno kontra zabijemo. Taki se ponavadi hitro poberejo in gredo težit drugam (to so res tečni primerki, ki pa jih na srečo ni dosti).
-
Ursa7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Najbolj bizaren mi je bil tale... poleti na nekem koncertu, ko sva šli s kolegico na wc, je, ko sem čakala v vrsti, prišel mimo nek moški z otrokom (starim okoli štriri leta, tam nekje) in pripomnil, vav kera huda mačka... in potem rekel še tamavmu, dej reč huda mačka. In je ta za njim seveda ves vesel glasno ponovil. Sem mela občutek kot da se mi sanja. En folk res ni normaln, hehe.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
OMG, kter bednik-da froca zravn potegne, pa daj nehaj...eni so pač budale na kubik
I am not an enigma, just a contradiction!
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ursa7 napisal/-a:Najbolj bizaren mi je bil tale... poleti na nekem koncertu, ko sva šli s kolegico na wc, je, ko sem čakala v vrsti, prišel mimo nek moški z otrokom (starim okoli štriri leta, tam nekje) in pripomnil, vav kera huda mačka... in potem rekel še tamavmu, dej reč huda mačka. In je ta za njim seveda ves vesel glasno ponovil. Sem mela občutek kot da se mi sanja. En folk res ni normaln, hehe.
To ni pristop, to je pripomba, izrečena mimogrede.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Men je pa smešn toleUrsa7 napisal/-a:Najbolj bizaren mi je bil tale... poleti na nekem koncertu, ko sva šli s kolegico na wc, je, ko sem čakala v vrsti, prišel mimo nek moški z otrokom (starim okoli štriri leta, tam nekje) in pripomnil, vav kera huda mačka... in potem rekel še tamavmu, dej reč huda mačka. In je ta za njim seveda ves vesel glasno ponovil. Sem mela občutek kot da se mi sanja. En folk res ni normaln, hehe.
Ne to, da se ti zdi bizarno (no, mal pa že mogoče), ampak situacija sama.
-
Ursa7 - Komunikatorka
No, men smešno ravn ni bilo.... bi mi verjetno bilo, če bi od katere druge to prebrala na forumu, tako se mi je pa takrat zdelo... predvsem sick. Sem kar otrpnila, ker tega, da bi me nek froc nagovoril s hudo mačko, res še nisem doživela.
-
Ursa7 - Komunikatorka
Džeki napisal/-a:Ursa7 napisal/-a:Najbolj bizaren mi je bil tale... poleti na nekem koncertu, ko sva šli s kolegico na wc, je, ko sem čakala v vrsti, prišel mimo nek moški z otrokom (starim okoli štriri leta, tam nekje) in pripomnil, vav kera huda mačka... in potem rekel še tamavmu, dej reč huda mačka. In je ta za njim seveda ves vesel glasno ponovil. Sem mela občutek kot da se mi sanja. En folk res ni normaln, hehe.
To ni pristop, to je pripomba, izrečena mimogrede.
Nja, vem, da ne sodi ravno sem, pa vseeno... malo za popestritev teme:P. Kakih posebej bednih pristopov pač nisem doživela ali pa se jih ne spomnim.
-
A zdaj že moški, ki ima otroka, ne bi smel nagovoriti ženske? V bistvu je samo komentar podal, niti ni drezal vanjo. Kdo pa pravi, da ima partnerico? Tako zgražanje bi razumela, če bi bil moški opazno dosti let starejši od nje.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Bi od takšnega moškega pričakovala, da bi se obnašal malo bolj zrelo, Sploh pa v prisotnosti svojega otroka. Ma kakšen vzgled.
Ni pa nobeden rekel da moški ki ima otroka ne sme ogovoriti kakšne punce, če je samski.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Dober. Otrok (upam, da je bil fantek ) bo še cel jebač.nanamiša napisal/-a::eek:
Bi od takšnega moškega pričakovala, da bi se obnašal malo bolj zrelo, Sploh pa v prisotnosti svojega otroka. Ma kakšen vzgled.
Sploh pa so moški vedno mal otročji (sem mislila, da je to že jasno), še posebej v prisotnosti otrok - kar se, men osebno, zdi strašno prisrčno.
-
Pretiravati ravno ni treba. Res bi lahko uporabil kakšen drug izraz, ampak ta "mačka" pa spet ni nekaj takega, kar ne bi smel reči pred otrokom. Če samo pomislimo na to, kakšne izraze vse uporabljajo dandanes mladi, pa tudi malo manj mladi tipi za ženske... je ta izraz še kar normalen.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov