Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 23. Feb. 2010 15:38

Po domače povedano, ko si zelo mlad, nimaš jajc sredi dneva ogovoriti žensko. Tudi jaz jih nisem imel.Posledično predvsem mladi fantje ogovarjajo ženske zvečer, po možnosti vinjeni. In tako padejo v rubriko bedni pristopi.

In ja, še enkrat, če ženska sedi za mizo s prijateljicami zvečer v lokalu, tip pa pride zraven in začne nekaj mutit, bo 99% izpadel težak/smeško. Ogovorjeni bo nerodno in se bo obnašala neumno, tiste zraven pa bodo ljubosumne, ker njih nihče ne peca in bodo dajale cinične pripombe.
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 23. Feb. 2010 17:13

Džeki napisal/-a:In ja, še enkrat, če ženska sedi za mizo s prijateljicami zvečer v lokalu, tip pa pride zraven in začne nekaj mutit, bo 99% izpadel težak/smeško. Ogovorjeni bo nerodno in se bo obnašala neumno, tiste zraven pa bodo ljubosumne, ker njih nihče ne peca in bodo dajale cinične pripombe.

Ja, v družbi najstnic, ki si še šepetajo na uho. Če bo moški pristopil k skupinici žensk, ki so to obdobje že prerasle in na normalen način ogovoril, ga zato ne bo še nobena ožigosala. :wink: Ko grem jaz s svojimi prijateljicami ven (ni nas veliko, največ 3 gremo ponavadi), nobenega ne skenslamo v minuti in 20 sec. Če ne drugega imamo vsaj kakšno zabavno moško družbo tisti večer oz. noč, tipe nezmožne sestaviti en normalen stavek skupaj (če je malce pod dozico, še ni ogenj na strehi, saj smo vsi takrat) pa itak ignoriramo ali pa kakšno kontra zabijemo. Taki se ponavadi hitro poberejo in gredo težit drugam (to so res tečni primerki, ki pa jih na srečo ni dosti). :)
Uporabniški avatar
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursa7 » 26. Feb. 2010 21:49

Najbolj bizaren mi je bil tale... poleti na nekem koncertu, ko sva šli s kolegico na wc, je, ko sem čakala v vrsti, prišel mimo nek moški z otrokom (starim okoli štriri leta, tam nekje) in pripomnil, vav kera huda mačka... in potem rekel še tamavmu, dej reč huda mačka. In je ta za njim seveda ves vesel glasno ponovil. Sem mela občutek kot da se mi sanja. :eek: En folk res ni normaln, hehe.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 26. Feb. 2010 22:48

:eek: OMG, kter bednik-da froca zravn potegne, pa daj nehaj...eni so pač budale na kubik
I am not an enigma, just a contradiction!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Feb. 2010 23:38

Ursa7 napisal/-a:Najbolj bizaren mi je bil tale... poleti na nekem koncertu, ko sva šli s kolegico na wc, je, ko sem čakala v vrsti, prišel mimo nek moški z otrokom (starim okoli štriri leta, tam nekje) in pripomnil, vav kera huda mačka... in potem rekel še tamavmu, dej reč huda mačka. In je ta za njim seveda ves vesel glasno ponovil. Sem mela občutek kot da se mi sanja. :eek: En folk res ni normaln, hehe.

To ni pristop, to je pripomba, izrečena mimogrede.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Feb. 2010 23:40

Ursa7 napisal/-a:Najbolj bizaren mi je bil tale... poleti na nekem koncertu, ko sva šli s kolegico na wc, je, ko sem čakala v vrsti, prišel mimo nek moški z otrokom (starim okoli štriri leta, tam nekje) in pripomnil, vav kera huda mačka... in potem rekel še tamavmu, dej reč huda mačka. In je ta za njim seveda ves vesel glasno ponovil. Sem mela občutek kot da se mi sanja. :eek: En folk res ni normaln, hehe.
Men je pa smešn tole :D
Ne to, da se ti zdi bizarno (no, mal pa že mogoče), ampak situacija sama.
Uporabniški avatar
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursa7 » 27. Feb. 2010 9:13

No, men smešno ravn ni bilo.... bi mi verjetno bilo, če bi od katere druge to prebrala na forumu, tako se mi je pa takrat zdelo... predvsem sick. Sem kar otrpnila, ker tega, da bi me nek froc nagovoril s hudo mačko, res še nisem doživela. :lol:
Uporabniški avatar
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursa7 » 27. Feb. 2010 9:21

Džeki napisal/-a:

To ni pristop, to je pripomba, izrečena mimogrede.

Nja, vem, da ne sodi ravno sem, pa vseeno... malo za popestritev teme:P. Kakih posebej bednih pristopov pač nisem doživela ali pa se jih ne spomnim. :cool:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Feb. 2010 9:42

In tebe je "kao" ful motilo, da si za nekega tipa huda mačka.Yeah.. :D
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a hasel » 27. Feb. 2010 10:26

Džeki napisal/-a:In tebe je "kao" ful motilo, da si za nekega tipa huda mačka.Yeah.. :D
Malce za šalo, malce zares; po novem naj se ženskam ne bi več govorilo "dobre mačke, dobre mrhe", ampak, da so estetsko harmonizirane. :D
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Feb. 2010 10:52

Motilo jo je ker je 4 letnega otroka nagovarju nej ji reče da je huda mača :eek: to bi mene pošteno razpizdlo!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 27. Feb. 2010 13:23

A zdaj že moški, ki ima otroka, ne bi smel nagovoriti ženske? V bistvu je samo komentar podal, niti ni drezal vanjo. :wink: Kdo pa pravi, da ima partnerico? Tako zgražanje bi razumela, če bi bil moški opazno dosti let starejši od nje.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Feb. 2010 13:31

:eek:

Bi od takšnega moškega pričakovala, da bi se obnašal malo bolj zrelo, Sploh pa v prisotnosti svojega otroka. Ma kakšen vzgled.
Ni pa nobeden rekel da moški ki ima otroka ne sme ogovoriti kakšne punce, če je samski.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Feb. 2010 13:34

nanamiša napisal/-a::eek:

Bi od takšnega moškega pričakovala, da bi se obnašal malo bolj zrelo, Sploh pa v prisotnosti svojega otroka. Ma kakšen vzgled.
Dober. Otrok (upam, da je bil fantek :lach:) bo še cel jebač.
Sploh pa so moški vedno mal otročji (sem mislila, da je to že jasno), še posebej v prisotnosti otrok - kar se, men osebno, zdi strašno prisrčno.
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 27. Feb. 2010 13:34

Pretiravati ravno ni treba. Res bi lahko uporabil kakšen drug izraz, ampak ta "mačka" pa spet ni nekaj takega, kar ne bi smel reči pred otrokom. Če samo pomislimo na to, kakšne izraze vse uporabljajo dandanes mladi, pa tudi malo manj mladi tipi za ženske... je ta izraz še kar normalen. :wink:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov