Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tianna_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a tianna_ » 09. Feb. 2010 19:52

Džeki napisal/-a:
Dejstvo je, da večina predvsem zelo mladih tipov nima jajc podnevi ogovoriti ženske. Pika. Če jo ogovoriš, ko ona nima trenutno na sebi najboljše frizure, outfita, apriori "ščita"...jo enostavno..presenetiš.

Eh, to pa sploh ni res, vsaj pri meni ne. Saj se tudi za v mesto uredim, sicer ne tako kot zvečer ko grem žurat, kar je itak logično, pa četudi se oblečem čez dan povsem vsakdanje in brez pet se zato ne počutim nič manj urejeno. :wink: Poleg tega, kdo pravi, da se podnevi ne peca? :D Jaz sem mojega bivšega spoznala podnevi (neverjetno, ha?), pri dnevni svetlobi. :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Feb. 2010 20:24

barbkaa napisal/-a:(bedn :roll: ) pristop ta vikend : hej! neboš pozdravla? kaj si te neka fina... jaz ( pogledam) kaj se poznava? on : ne, samo hoto sem videt reakcijo, da začneva pogovor nekak...

jao bože :D
In, kakšen je bil vizualno?
Ker men osebno se pa tole zdi luštno.

Horus napisal/-a:Well, pravim samo, da je meni do zdaj zmeraj ratalo napredovat le z zenskami, ki sem jih srecal zvecer. Pa sem testiral tako dnevno kot nocno pristopanje xD
Hehe, "testiral", dobra fora..
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Feb. 2010 21:25

Horus, no hard filings, samo debatiramo. :D

Resno, pred 2 letoma, ko sem bil še samski,mi je bilo mala malca ogovorit žensko v parku, na fitnesu, avtobusni.Pri 20 tega niti slučajno nisem upal.

Ogovorit žensko v lokalu bi me še zdaj bilo strah, haha.Ma daj, bajpasat ta njen gard, ko itak ve, da je pecana, ne hvala.Tega več ne bom počel, če bom kdaj spet samski.

Tebi je to morda hecno, a tako pr meni je.
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kataya » 09. Feb. 2010 21:28

Džeki napisal/-a:Kronska napaka, ki jo delajo predvsem mladi neizkušeni tipi je, da pristopajo k popolnoma neznanim ženskam zvečer v diskoteki, pubu, baru, lokalu.

Čisto popolnoma nekaj drugega je, če si ti v eni skupini, ona pa v drugi skupini in ti dve skupini imata nek vmesen člen, skupnega znanca, ki ju združi.Če te ženska tako spozna, ji gard pade, podzavestno.
Zato pa zna bit velik problem, če je punc malo morje, pa nikjer skupnega znanca. Potemtakem je logično, da se uveljavlja spoznavanje preko interneta, oglasov. To ni nič napačnega kot nekateri mislijo, menim, da je to le druga pot, cilj pa je enak kot v prvem primeru, in koneckoncev je bistvo doseg cilja, ne pa, kako se cilj doseže.
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 09. Feb. 2010 22:33

Beden pristop je to, da tip stopi zraven in bulji v dekolte.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Feb. 2010 22:50

Nekaj najbolj groznega je to, da imaš dekolte, pa ga ljudje ne opazijo :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Feb. 2010 23:58

kataya napisal/-a:
Džeki napisal/-a:Kronska napaka, ki jo delajo predvsem mladi neizkušeni tipi je, da pristopajo k popolnoma neznanim ženskam zvečer v diskoteki, pubu, baru, lokalu.

Čisto popolnoma nekaj drugega je, če si ti v eni skupini, ona pa v drugi skupini in ti dve skupini imata nek vmesen člen, skupnega znanca, ki ju združi.Če te ženska tako spozna, ji gard pade, podzavestno.
Zato pa zna bit velik problem, če je punc malo morje, pa nikjer skupnega znanca. Potemtakem je logično, da se uveljavlja spoznavanje preko interneta, oglasov. To ni nič napačnega kot nekateri mislijo, menim, da je to le druga pot, cilj pa je enak kot v prvem primeru, in koneckoncev je bistvo doseg cilja, ne pa, kako se cilj doseže.

Problem je v tem, da mladi fantje, kot sem rekel, stari okoli 20, niti slučajno ne pridejo na idejo, da bi žensko pecali v trgovini/fitnesu/parku/na sprehodu, ker imajo fiksno idejo "da se to ne dela".

Ne bi se ponavljal, ko ste ženske zvečer zunaj v klubu, imate podzavestno gard proti tipom, saj ste v svoji najboljši opremi, ego na višku in pričakujete, da boste ogovorjene.

Še tako spretnemu plejerju ne bi svetoval, naj navali v gručo žensk, ki zvečer sedijo za mizo v lokalu in začne eno pecat. Starejši tipi tega tudi ne delajo, razen če niso popolnoma pijani.

Ko enkrat pogruntaš, da je precej lažje ogovoriti žensko pri dnevni svetlobi, ko je ona brez garda, ko zbereš pogum za to, ugotoviš, da si s pecanji v lokalih samo zapravljal dragoceni čas.

Verjamem, da nekaterim rata, ampak, čemu prebijati gard na silo, če ni treba?

Še to in to je moje zadnje izvajanje v tej temi: žensko se dobi hitro, nepripravljeno, vse, kar se naredi je kakšna šala ali dve, nekaj stavkov o vsakdanji temi, da vidi, da si normalen in potem telefonska. Če ne da, s eumakneš. Če da, se vljudno zahvališ in je tisti dan ne nadleguješ več. Pa naj bo v lokalu, ali kjerkoli drugje.
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 10. Feb. 2010 0:28

:D
Ne vse napisat, bo zmankal samskih :mrgreen:
Gone
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 10. Feb. 2010 1:15

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 10. Feb. 2010 8:42

Jst se pa strinjam z Džekijem :ja: Če grem zvečer ven, mi gre na živce, da se s kolegicami zabavamo, pol pa pristopi kšn tip, po možnosti že en mal (alpa fejst) v rožcah in začne "težit". Ponavadi imajo še kakšne trapaste, zlajnane fore alpa v stilu "mojmu prijatlu tmle si všeč pa ne upa pristopit". Pa kaj nej ženska dela z enmu takmu bojazljivcem? :roll:
In drži tudi, da čist drugač gledamo tipe, če so v družbi nekoga, ki ga poznamo. Avtomatsko drugače gledaš nanje, vse je bolj "sproščeno". In osebno bi mi bilo veliko bolj všeč, če bi tip k meni pristopil podnevi, na ulici, v trgovini, knjižnici, itd. - ker bo po vsej verjetnosti (oz. upam :D ) trezen, za to rabi dost več poguma in ker najverjetneje ne hodi po mestu in peca vsako drugo, dokler mu pri eni ne uspe :) Je pa res, da nisem več frišna dvajsetletnica pa mogoče zato drugače gledam na tole. Seveda je pri pristopu odvisno, če ti je tip na prvi pogled vsaj malo simpatičen, ampak čisto drugače bi obravnavala istega tipa, če bi pristopil zvečer v lokalu ali podnevi na ulici/trgovini/itd.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 10. Feb. 2010 19:12

majchy84 napisal/-a:Jst se pa strinjam z Džekijem :ja: Če grem zvečer ven, mi gre na živce, da se s kolegicami zabavamo, pol pa pristopi kšn tip, po možnosti že en mal (alpa fejst) v rožcah in začne "težit". Ponavadi imajo še kakšne trapaste, zlajnane fore alpa v stilu "mojmu prijatlu tmle si všeč pa ne upa pristopit". Pa kaj nej ženska dela z enmu takmu bojazljivcem? :roll:
In drži tudi, da čist drugač gledamo tipe, če so v družbi nekoga, ki ga poznamo. Avtomatsko drugače gledaš nanje, vse je bolj "sproščeno". In osebno bi mi bilo veliko bolj všeč, če bi tip k meni pristopil podnevi, na ulici, v trgovini, knjižnici, itd. - ker bo po vsej verjetnosti (oz. upam :D ) trezen, za to rabi dost več poguma in ker najverjetneje ne hodi po mestu in peca vsako drugo, dokler mu pri eni ne uspe :) Je pa res, da nisem več frišna dvajsetletnica pa mogoče zato drugače gledam na tole. Seveda je pri pristopu odvisno, če ti je tip na prvi pogled vsaj malo simpatičen, ampak čisto drugače bi obravnavala istega tipa, če bi pristopil zvečer v lokalu ali podnevi na ulici/trgovini/itd.
Prva stvar je to, da večina tipov itak nima možnosti spoznati kake ženske preko znancev. Vsaj v moji okolici ni takih možnosti.
Druga stvar je to, da če se tega lotiš podnevi obstajajo logistične prepreke, o katerih ti kot ženska sploh ne razmišljaš.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 10. Feb. 2010 21:28

^^In katere so te logistične prepreke? :D
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 23. Feb. 2010 14:46

Tudi mene to zelo zanima... Še vedno mislim, da se je največ zvez (resnih, se razume, ne tistih srednješolskih ali pa na ravni srednješolcev) začelo tako, da je Janez spoznal Jožico podnevi, pri naravni svetlobi, bodisi preko prijatelja/znanca/____ (vstavi poljubno), na faxu, fitnesu, pač nekem hobiju, ki je bil izhodiščna točka za prvih par besed. :wink: Ne pa prodajat buč kot so neke logistične prepreke, ki jih vidite samo pozamezniki, ki preveč razmišljate in komplicirate, ker če mislite, da se da samo ponoči spoznati nasprotni spol, potem ste krepko omejeni v razmišljanju in opcijah.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 23. Feb. 2010 14:55

Mahagonij napisal/-a:Druga stvar je to, da če se tega lotiš podnevi obstajajo logistične prepreke
Tudi meni ni to jasno. Mahagonij, lahko razložiš?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov