Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tianna_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Horus napisal/-a:Dzeki, malo ga biksas. Zdaj ne vem, ali sem samo jazst glede tega tako drugacen, ampak se nikoli nisem uspesno zapecal zenske, ki mi jo je nekdo predstavil na ta nacin. Zmeraj je bilo vse skupaj precej blizje prvemu primeru
Sicer pa z "Zivjo, jazst sem Zoki, a ti lahko castim pijaco" definitivno nic ne opravis. Glede tega se pa strinjam.
A ti namerno pišeš jazst namesto jaz ali imaš govorno napako?
- Horus
- Horus
- Horus
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Horus napisal/-a:Dzeki, malo ga biksas. Zdaj ne vem, ali sem samo jazst glede tega tako drugacen, ampak se nikoli nisem uspesno zapecal zenske, ki mi jo je nekdo predstavil na ta nacin. Zmeraj je bilo vse skupaj precej blizje prvemu primeru
Sicer pa z "Zivjo, jazst sem Zoki, a ti lahko castim pijaco" definitivno nic ne opravis. Glede tega se pa strinjam.
Nič ga ne biksam.Najtežje je zvečer v lokalu in to je dejstvo.Še posebaj če je tip pijan, kar večina zvečer je. O šit, spet mi nek cepec teži..haha
Jaz sem ženske vedno ogovarjal pri dnevni svetlobi.
- Horus
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Horus napisal/-a:Aja vis, pol meni verjetn pomaga to, da ne pijem spljoh xD
In ne, ni najtezje v lokalu. Podnevi na cesti/troli/v trgovini je bilo veliko tezje xD
Lej, ne bom popustil.
Verjetno generacijska razlika. Ko sem bil jaz tvojih let, sem seveda pristopal k ženskam samo zvečer.Zdaj nobenemu plejerju ne bi svetoval tega.
Dejstvo je, da večina predvsem zelo mladih tipov nima jajc podnevi ogovoriti ženske. Pika. Če jo ogovoriš, ko ona nima trenutno na sebi najboljše frizure, outfita, apriori "ščita"...jo enostavno..presenetiš. Ne pričakuje nobenega pristopa, sploh ne pristopa tipa z namenom pecanja.
- Horus
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
na eni fancy žurki, en kolega od našga tnz inštruktorja..
Čau jz sm Miha, kako je pa teb ime, ker sva se učer srečala v mojih sanjah
stara bedna izrablena fora haha pol pa eš rečm, kje v tvojih sanjah? pa on JA. mogla bi mu rečt, že nisi biu tok dobr da se te nism zapomnla, haha
Čau jz sm Miha, kako je pa teb ime, ker sva se učer srečala v mojih sanjah
stara bedna izrablena fora haha pol pa eš rečm, kje v tvojih sanjah? pa on JA. mogla bi mu rečt, že nisi biu tok dobr da se te nism zapomnla, haha
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov