Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- hasel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2010
Saj je vprašanje čisto na mestu; recimo privzamemo (pa ne mislim nič slabega, samo primer dam), da nisi najbolj komunikativna in samozavestna - kaj bi ti naredila, če bi imela telefonsko nekega tipa, ki bi ti bil noro všeč, vendar si ga na ulici ne bi upala niti v oči pogledat?dolce_chicco napisal/-a:In kako bo ona to komentirala, če je ženska?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Bi se že spravla k sebi pa pristopla. Ziher mu ne bi anonimnih smsov/mailov/fb komentarjev pošiljala.
Konec koncev so tisti časi, ko bi me lahko nekdo tak noro privlačil, pa ne bi vedla o njem popolnoma nič, razen kako izgleda, že davno mimo.
(yep, my sixteens are faaar away...)
Konec koncev so tisti časi, ko bi me lahko nekdo tak noro privlačil, pa ne bi vedla o njem popolnoma nič, razen kako izgleda, že davno mimo.
(yep, my sixteens are faaar away...)
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Pomojem tudi fantu ni všeč da mu ena punca piše sms ker se mu drugače ne upa pogledati v oči ter začeti debato. Pomojem si vsak fant v takem primeru misli, da s to punco tko ne bo nič... Torej, če ne upaš pristopiti fantu ter ga ogovoriti se sprijazni da nimaš šans pri njemu( razen če si mu noro všeč in bo on prišel k tebi) sploh pa ne sanjaj o kakšem pisanju smsov in podobnega...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- hasel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2010
Govoriš iz izkušenj? Hehe, hec, brez zamere.nanamiša napisal/-a:Pomojem tudi fantu ni všeč da mu ena punca piše sms ker se mu drugače ne upa pogledati v oči ter začeti debato. Pomojem si vsak fant v takem primeru misli, da s to punco tko ne bo nič... Torej, če ne upaš pristopiti fantu ter ga ogovoriti se sprijazni da nimaš šans pri njemu( razen če si mu noro všeč in bo on prišel k tebi) sploh pa ne sanjaj o kakšem pisanju smsov in podobnega...
Vidim, da tudi punce ne podpirate tega, da bi ena na tak način, torej s pošiljanjem sms-ov skušala osvojit tipa. Se strinjam z vami, saj tudi tipi nimamo "radarjev", ki bi zaznavali prisotnost punc, katerim smo všeč, če nam ta ne da tega vedet, misli vam pa niti slučajno ne znamo brati. Kaj se mi je zgodilo poleti 2008; delal sem kot plažni delavec, in ko je poletje prišlo h koncu, sem zaključil tudi s tem delom, potem pa mi sodelavec, prijatelj nekih punc, ki sem jim bil všeč, reče: "Veš, hasel, na plaži sta bili 2 punci, ki si jima bil všeč, vendar si nista čisto nič upali, sta pa meni povedali, da si jima všeč." Jah, a sem jaz kriv, če ne znam brat misli.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
hehe, mam izkušnje s tem ja, samo ta bedn pristop nisem izvedla jaz
Normalno, če ti je nekdo všeč mu povej, saj nimaš kej zgubiti..ne igraj pa se nekih bednih igric. Če ne upaš bodi pol raj tiho in ne naredi nič.
Normalno, če ti je nekdo všeč mu povej, saj nimaš kej zgubiti..ne igraj pa se nekih bednih igric. Če ne upaš bodi pol raj tiho in ne naredi nič.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
hasel napisal/-a:Saj je vprašanje čisto na mestu; recimo privzamemo (pa ne mislim nič slabega, samo primer dam), da nisi najbolj komunikativna in samozavestna - kaj bi ti naredila, če bi imela telefonsko nekega tipa, ki bi ti bil noro všeč, vendar si ga na ulici ne bi upala niti v oči pogledat?dolce_chicco napisal/-a:In kako bo ona to komentirala, če je ženska?
Ponavadi se ne zaljubim v nekoga vizualno tako močno (ko ga še ne poznam, torej ne vem kakšen je po karakterju), da bi o njem razmišljala cele dneve. To se mi zgodi takrat, ko me prevzame v celoti, torej vizualno in karakterno. Če pa bi se mi to recimo zgodilo, kar se je kdaj pred leti, ko smo bili še plehki oz. je bila vsak mesec nova zaljubljenost (sindrom plehkosti in neizkušenosti ), verjetno ne bi storila nič, ker še nikoli nisem nikomur neznanemu pisala, da mi je všeč in če se dobiva. Razen, če bi se v RL vsaj pozdravljala, torej da bi bil razvit odnos vsaj na nivoju znancev ali kolegov, potem bi mu mogoče pisala. Tako kot je napisala positive vibration - taka leta so že mimo.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
flaša napisal/-a:Najbol bedn pristop tipa je bil, k mi je na facebook pošilju zasebna sporočila, da kok bi me rad spoznal. In da se je šele preselu v naš naselje in bi me rad povabu na pjačo, pa me ne upa ogovorit, ko me sreča.
Tale pa ne ve ravno, kako se stvarem streže.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Imaš tudi ženske, ki privolijo na povabilo (kakršno koli že pač) zgolj zaradi debelosti denarnice dotičnega tipa. In pa - ne, ni vse odvisno od tega, kako tip izgleda (govorim v svojem imenu). Če mi uleti nek na oko hud tip, pa bo utrujal z bednimi forami ali pa se nimam z njim kaj zanimivega pogovarjat, ga bom odpikala (v primeru, da mojega dragega še ne bi poznala).
- Horus
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Horus napisal/-a:Sej sem rekel, ce jim je vsec, ne ce je lep. Lahko jim je vsec zaradi denarnice
Nekako je jasno, da če ti je nekdo lep, ti bo posledično tudi všeč, ni tako?
- Horus
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Kronska napaka, ki jo delajo predvsem mladi neizkušeni tipi je, da pristopajo k popolnoma neznanim ženskam zvečer v diskoteki, pubu, baru, lokalu. ( Gledali so filme in mislijo, "da se to samo tam dela). Vsakemu tepcu je jasno, da imate ženske, ko grete zvečer ven,avtomatsko nek gard proti tipom, oz., pripravljene ste, da boste ogovorjene s strani neznanih tipov.Ste v svoji najboljši "opremi". Ponavadi v družbi.
Žensko, ki jo vidiš zvečer v lokalu in ti je ni nihče predstavil, je najtežje zapecati. Še tako prefrigan plejer ve, da se ženske v družbi obnašate čist drugače, kot ko ste same.Če pride tip v klubu in ogovori mlado punco, ona je pa v družbi prijateljic, bo mlada punca najprej pomislila, kaj si bodo o njej mislile prijateljice in temu bo prilagodila svojo reakcijo. Tipu se bodo ženske itak smejale, ne glede na to, kaj bo rekel.
Čisto popolnoma nekaj drugega je, če si ti v eni skupini, ona pa v drugi skupini in ti dve skupini imata nek vmesen člen, skupnega znanca, ki ju združi.Če te ženska tako spozna, ji gard pade, podzavestno.
Dva primera:
1. Tip pride zvečer do ženske v klubu, ona itak ni sama, je v družbi prijateljic."Zdravo, jaz sem Zoki". Mlada urbana punca bo samo zavila z očmi, o fak, spet en neoriginalen degen, ki se nekaj štuli.
2.Miha, ki pozna oba, reče: "No, da vaju predstavim, Tanja, to je moj sošolec Zoki, s faksa, Zoki, moja soseda Tanja".
Prvi primer je za tipa, zelo verjetno poraz. V drugem primeru pa Zoki več ni samo nek degen, ki se Tanji štuli, ampak je Mihov sošolec, Tanji podzavestno gard pred Zokijem pade.
Vprašanje če s epunce tega zavedate, a tako je. Zato je veliko lažje karkoli načeti z žensko v neki zaprti družbi, oz. zaprtem krogu, kjer je že vzpostavljen nek družbeni kontakt.
Kaj ostane fantu, ki peca? Uh, marsikaj, praktično vsi kraji, kjer punca ni v svojem idealnem outfitu in nima apriori garda proti tipom. Domišljijo prepuščam vam.
Žensko, ki jo vidiš zvečer v lokalu in ti je ni nihče predstavil, je najtežje zapecati. Še tako prefrigan plejer ve, da se ženske v družbi obnašate čist drugače, kot ko ste same.Če pride tip v klubu in ogovori mlado punco, ona je pa v družbi prijateljic, bo mlada punca najprej pomislila, kaj si bodo o njej mislile prijateljice in temu bo prilagodila svojo reakcijo. Tipu se bodo ženske itak smejale, ne glede na to, kaj bo rekel.
Čisto popolnoma nekaj drugega je, če si ti v eni skupini, ona pa v drugi skupini in ti dve skupini imata nek vmesen člen, skupnega znanca, ki ju združi.Če te ženska tako spozna, ji gard pade, podzavestno.
Dva primera:
1. Tip pride zvečer do ženske v klubu, ona itak ni sama, je v družbi prijateljic."Zdravo, jaz sem Zoki". Mlada urbana punca bo samo zavila z očmi, o fak, spet en neoriginalen degen, ki se nekaj štuli.
2.Miha, ki pozna oba, reče: "No, da vaju predstavim, Tanja, to je moj sošolec Zoki, s faksa, Zoki, moja soseda Tanja".
Prvi primer je za tipa, zelo verjetno poraz. V drugem primeru pa Zoki več ni samo nek degen, ki se Tanji štuli, ampak je Mihov sošolec, Tanji podzavestno gard pred Zokijem pade.
Vprašanje če s epunce tega zavedate, a tako je. Zato je veliko lažje karkoli načeti z žensko v neki zaprti družbi, oz. zaprtem krogu, kjer je že vzpostavljen nek družbeni kontakt.
Kaj ostane fantu, ki peca? Uh, marsikaj, praktično vsi kraji, kjer punca ni v svojem idealnem outfitu in nima apriori garda proti tipom. Domišljijo prepuščam vam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov