Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 10. Jan. 2007 16:46

Ja, je blo kar nekaj takih bednih, da ne veš, če bi se smejal al jokal...

* Enkrat mi je en tip v diskoteki vzel baretko in mi v zameno dal svojo vozniško z namenom, da bi naslednji dan prišla na njegovo nogometno tekmo in bi me lahko še videl. Slika

* En se je na veliko hvalil s svojo Opel Tigro in kako me bo z njo peljal na pijačo, pol pa sva s kolegico ugotovile, da peca obe in to na enake fore - sicer pa že tako al tako ni mel nobene šanse - ne pri eni, ne pri drugi! :twisted:

* Nasploh bedni so mi bli pristopi fantov za katere sem vedla, da so zasedeni, pa so se le nekaj trudili okrog mene - lahko je še tako izviren in čudovit, ampak če je zaseden, nima pomena da se sploh trudi - me kar odnese stran!

* Eden (sicer iz združbe, s katero smo bli svoje čase vedno skupaj) je bil tako sramežljiv, da sem večino stvari zvedla prek kolegov, sam pa se mi je izpovedoval samo preko telefona, ponavadi ob štirih zjutraj, čista koma. :? Na vse je bil ljubosumen, vsako stvar mi je vrgel pod nos, pa čeprav nisva bila nikoli več kot kolega.

* Pristop v smislu 'Pusti fanta, ker vidim, da se samo prepirata... Z mano bi ti blo velik lepše...' tralala... (em, če bi ti dal mir in se ne bi silil tja, kamor ni treba, se mogoče ne bi prepirala!) Slika

Pa še je blo takih in drugačnih... ko sem še na veliko hodila ven s kolegi, se je vedno znova našel kakšen lolek, ki je nazadnje pač ostal z dolgim nosom. Je*iga! Slika
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 10. Jan. 2007 17:55

sredi ljubljane v lokalu,ko smo se s puncami že odpravljale je pristopil nek fant ...me pogledal v oči in rekel....ne vem zakaj ampak čutim da si po narodnosti slovenka,ker imaš tipični obraz slovenke
Kar koli drugega bi rekel bi bilo veliko bolje...še dones se vprašam kje je našel tako neumen stavek!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 10. Jan. 2007 19:23

Smo ble punce v disku, pa plešemo pa tak... pa pride zraven en kolega od moje frendice pa začne neki z mano plesat. Pa postane že vsiljiv pa mu rečem da mam tipa. On pa: Aha... a greva malo ven?
Wtf? :roll:

Pa to je blo tut v disku: se nekaj pogovarjamo pa pride en znanec s kerim nikoli ne govorim zraven pa pravi: Ej, njemu si ful všeč... Pa pokaže na tipa ki stoji nekoliko vstran pa me gleda kot da bom kar k njemu šla pa ga naskočila...
C c c ... :lol:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 10. Jan. 2007 20:28

Sem se spomnila še tega:

V zadnjem letniku gimnazije je blo. Sem šla lepo počasi od avtobusne postaje do lokala blizu šole, kjer sem bla zmenjena s sošolko in sošolcema na kavi (pač, fraj ura). En tip (kakšnih 10 let starejši) me je (ne da bi vedla) zasledoval vso pot od postaje do lokala, pol pa se je usedel za mizo na drugem koncu lokala. No, sošolca sta pol predčasno šla in sva ostali pri mizi samo še 2 punci, pol pa se je ta tip kar presedel k nama, naju vprašal kaj bova pili in me začel spraševati od kod prihajam, koliko sem stara, če mam fanta, povedal mi je tudi to, da mi je sledil... :eek: in da bi me pač rad peljal na večerjo. :? Vse skup je blo že kar mal creepy in sva s sošolko kar po hitrem postopku spokali - z izgovorom, da mamo pouk in morava it (čeprav bi lahko še kakšne pol ure sedeli).
tinyyy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tinyyy » 10. Jan. 2007 21:13

gremo s kolegicami po diskoteki...ni placa, se prerinemo skozi grupo fantov...me en zgrabi za roko, se obrnem pa mi reče:ti si taki cuker...tvoj foter ma ziher tovarno sladkarij.
Sae
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Sae » 11. Jan. 2007 0:41

Najbolj smešn in butast: se pogovarjava, standard mi začne s tem kakšn avto ma, svojo hišo, denar.. poj pa
on: če hočeš lahk prideš pogledat kak velk stanovanje imam
jst: a res... (hočem obrnit pogovor na kj kar ni v zvezi s premoženjem) si reku da maš psa. jst res obožujem živali. sm mela tud psičko.
on: ja sj mam tud nagačenga geparda
jst: aja...
on: ja, sj če bi ti k men pršla.. veš mam prjatla na nizozemskem, k mi lahko živga zrihta. če bi ti hotla, bi mu reku, nej ga zrihta. a hočeš? samo bi ga mogla poj pridt pogledat. :help:

v globalu se s prjatlco usedeva k sva se naplesale pa sva hotle neki spit
na kratko
on: že cel čas vaju gledam pa samo sedita in nč ne plešeta
jst: aha...
on: čist sta zamorjene, dj pejta plesat
jst: sj nisva
on: če ne gresta plesat te bom čez pol ure za rit zagrabu
???

pred kratkim, tip k mi je bil celo do takrat všeč
on pjan: ti si tolk lepa, res si mi ful simpatična, pa tko si prjazna, res sploh se ne zavedaš koko si lepa, jst bi za tako punco vse naredu, pa take lepe laske maš, nosek, usta (pa me zaliže) poj pa spet: nism še vidu tolk luštne punce, sm te gledov z vsakmu k se zgovarjaš si ful prjazna, tud če ti kdo kj zateži si še vseen prjazna z nemu, res si posebna..
mislm, sj mi je godil, da mi tam laska kot še noben doslej, sam mi je šlo pa na živce k me je skor večino časa gledov v prsi in med noge. sam ok sm mu dala pike, k me ni s kešom osvajal. in mu to tud rečem, da so me vsi prej osvajal k da sm keš/pleh pič.. pa da je dost pohvalno, da me on ne. on: sj jst bi te tud tko osvajal, če bi mel kj. :roll: hvala

prisrčno se mi je zdel, ko me je en mali osvajal še na začetku srednje. bil je pa dost mlajši in mi je napisal pisemce. pisava taka, da sm komi prebrala, sam je pa dobr napisov. nekak tko: Živjo, sem ... ti si mi ful všeč. luštna si in res imaš lepe lase. pa naprej. sam najboljša fora, k je blo neki prečrtan pa lase so bli nad prečrtanim napisani. in sm bla pozorna ka je prečrtu tko močno.. in je blo napisan tam joške. :rofl: sam se je res potrudu no. :D

u je pa res hudo, če zna tipo plesat. mene to tko privlač, če seveda tud tipo ni čist antipatičn. bi kr rekla, da me totalno razkur. :twisted: obratno mi je težko plesat s tipi, k nimajo ritma.
"A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort" - Herm Albrite
petelin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2005
Kraj: Odvisno od števila sončnih peg

Neprebrana objavaNapisal/-a petelin » 11. Jan. 2007 10:19

Sae napisal/-a:v globalu se s prjatlco usedeva k sva se naplesale pa sva hotle neki spit

vidiš, tukaj je tvoj problem. greš v (arguably) najbolj hohštaplerski plac v ljubljani, pol pa se pritožuješ ko ti en teži s svojim premoženjem. kaj si pa drugega pričakovala?
Sae
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Sae » 11. Jan. 2007 12:36

petelin napisal/-a:vidiš, tukaj je tvoj problem. greš v (arguably) najbolj hohštaplerski plac v ljubljani, pol pa se pritožuješ ko ti en teži s svojim premoženjem. kaj si pa drugega pričakovala?

hahaha ni za verjet, sam v globalu mi je redko kdo težil s premoženjem, k ponavadi ne pustim tipov blizu. sicer pa tud tja ne hodm več. to je blo pred enim letom pa še ta tipo je težil skoz sam da me bo za rit zagrabil. em drugače pa take osebke spoznam čist normalno preko kolegov :D sam mam raj, da mi govori npr. od fizike na faksu, kot pa da tam razlaga kakšen hud avto misl kupt al pa kolk denarja ma itd.

no sm se spomnla še enga pristopa, k ga pomoje velikrat tud ostale slište. nekak tkole: Živjo. danes zbirajo miss (vpiši ime kluba) pa rabimo lepe punce. jst zbiram prijave. kak ti je ime? :?
"A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort" - Herm Albrite
Uporabniški avatar
***Phoenix***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Phoenix*** » 11. Jan. 2007 13:35

Plešemo v diskaču, pa pride en tip zravn pa potapka mojo kolegico, pa ji neki pove na uho, pol gre pa stran... no in pol mi ona pove, da je pršu ji sam povedat, da bi njegov kolega rad da jz pridm mal k njim... :roll: :rofl:

Plešem z enmu pa mi prbije, ti si men res najlepša od vseh tuki ( :oops: no s tem ni še nč narobe), pol pa me upraša, če mam že vozniško... pa jz njega "zakaj to?" in pol on, "zato k bi ti avto kupu"... :loldev:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 11. Jan. 2007 14:08

Najbol beden pristop: en natakar v lokalu kr na enkrat pride do mene in mi prbije "ej jst mam tuki pred lokalom avto parkiran, a bi šla sexat" :alien: :alien:

Jst sm ga sam čudn pogledala, rekla "ne" in se obrnila... on me pa povleče za roko in mi prbije "a deeej no, k ti bo žal če ne boš šla"!

Ja, zihr mi je blo žal :roll: :roll: Tok vulgarnega pristopa, od kr enga neznanca, pa še ne! :wall:
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 13. Jan. 2007 14:26

ko pijan reče: kok bi ti ga u usta vtaknu...

kaj ces drugega rect takemu kot pa sam: najprej mi daj 100 eur pijanc!:P
Uporabniški avatar
Lady Chatterley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady Chatterley » 13. Jan. 2007 19:52

enkrat mi je tip (pri svojih 22-ih) na pijači rekel: "a bi si izmenjala žvečilne?"

plačala sem in šla
Uporabniški avatar
*TIHANA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *TIHANA* » 13. Jan. 2007 21:48

hahahaha kako se člouk nasmeje ko tole bere :D pa ne da bi se zdej vam smeju ampak tipom hehe...

js tipe spoznavam povsod, pa nikjer niso mel takihle pristopov :D
se pa spomnem enga bivšga sošolca iz SŠ k je zvedu da nism še nikol ganje kadila in je reku da sm mu tok všeč da mi jo zrihta zastonj (mnja, morte vedt da toj bla sredna šola -šest let nazaj) ahhahaha...

potem, prvič in zadnjič v KMŠ me je osvaju kelner z besedami da sm mu res všeč in naj pridem še, no ni bil vsiljiv pa še free drink sm mela ALL NIGHT hehe...

no pa še tega se spomnem da sm bla noro zaljubljena v kolega (kar odsvetujem še danes!!!) in k je bil nažgan k mina, me je začel osvajat... jao, kakšne je ven metu -da sm mu všeč že par let odkr sva kolega in da je že skrajni čs da nadgradiva najin frendšip... OK, blo bi lepo če bi to reku k je bil trezn :roll:

no razna šlatanja in primitivizme pa preprosto ignoriram- preslišim in se ne obremenjujem s tem ker to zame niso pristopi ampak zajebavanje ki kaže na otroškost in nezrelost človeka...
če ne more lepo normalno pristopit in se predstavt in me vprašat če bom kej pila -pol pa hvala lepa. če mi je všeč, se mu bom pustila povabt na drink, drugač bom odklonila.
če še teži -mam pa zanesljiv pristop.. rečm da mam otroka :eek: zanesljivo deluje.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 13. Jan. 2007 23:39

Ewo še ena, ki se je zgodila pred eno uro v gostilni...

Že rahlo opiti tip zakliče za postavno natakarco... "Miša, jaz bi si zate žile rezal!"

Čist lol. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a rebel* » 14. Jan. 2007 11:33

g00fy_qa napisal/-a:Ewo še ena, ki se je zgodila pred eno uro v gostilni...

Že rahlo opiti tip zakliče za postavno natakarco... "Miša, jaz bi si zate žile rezal!"

Čist lol. :D

to ni lol, to je EMO :D

obstaja pa tud "pecanje" na netu...recimo si na chatu al pa kje, kdo klikne pa reče če si za seks... mislim, a to dejansko kdaj uspe? ni mi jasno :roll:
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov