Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Ko smo že pri tem...
Poznam enega tipa, ki je svoj čas do žensk pristopal na absolutno neznosen način. Njegov tipičen pristop je bil takšen, da me je bilo sram biti v njegovi bližini. Ne zato, ker bi bil njegov pristop žaljiv ali fizično agresiven - ampak ker je bil tako vsiljiv, neumen in podcenjujoč. Njegovo mnenje o ženskah je bilo zelo nizko, in tako je do njih tudi pristopal.
In vendar mu je, po njegovih besedah, vsak deseti do dvajseti večer uspelo. In ker je hodil ven dvakrat do trikrat na teden, je spal s kakimi 5-10 novimi ženskami na leto.
Tiste, ki iščejo seks, očitno tudi neumen pristop ignorirajo.
Poznam enega tipa, ki je svoj čas do žensk pristopal na absolutno neznosen način. Njegov tipičen pristop je bil takšen, da me je bilo sram biti v njegovi bližini. Ne zato, ker bi bil njegov pristop žaljiv ali fizično agresiven - ampak ker je bil tako vsiljiv, neumen in podcenjujoč. Njegovo mnenje o ženskah je bilo zelo nizko, in tako je do njih tudi pristopal.
In vendar mu je, po njegovih besedah, vsak deseti do dvajseti večer uspelo. In ker je hodil ven dvakrat do trikrat na teden, je spal s kakimi 5-10 novimi ženskami na leto.
Tiste, ki iščejo seks, očitno tudi neumen pristop ignorirajo.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
red_rose napisal/-a:pa saj tudi z bednim pristopom lahko tip bedaka iz samega sebe naredi, tudi ce je drugace hudo privlacen. ali obratno - nek tip, ki ga drugace niti opazila ne bi, lahko naredi tako domiselen pristop da mi bo takoj zanimiv.
seveda pri nekih navadnih pristopi ala: ''gres z mano na pijaco?'' bo punca takoj pogledala videz fanta in ga zavrnila ce ji ni vsec, in sprejela ce ji bo vsec na prvi pogled, ampak ce bi mene osebno tip tako pozitivno ''sokiral'' s prvim pristopom, pokazal da ma jajca in primeren odnos do neznejsega spola bi v meni vzbudil zanimanje cetudi na prvi pogled ni takoj padla iskrica.
Se čist strinjam s tem, tako je bilo pri mojem bivšem. Nisem ga niti opazila pa tudi na prvi pogled mi ni bil nič posebnega, ampak je bil njegov pristop tako posrečen, da sem mu dala številko Načeloma se pa meni dogaja, da se s kakšnim tipom povprečnega videza zaštekam, se da z njim zelo dobro pogovarjat in potem mi postane tudi ful všeč vizualno.
Horus napisal/-a:Verjetno ce 50 zenskam na noc tako zatezis ni vrag, da ne bi ena bila dovolj [vstavi poljuben pridevnik], da bi sodelovala.
Kolega in njegovi frendi so enkrat delali eksperiment na to foro. Določili so, da k 10 ženskam pristopijo direktno, če gre z njimi seksat, in jih je zanimalo katera po vrsti od teh bo pristala. Mislim, da je rekel, da jim več kot 3 ženske ni bilo treba vprašat
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Horus napisal/-a:Na sreco obstaja procent moskih, ki to "igro" obvladajo, spravijo zenske v posteljo in jih nato nikoli vec ne poklicejo in tako izenacijo rezultat. xD
Kako ze? Zakoni narave ne?
poznam enga tazga, me je sram da ga, ker kako pa on dela z ženskami in na kakšne načine jih dobiva..potem pa se zrt njega ženske režejo,nažirajo tablet..nevem kaj jim to obljubla ker v sexu ej baje itk zanč, gone in 60 seconds haha
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
taki fantje so bogi, ki to delajo da bodo v družbi bili "pa ker si ti caR"
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:taki fantje so bogi, ki to delajo da bodo v družbi bili "pa ker si ti caR"
Niso fantje bogi, zenske so boge pa neumne k nasedajo takšnim tipom. In mam občutek da imamo nek delež takšnih žensk tudi na tem forumu.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
TOM-Lady napisal/-a:Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:taki fantje so bogi, ki to delajo da bodo v družbi bili "pa ker si ti caR"
Niso fantje bogi, zenske so boge pa neumne k nasedajo takšnim tipom. In mam občutek da imamo nek delež takšnih žensk tudi na tem forumu.
AMEN, WORD
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Dodala bi, da je dokaj važno, KJE tip pristopi k tebi. 99 % tipov ogovarja ženske v bistvu samo v diskačih, lokalih, tam smo pa itak vnaprej pripravljene, da bomo ogovorjene, imamo avtomatsko nek "gard" proti tipom , ponavadi smo v družbi..V diskaču je težko nekdo nov naredil vtis name.
Name je vedno boljši vtis naredilo, če me je recimo tip ogovoril kar v knjižnici, samopostrežni...Pa tudi če pristop ni bil nič posebnega. Večina tipov nima jajc za to.
Name je vedno boljši vtis naredilo, če me je recimo tip ogovoril kar v knjižnici, samopostrežni...Pa tudi če pristop ni bil nič posebnega. Večina tipov nima jajc za to.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Točno to. Meni so najbolj ostali v spominu (in kasneje nekateri celo v imeniku ) taki, ki so preprosto stopili do mene v trgovini (enkrat eden v Intersparu, ker je nekaj iskal ), knjižnici in na busu. Res je, da ti človek mora biti vsaj malo simpatičen in imet neko karizmo, da te prepriča, ampak to je itak jasno kot beli dan, tako da je brezveze ponavljat to oguljeno dejstvo.
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
majchy84 napisal/-a:Kolega in njegovi frendi so enkrat delali eksperiment na to foro. Določili so, da k 10 ženskam pristopijo direktno, če gre z njimi seksat, in jih je zanimalo katera po vrsti od teh bo pristala. Mislim, da je rekel, da jim več kot 3 ženske ni bilo treba vprašat
Evo to sem se jaz vedno spraševala - zakaj taki tipi ki hočejo samo seks in avanture, ne povejo tega vedno direktno da pač ženska ve pri čem je in če je za, potem je za oba super. Ker sigurno obstaja dost žensk ki jim to povsem ustreza.
Ne pa da grejo taki tipi ženskam, ki si res želijo stabilnega odnosa obljubljat ne vem kaj in celo nekaj časa ustvarjat neko (fejk) razmerje, samo da bi pršli do seksa. Ženski bo itak to postalo slej ko prej jasno, ampak bo hkrati tudi prizadeta in bo zelo težko zaupala naslednjemu, ki pa mogoče celo bo resen in mu bo veliko pomenila. Samo ona mu pač zaradi prejšnjih izkušenj ne bo verjela, ga po možnosti prizadela in iz tega lahko nastane cel začaran krog.
Zato res ne komplicirat - če iščete samo seks, povejte to jasno in nedvoumno - če vas zavrne prva, bo pa druga ali pa tretja skoraj gotovo pristala na to.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
- Infatuation
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
@Horus - amm a ni logično in samoumevno da če je ženska s tipom skupaj, da namerava enkrat tudi spat z njim? Če je starejša od 18 let stoprocentno, zdaj se pa itak vedno nižje pomika starostna meja.
''Ker bi si tako precej zmanjsale moznosti za doseganje tistega, kar zelite.'' - Kaj pa želimo? Kakor jaz vem, želimo odnos, ki seveda meddrugim vključuje TUDI seks. Če si pa mislil tiste vrste žensk, ki so z nekom zaradi npr. njegovega denarja, pa mislim da nobeni ne uspeva brez seksa molzt denar od njega prav dolgo.
''Ker bi si tako precej zmanjsale moznosti za doseganje tistega, kar zelite.'' - Kaj pa želimo? Kakor jaz vem, želimo odnos, ki seveda meddrugim vključuje TUDI seks. Če si pa mislil tiste vrste žensk, ki so z nekom zaradi npr. njegovega denarja, pa mislim da nobeni ne uspeva brez seksa molzt denar od njega prav dolgo.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
izginejo kot Horatio Cane ki izgine izpred kamere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov