Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 20. Nov. 2009 18:13

Jochie napisal/-a:kako ta nenehna vletavanja vplivajo na žensko?

Verjetno približno tako, kot klošarji vplivajo name.

Morim jih s pogledi :lol:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 20. Nov. 2009 18:16

spice girl napisal/-a:Mene je enkrat en vprašal (sva iz istega kraja, jaz sem ga poznala na videz, on mene ni. Je pa okrog 20let starejši od mene), da kako jaz njega ne poznam, saj ima 2 poršeja!!!! :versteck: Odgovorila sem mu: P***a, kako pa ti mene pol ne poznaš, jaz imam pa Citroen C2. :D

hehe tale je pa dobra :lol: :D
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 20. Nov. 2009 18:32

študent_p napisal/-a:Vendar se kdaj vprašaš (velja za vse forumašice), kaj to pomeni zanj? Kaj pomeni, če ona njega zavrne? Tudi tipi smo ljudje, tudi mi imamo dušo, tudi nas lahko kaj prizadane.
...

:D To si pa res lepo povedal ... Kot da smo punce THE bičes, fantje pa pohlevni kužki.
Torej, se strinjamo s tem glede čustev in vsega. Ampak poglejmo to iz druge perspektive:
Če punca ne da od sebe nobenega znaka zanimanja za tebe - ne vem zakaj sploh pristopaš. Recimo, da te pač še ni videla (je gužva?) in zato pristopiš do nje - kaj ZA VRAGA ji poveš, da te odslovi na način, ki ti samozavest zakoplje v jamo?
Neko osnovno retoriko je treba obvladati, ali pa pač ne boste širili semena, povsem simpl je to. Drezanje pod rit od nekje zadaj in mačo pogled, ko se punca razjarjena obrne - ne deluje! Nismo več v jami, ne živimo v miniaturnih družbah, zato ima ženska vedno izbiro - kar pomeni, da se morate malo bolj potruditi.
Če te ženska ubija s pogledom preden sploh stopiš no nje - pač ne pristopi! (Razen, če obvladaš osvajanje, kar pa ga itak (večina) ne.) Če te ne ubija s pogledom, potem te najverjetneje tudi z besedami ne bo, če boš prijazno pristopil. To je vse. Seveda te še vedno lahko zavre, ampak zameriti ji ne moreš, če pač nisi njen "tip človeka" ipd.. Če pa prijazno pristopiš in te vseeno nadere - ni vredna. (V tem primeru se še 1.) še enkrat vprašaj, če je bil tvoj pristop primeren in 2.) naslednjič raje punco opazuj vsaj dve minuti, da približno presodiš karakter in svoje šanse.)
IN - če ti takšne punce zakopljejo samozavest, potem pa ti (vam) vsekakor svetujem delo na sebi preden še kdaj vstopite v kakršen koli klub.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 21. Nov. 2009 0:09

jst pa mislim, če bi si vzela vsaj 5min časa pa mu lepo povedala kako pa kaj ji ne bi krona z glave padla...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 21. Nov. 2009 0:37

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:jst pa mislim, če bi si vzela vsaj 5min časa pa mu lepo povedala kako pa kaj ji ne bi krona z glave padla...

Gre se za to, da če ženski konstantno, več let, vsaki vikend najedajo tipi, s katerimi noče imeti nobenega opravka in ki imajo vedno iste bedaste in izrabljene fore oz. so morda celo telesno napadalni - se ženski več ne da ukvarjati z njimi in jih raje odpravi po hitrem postopku.

Je pa res, da so določene preveč vzvišene in brez potrebe nesramne. Jaz recimo se vedno trudim biti zelo prijazna; dokler tipi ne postanejo vsiljivi in grdi do mene - takrat sem tudi jaz nazaj ostra. Odziv primeren na "napad".

Ampak - če bi bila fant, se vseeno ne bi postavljala v situacije, kjer bi me ženska (kakor koli histerična že) nadrla ko psa. Malo občutka je treba imeti ... Vsekakor so tu na slabšem moški, ker se morajo truditi okoli plena, me pa "samo izbiramo" ... Jah, sori, zakoni narave. :)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Nov. 2009 0:41

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 21. Nov. 2009 0:49

^^ Haha! :D Ja, tako je ...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 22. Nov. 2009 18:13

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:jst pa mislim, če bi si vzela vsaj 5min časa pa mu lepo povedala kako pa kaj ji ne bi krona z glave padla...

zakaj bi tebi (ali nekomu ki gnjavi) morala ženska polagat račune? pač ji nisi všeč ... dojami in ne gnjavi ... kaj je tu težko za razumet?
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 22. Nov. 2009 18:16

Horus napisal/-a:Na sreco obstaja procent moskih, ki to "igro" obvladajo, spravijo zenske v posteljo in jih nato nikoli vec ne poklicejo in tako izenacijo rezultat. xD

Kako ze? Zakoni narave ne? :twisted:

in če že omenjaš zakon narave, zakaj te potem iritira ta tema, kjer punce opisujejo najbolj debilne pristope in kekce, ki jih izvajajo... saj gre le za zakon narave :D

...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Nov. 2009 19:56

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 22. Nov. 2009 19:59

pa saj tudi z bednim pristopom lahko tip bedaka iz samega sebe naredi, tudi ce je drugace hudo privlacen. ali obratno - nek tip, ki ga drugace niti opazila ne bi, lahko naredi tako domiselen pristop da mi bo takoj zanimiv.

seveda pri nekih navadnih pristopi ala: ''gres z mano na pijaco?'' bo punca takoj pogledala videz fanta in ga zavrnila ce ji ni vsec, in sprejela ce ji bo vsec na prvi pogled, ampak ce bi mene osebno tip tako pozitivno ''sokiral'' s prvim pristopom, pokazal da ma jajca in primeren odnos do neznejsega spola bi v meni vzbudil zanimanje cetudi na prvi pogled ni takoj padla iskrica.
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Nov. 2009 20:34

red rose, si že imela tak primer? :)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 22. Nov. 2009 20:50

Jochie napisal/-a:red rose, si že imela tak primer? :)

Misliš kaj takega? :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Nov. 2009 20:53

^^^hehehe, kej tazga bi pa rada doživela :D
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 22. Nov. 2009 22:35

Horus napisal/-a:Ne iritira me tema :P Ce bi prebrala moje poste, kot se sika, bi videla, da se mi zdi neumno le to, da zenske kvaliteto pristopa ne ocenjujete po pristopu ampak po pristopajocem osebku ;)

e buci buci ne jamrat ... :D ... opisuješ sedaj kakor da moški pristopate k vsem puncam ... tud k takim, ki so vam vizualno odbijajoče ... tako da prihrani na jamranju :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov