Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
Naj ti razložim, kaj ti po mojem Horus skuša dopovedat. Ti dam čisto prav, ko praviš, da odsloviš tipa, ki ti ni všeč, saj zakaj bi bila z nekom, ki ti ni kul. Vendar se kdaj vprašaš (velja za vse forumašice), kaj to pomeni zanj? Kaj pomeni, če ona njega zavrne? Tudi tipi smo ljudje, tudi mi imamo dušo, tudi nas lahko kaj prizadane. Gotovo ga ni tipa, ki bi hladnokrvno sprejel zavrnitev. Gotovo mu malce spodbije samozavest, in če je nek tip večkrat zavrnjen, je to bolj izrazito. Poleg tega je tukaj še nenapisano pravilo, da moramo tipi naredit prvi korak in s tem sprejet vso odgovornost. In očitno se tega ve ne zavedate, pač mislite, da bo enkrat (ali pa večkrat) zavrnjen tip k naslednji ženski pristopil z enakim zagonom, kot ga je imel pri prvi. Malo jutri. Po vsaki zavrnitvi se spremeni samozamisel, samopodoba nekega tipa, bodisi da ni dovolj privačen, dodisi da ne zna ženske nagovorit itd. In po vsaki zavrnitvi se v moški glavi poraja vprašanje, kaj vse mora paziti, da ne bo pri naslednji zamočil, kar pa vpliva na samozavest pri vnovičnem pristopu do ženske.emanuela napisal/-a:Glej, kakorkoli.Če mi kdo ne bo všeč ga bom na lep način odslovila, domnevam da isto veliko punc, brez mati Tereza usmiljenja.
Prej se sprijazniš, lažje ti bo.
- Horus
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Horus napisal/-a:In pomemben del. Seveda je logicno, da zavrnes tipa, ce ti ni vsec. Ampak da pa potem racionaliziras, da je njegov pristop bil zanic in da si ga zavrnila zaradi tega je pa childish do amena. Prelaganje odgovornosti pac.
Ampak to javkanje in stokanje, kako je to slabo za revcka, kaj mu je bejba rekla, k ga je zavrnila in o moj bog, drznila si je rect, da je njegov pristop zanic, boscek ma vendar tudi duso! je pa res - nimam besed. Kje so zdej princi k resujejo princese cez ogenj in vihar in 7 gora? Kje so vsi uni jebaci, o kterih govori ena tema?
Bedni pristopi so bedni pristopi (pa ce je izvajalec se tak lepotec al pa genjalen fizik) - ce pa tip, ki jih izvaja nima niti tok jajc, da bo prezivel en mrzel tus, je pa to njegov problem.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
A te je že kdaj zavrnil kakšen tip?kepka napisal/-a::eek: Ampak to javkanje in stokanje, kako je to slabo za revcka, kaj mu je bejba rekla, k ga je zavrnila in o moj bog, drznila si je rect, da je njegov pristop zanic, boscek ma vendar tudi duso! je pa res - nimam besed. Kje so zdej princi k resujejo princese cez ogenj in vihar in 7 gora? Kje so vsi uni jebaci, o kterih govori ena tema?
Bedni pristopi so bedni pristopi (pa ce je izvajalec se tak lepotec al pa genjalen fizik) - ce pa tip, ki jih izvaja nima niti tok jajc, da bo prezivel en mrzel tus, je pa to njegov problem.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Am, ja... princev in princes ni več, imamo pa tukaj fante, ki jim z vsako zavrnitvijo krepko znižamo samozavest in si potem ne upajo več pristopiti.
Mah daj no.Če imaš toliko samozavesti da kar k nekomu pristopaš, jo imej še toliko, da premostiš tisto zavrnitev.Javkanje pa ne pomaga ravno.
Mah daj no.Če imaš toliko samozavesti da kar k nekomu pristopaš, jo imej še toliko, da premostiš tisto zavrnitev.Javkanje pa ne pomaga ravno.
The world is as you are.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Mene je enkrat en vprašal (sva iz istega kraja, jaz sem ga poznala na videz, on mene ni. Je pa okrog 20let starejši od mene), da kako jaz njega ne poznam, saj ima 2 poršeja!!!! Odgovorila sem mu: P***a, kako pa ti mene pol ne poznaš, jaz imam pa Citroen C2.
- Horus
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Horus napisal/-a:Sklepam po zenskem izboru besed.
Postavka 1: Beseda "tezenje" implicira, da je kontakt nezazeljen
Postavka 2: Pri vsecnih tipih, kontakt najverjetneje ni nezazeljen
Izpeljava: Tezijo tipi, ki najverjetneje niso vsecni
Vem, da tipi ne pristopamo samo k 9kam. Tisto je bila bolj kot ne zajebancija, glede na to, kako vzviseno zvenijo nekatere punce tule. Point je v tem, da tip, ki vam je vsec, po defaultu ne more tezit in imeti bednega pristopa, medtem ko ce vam tip ni vsec, lahko tudi romanticen sprehod z vecerjo ali pa povabilo na krizarjenje po karibih klasificirate kot bedno tezenje
Tip je lahko beden tudi, če je kjut, nima to veze. Če se bedno, nespoštljivo obnaša, nima veze kak zgleda
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
študent_p napisal/-a:A te je že kdaj zavrnil kakšen tip?
Ne vidim nobene povezave. Tudi ce bi me / me je, bi to / je to samo pomenilo, da vec kot ocitno ni pravi zame. In ne, da grem zdej pa kr v kloster.
Zgleda, da sem obdana z OK moskimi in ne nekimi jokavimi mamini sincki, ker me te komentarji tu res sokirajo (ne recem, da tut kaki zenski ne, ampak )
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
študent_p napisal/-a:Naj ti razložim, kaj ti po mojem Horus skuša dopovedat. Ti dam čisto prav, ko praviš, da odsloviš tipa, ki ti ni všeč, saj zakaj bi bila z nekom, ki ti ni kul. Vendar se kdaj vprašaš (velja za vse forumašice), kaj to pomeni zanj? Kaj pomeni, če ona njega zavrne? Tudi tipi smo ljudje, tudi mi imamo dušo, tudi nas lahko kaj prizadane. Gotovo ga ni tipa, ki bi hladnokrvno sprejel zavrnitev. Gotovo mu malce spodbije samozavest, in če je nek tip večkrat zavrnjen, je to bolj izrazito. Poleg tega je tukaj še nenapisano pravilo, da moramo tipi naredit prvi korak in s tem sprejet vso odgovornost. In očitno se tega ve ne zavedate, pač mislite, da bo enkrat (ali pa večkrat) zavrnjen tip k naslednji ženski pristopil z enakim zagonom, kot ga je imel pri prvi. Malo jutri. Po vsaki zavrnitvi se spremeni samozamisel, samopodoba nekega tipa, bodisi da ni dovolj privačen, dodisi da ne zna ženske nagovorit itd. In po vsaki zavrnitvi se v moški glavi poraja vprašanje, kaj vse mora paziti, da ne bo pri naslednji zamočil, kar pa vpliva na samozavest pri vnovičnem pristopu do ženske.
to, kar si sedaj napisal, mi deluje kakor da govoriš o otroku starem 5 let, pri katerem je pomembno na kak način mu zavrneš željo.
pa vendar v tej temi govorimo več ali manj o fantih, ki niso stari 5 let in so sami odgovorni za svoje počutje in dojemanje zavrnitve.
Prav tako, to kar si napisal, deluje v smislu, da bi punce morale do vsakega tipa bit prijazne in iz prijaznosti in usmiljenja, da ne bi z zavrnitvijo njemu pozvročile večjih travm, avtomatsko ugoditi njegovim željam.... ki se več ali manj vrtijo le okrog sexa.
Če bi bil ženska bi na lastni koži doživel 'ponudbe', osvajanja in podobna nakladanja, ki jih fantje izvajajo le v imenu napihovanja lastnega ega, ki so pod nivojem človeškega dostojanstva.
Vsak normalen pristop in temu primerna komunikacija, pa četudi ti moški ni vizualno všeč, se lahko na normalen način izpelje do nekega zanimivega pogovora. Če pa je sogovornik, 'osvajalec' primitvec potem so travme, ki jih doživlja posledica njegovega lastnega delovanja.
* in spet smo tam, kaj je za koga primitivno
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
puma napisal/-a:
Vsak normalen pristop in temu primerna komunikacija, pa četudi ti moški ni vizualno všeč, se lahko na normalen način izpelje do nekega zanimivega pogovora.
tole mi boš objasnila...
vzemimo ful hudo, urejeno, atraktivno žensko, ki rada hodi ven, torej je vsak petek in soboto zunaj.
Vzemimo, da ta ženska ni zunaj s fantom, ampak s prijateljicami, družbo, vendar obstaja dosti trenutkov, ko bi kdorkoli lahko pristopil do nje
upam si staviti, da bo tej ženski vsako uro pristopilo najmanj 5 moških z raznoraznimi pristopi, raznoraznih vizualnih atributov.
in to vse petke, vse sobote...
verjetno ta ženska ni šla ven glih zato, da bi ji vsakih 5 minut vletel en tip, ki bi jo rad spoznal...
kako ta nenehna vletavanja vplivajo na žensko? Upam si trditi, da ženska ne bo povohala tipa, ki ji ni všeč, kvečjemu bo sprejela ful hud pristop ful hudega tipa. upam si tudi trditi, da če jo bo gledal (poskušal vzpostaviti očesni kontakt) kakšen povprečen tip, ga bo ubila s pogledom, češ kaj zijaš!
mislim, da je to ena negativna stran "ženske lepote", da zunaj nimajo nikoli miru pred vletavanji moških...
kaj ti misliš o tem?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov